Hamburger.

Har varit inne i stan och kollat när EB mötte Sundsvall. Eh, hade EB lite brist på folk eller? tre 93:or och en 94:a satt ombytta på bänken... De var i alla fall 8 stycken men a okej. Tyckte det var lite märkligt. Inget illa om de spelarna, allihopa är väldigt bra! Men det borde funnits nån bättre lösning på det tydligen enorma problemet? Nåja, ska inte lägga mig i. Ledningen får sköta det där. Kul för de spelarna i alla fall, även om jag inte såg de spela nånting. Som sagt, duktiga är dem. Men EB är farligt nära en nerflyttning nu. Men sånt får man leva med...

Ikväll blir det ingenting särskilt. Kollar väl motherfucker I guess. Tragiskt ja, men kanske därför man kollar.
Lite tillfredsställande att skratta åt andra ozv.

Btw, skämtade bara. Vore katastrofalt om EB tappade damligaplatsen.

Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly.

Våra fredagar är egentligen sämst, borde var lediga. Gör absolut ingenting, nästan. Men just därför är de ju också så himla bäst. Först matte, började med funktioner. Då flyter allt på. Sen på samhället hade vi en diskussion i grupp. Och det är egentligen sen som den fina biten kommer. Nämligen svenskan. Hade halvtimmes rast, blev till tjugo minuter av diskussionen. Kilade ner på stan, känns som att jag gått hit och dit en hel del idag. I alla fall, kollade lite grejer osv. Sen gick vi till Ica och köpte naturgodis. Rutin: Vi går och köper godis, vi kommer lite sent till svenskan, vi har godispåsarna i handen, vi sätter oss och äter och gör ingenting annat under hela lektionen. Öhh nää skoja bara! haha jobbar massor.
Nämen idag beslutade vi att lägga undan påsarna, kanske börjar bli lite uppenbart att vi är några minuter sena varje fredag för att vi köper godis. Sen lämnade vi in en grej. och så frågade vi om vi fick gå iväg och läsa boken. Det fick vi, och vi behövde inte komma tillbaka. Men vi fick närvaro. Så vi gick ner på stan, försökte hitta fik men alla var smockade, gick fram och tillbaka hela tiden. Så den historien slutade på donken med två glassar och naturgodis. Inte alltför mycket läsande, men vi berättade i alla fall för Emma. (yyy) sen gick vi till h&m, dit kom pappsen en sväng också för han skulle till frisöören. Sen fick jag skynda skynda till idrotten=gå genom hela stan och till änden av Eskil och byta om på ca 10 minuter. Halkade på en isfläck precis utanför A och druntade i backen. Men ingen var i närheten så jag låg och skrattade med mig själv, för mig själv, åt mig själv. Sen for jag upp och skyndade vidare.
Pappa hämtade oss, åkte till Coop och handlade lite, sen bara chillat. Somnade framför teven, vaknade kokande.

Vi rör oss, ni står still.

Idag åkte vi i vanlig ordning med halv åtta-bussen för att därefter ha engelska halv nio-till tio. Ni vet redan att efter det kommer ett stort hål fram till tjugo över tolv. Men idag var engelskan inställd... ni kan själva räkna ut vad det innebär. Käkade kycklingciabatta på 21:an till lunch. Anna fick florsocker på ögonbrynet hela tiden. Men eftersom hon bara åt semla så skulle hon ha mat i matsalen sen. Då kastade hon en spagetti på mig som hamnade i behån. Det var äckligt och läskigt. hehe. Hade tydligen inte information på texten utan reklam först. Blev glad över det, men samtidigt kunde de varit skönt att bli av med det tråkiga och se fram emot det lite roligare... menmen.
Därefter lång rast förstås. Satt och förhörde Emma på spanskan och tränade lite på mitt förhör.
Men sen bidde det så att vi som inte skulle ha prov fick sluta istället. Jag gick runt på stan lite och väntade på Emma. Sen tog vi tjugoifyra-bussen hem. Jag hade alltså en lektion. Smek.

Har kollat lite på forever21.com och hittat lite jag ska beställa till sommaren, hoho GIMME!
Mycket grymt snygga grejer, till bra priser. Meneh undrar om det är nån som beställt därifrån och vet
hur storlekarna är? bland mina miljontals läsare borde det finnas nån...

Den här stan kan få mig så låg.

Chillig tisdagskväll. Ska bara äta mango och naturgodis, kolla tv eller kanske film, kanske basta-duscha :P
Försöka sova i skaplig tid, brukar gå sådär... Men nu håller jag på att färga håret! hoppas det blir bättre denna gången. Eller ja, bra brukar det ju bli. Hoppas inte det blir orange efter typ två dagar den här gången!

Jag har lurat mig själv, för många gånger nu.

Så var det måndag igen. Förmiddagen gick ovanligt fort, min spanskalärare sa cepe och förolämpade mig litegrann. Haha nerå ingen fara på taket, men roli e hon! På datan vare jävligt chill och på rörlig bild gjorde vi vårat manus, haha kommer bli awsome! kollade våran reklam och allas musikvideos också, shit ja...
Sen vare träning. Emma hade klantat till det helt otroligt, orkar inte förklara, men hon kunde inte träna i alla fall x/
lyckades i alla fall övertala henne att följa med och kolla ;) vi var bara fem stycken, men det var nice. Sen bidde det snabbis till Tuna Park. Lyckades tack vare Pedda äntligen hitta nya basketskor!

Och så delade jag med mig av gårdagens djupa/fantastiska/intressanta reflektioner till Anna;
Att melodifestivalen har samma "initialer" som motherfucker, så atte...I see you in my dreams.

På söndagar brukar det inte hända speciellt mycket i mitt liv, denna var inget undantag...
Har lyckats göra några mattetal i alla fall, och så svarade jag på samhällsfrågorna. Känns inte som att det är så mycket nu ändå, skönt! peppar peppar...
Kollade på Flyga drake ikväll, den var bra :) har ju sett ett slags boktips om den på film som några på Eskil gjort så jag var sugen att se den.. Ska själva göra ett sånt om ett tag. Anyway, imorgon är det skola igen. Måttligt pepp på det då.
Meneh ja, inte mycket att säga. Borde sova snart egentligen, men det är jag inte alls sugen på! lagt mig vid två ungefär hela lovet, så den rytmen ligger i än. Men får göra ett försök snart.
G'natt!

Summer rain.

Hallå där! sitter hemma nu. Kom hem för drygt en timme sen. Äter mango och choklad, som vanligt...
Det var roli roli hos Malin :) först satt vi bara lite vid datan, kollade tuben ozv. Sen kollade vi Melodifestivalen, haha det är ju bara för tragiskt ibland. Meneh ja. Evelina kom sen också, hon hade varit i götet ^^ spelade Guitar hero och Buzz.
Malin resonerade om vad BWO står för, Bard, Wielowski... och Olofsson! alltså inte Bodies without organs.
Och jag heter numera Doris. Massa snö nu ju... längtar till våren ozv.

Förvirrat tracks, typ, eller nåt sånt.

Hallå. Idag åkte norge hem, runt halv tolv? Sen har jag varit otroligt slö så att säga. Ätit och legat på soffan-kollat teve/sovit, är väl ungefär vad jag gjort. Men snart ska jag hem till Mallan Ballan och kolla melodifestivalen,spela guitar hero ozv med henne och Emzing :) Bilder lär langas senare (only @ bdb as usual) ska kissa, sen drar jag väl. Tjarå.

I've got a new complaint.

Idag åkte vi till Tuna Park på förmiddagen. Fick en del pengar, men köpte fkn AMAZING nog ingenting. Eller jo, en klubba för 1 krona. Duktig, duktig. Kommer känna mig ovanligt rik om en vecka. Sen åkte vi hem, jag åt en banan. Vid sex kom Michelle och Tomas, vi käkade ozv. Sen kollade vi lite teve/foton och käkade chips & godis, h3h3. Strax efter nio började jag, Erik, Tomme, Michelle och Dag spela TP. Vi var färdiga runt tjugo över tolv/halv ett...
Och ändå körde vi "specialregler", att man fick tårtbit varje gång man hade rätt. Bara för vi körde svåra frågor.
Hade fel på ALLA 50/50 frågor, verkligen. Men när jag fetchansade hade jag rätt, haha. Lyckades komma tvåa efter en hård spurt med Dag, Erikah dåh vann. Lärde mig att det är förbjudet att bada Topless på Barbados mm.
Nu sitter jag bara här och glor, sova så småningom. Norge åker hem på förmiddagen.

Händer det något på kvällen då?

Chokladägg och jag suckar.

3 AM, honey where´ve you been? cell turned off I waited here by the phone again just like last night. Think I can sort of understand what your life's like all new friends all the parties and how you win them. 3 AM, now it´s 3AM
Will not let my sadness show how the tension grows miss you so and I pretend, I can feel your hands and arms around me trying to fall asleep again sleep again it´s 3 AM. 3 AM, soon the day will break your voice so close your lips are so far away and our words they fly around across the ocean and disappearing somewhere over New Foundland
"Oh I love you" 3 AM, now it´s 3 AM when will you be back again and do you think we can keep our love for ever more?
did we let it go? Or Is it still beautiful? Do we care at all? Lost again at 3 AM 3 AM

Min bitska lilla piraya.

Idag har jag inte gjort så mycket. Ungefär som resten av lovet då, gjort mest ingenting känns det som.
Som alltid känns det som. Meneh har i alla fall gått låångpromenad med Bente och mamma, sen bara chillat, ätit massa gotti och onyttigt ozv. Imorgon blire Tuna Parken då, så kommer Tomme på kvällen också :) Tur man har lite människor runt sig och inte gör ingenting ensam. Vore värre det.

x2.

Idag har jag vaknat. Har även stigit upp ur min ljuva säng.
Städat lite grann ozv... Tog fyrabussen med några härliga brudar jag känner. Vi åt på Ming Palace och skrattade åt allt och inget. Sen åkte Ellen och Malin till Einar, medan Amanda, jag och Emma tog sjubussen.
Lite senare anlände Norge och nu sitter Silje och jag vid varsin dator, h3h3h3.

Mango Tango.

Ikväll har jag tagit hand om mig själv, eller vad är det man säger?
Inget speciellt egentligen, egentligen bara normala saker. Bara det att duschen var extra lång, och innehöll
fotscrub och sånt. Nyrakade ben, mjuka av lotion hör också till. eh ja.
Men så har vi ju en grej som är helt normalt och för de allra flesta en varje dag-grej. Men för mig sker det alldeles för sällan, och därför när det väl sker inte helt smärtfritt.
-Hårborstning
Vi ska inte nämna när jag borstade det sist... men det var tillräckligt längesen. Skulle kunna låta bli hur länge som helst egentligen men det skulle leda till att mitt hår blev en enda klump uppe på huvudet, måttligt snyggt spår jag.
Så innan duschen tog jag ca 1 ton hårinpackning och kletade i, drog/slet osv. Kletigt as hell. Duschade sedan i vanlig ordning förutom ovannämnda då. Sen lite mer inpackning som fick sitta i. Skölja.
Ta fram borsten efter en stund, dra på. Nu var grovjobbet redan gjort, annars kan det ta väldigt lång tid.
Men nu har jag inte bara en halvtömd stor burk hårinpackning och en soptunna med världens största hårtuss i.
Jag har också ett tovfritt, helt galet platt hår.
Tänkte att mitt hår är en spännande grej att läsa om så...
sa jag att hårinpackningen luktar galet gott också? m'm'm

Ska dona lite med fossingarna sen.
Fötter är ju i övrigt väldigt äckliga oavsett hur rena och välansade de är, tycker jag.
Nog om detta, även om det var väldigt intressant.

Trodde hela tiden det var söndag.

1. Idag spelade P3 en låt, från filmen Blade? eller nåt sånt. Ni vet, dunk dunk, beep beep, ozv hela vägen.
Då sade en man jag känner gott något i stil med: Sånt här måste man väl vara påtänd för att lyssna på en hel natt?
Ojoj vad jag blev pepp på att göra det. Inte vara påtänd alltså, men att lyssna på musik, dansa, vara med fina människor, a ni vet. Hela natten lång...
2. Dagens andra längtan är att åka bil med fönsterna (heter det så? vad konstigt ordet fönster blev helt plötsligt..) helt öppna, känna vinden vina, med solglasögon på ozv... med andra ord; sommar sommar sommar.

Och vet ni! har nyss varit ute och åkt skidor med Rocky. Han hade dock inga skidor...

When you're feeling tired.

Hej. Idag hade vi träning halv elva-tolv=gå upp halv åtta. Gick inte och lade mig alltför tidigt, så var ju lagom pigg..
Träningen var i alla fall rolig. Och så äre skönt att vara hemma nu på kvällen ozv :) Är färdig med garderobsrensningen nu typ ^^ blev en del faktiskt, ganska stolt. eller nåt sånt typ,
Anyway, ska väl inte göra någonting speciellt ikväll. Nu ska jag äta resten av pizzan Ali gav mig (yyyyy)

Ca 14 steg.

God eftermiddag och sånt. Har nästan nyss kommit hem från staden. Sov hos mommi och vaari i natt efter en underbar Anna Ternheim-konsert!
Åkte först in till mormor och morfar för att lämna grejer och hämta nyckel. Tog en promenad med Mommi, Leila och Hubbe. Sen körde Leila mig till Munktell. Sofia och Pierre satt på sjuttonde raden eller något sånt, och Micke och en till däruppe. Men Lisa och jag satt på fkn rad två! pretty awsome.
Annas ena körare Nina inledde med några egna låtar, lät bra det. Hon va rolig också ozv. Sen blev det Anna! fyfan va bra de va! Kan inte välja nån favorit direkt, grym spelning. Sen vare en specialare på slutet så ett gäng kvinnor sjöng en låt med Anna som dirigent. Därefter kastade de ut rosor, lyckades norpa åt mig en ^^ Gick ut, trängdes med 3000 människor, skaffade autograf, h3h3, trängdes med 3000 människor till, hämtade jackan. Blev galen på väg till bilen och skrattade hela vägen till Gredby. Var hemma runt tjugo i . Sen satte vi oss och käkade, var überhungriga.
Försökte att inte väcka hela huset. Sen somnade jag typ direkt när jag lagt mig.

Vaknade vid elva idag, käkade lite frukost. Sen kollade vi backhoppning och chillade ett tag till.
Åt mat vid tvåtiden, fikade ozv. Coop med pappsen, och sen hem.

Värt!

Give me fire.

Fyfan vad skönt med lov säger jag bara!
Sen 6 veckor till påsklov.
Därefter 8 veckor till sommarlov.
omg.
Svenskan var ju mest värda lektionen idag, åt godis och krånglade med gruppindelning hela lektionen.
Blev ju bra grupp i alla fall, för en gångs skull typ. :) r.i.p mitt finger och lår på idrotten.
Sen skulle Emma och jag ta tjugo i fem, hon fixade presentkort till Lotta (sin mamma dårå)
sen skulle jag köpa cola, men ica's kassagrej failade, så vi missade bussen för Emma skulle hämta blommor också. Aja anyway, tog fembussen. Sen bara käkat, chillat framför teven ozv.
Nu lyssnar jag Mando's nya som damp ner i brevlådan idag, nize.

Min blogg luktar tydligen bajs, blev nästan tårögd av lycka :') vill tacka dig, vem är du?<3

Kleerup.

Tre irriterande moment torsdag 12/2-2009:
1. Ett jävla zepemail från en Fibascoach=dålig förlorare-
2. En brud som tror hon äger världen eller nåt sånt skit.
3. Och plz ffs. Måste ni kommetera anonymt? jag är inte farlig.
Letar inte upp er om ni säger emot mig! roligare att se vem de är ju!
jaja. tjarå.

You're a vegetable.

Idag lyckades vi faktiskt åstadkomma riktigt mycket på engelskan! hade glömt hur det känns.
Matteprovet blev uppskjutet också! härlit värre. På grafiska gick det bra för Ankan och mig ...
Fick fota i studion idag också, det var awsome! men bakgrundspappret var halt as hell. Shabby dag också, såklart. meneeh a. Tänkte slänga upp några på bdb när jag har dem available.
Hade träning också, spelade lite killerball och handboll i början :) Snart lov ffs! fyfan vad skönt asså, bangar inte detta.

Pärlor.

Känner mig fräsch as hell nu! haha. Fixat med tänderna som en maniac, tvättat ansiktet ozv :P
Såg lite av Popcirkus; Dance with somebody, Gloria och Long before rock 'n' roll satt inte heelt fel.
Fina män det där.
G'natt!

Tack för frukosten.

Tjenare. Nu är jag hemma, seg som fan. Kom hem strax efter fem.. Gick runt på stan lite med Emma, lyckades att inte köpa nåt (yy) sen åkte vi med Lotta. Nu ska jag snart plugga lite matte.. blö.
Btw, spanskaprovet gick bättre än väntat faktiskt. Får väl se vare blir. Matteprov fredag. Kul att alla, varenda jävla etta på St Eskil som läser matte A på två terminer har prov efter lovet utom vi. Yez.

Häst.

Hejsan hejsan. Sitter i skolan och har journalistik. Det är 45 minuter kvar av lektionen, men jag är färdig=skriva blogg. Gick prima skinka sörrni. Har spanskaprov senare, huga! grammatik och sånt skit. Aba, abas, aba ozv,
bla bla bla.
Varit hos tandläkaren också, lyckades få tid mitt i megahålet, så jag slapp inget av skolan=buhu :( haha
sen åt vi lunch på donken=(y)
Dagens reflektioner:
1. Nedersta trappsteget vid fontänen och det på Fristadstorget är väldigt smalt.
2. Skosnören som går upp hela tiden är väldigt jobbiga/förstör våra liv litegrann.

Time after fkn time.

Det är väldigt värt att ta tiobussen när man börjar tjugo i ett. Jaja, så äre att vara bonde sörru.
Gick mest runt under tiden. Käkade på 21:an också, gotti gotti. Snackade mysiga skador som vi och
bekanta till oss dragit på sig under åren.
Sen hade vi engelska, gjorde absolut ingenting. Sen slutade vi. Fin dag alltså.
Träffade på Lisa, så vi gick och hämtade ut Anna Ternheim-biljetter! fick svinbra platser :)

Och ja, okej då. Eftersom Angelica som sagt är en så fantastisk fotograf, så bryts
idag min tradition om att inte ha bilder. Har ju inte hjärta att ta bort ett sånt mästerverk. Det är
därmed inte säkert att det kommer mera, det får tiden utvisa.

Jag en solig dag.

Det här fotot är taget och redigerat av Angelica Axelzon. Hon är den mest fantastiske fotograf jag har träffat, någonsin. Jag är fruktansvärt glad över att ha fått tagit del av hennes produktion av en rad härliga bilder.
Det här fotot togs i höstas, någon gång i oktober.


Handjagare(jägare).

Fyfän vad trött jag e :( två prov denna vecka, roli roli roli som en viss Nakna skulle sagt.
Hände ingenting speciellt i skolan, blev klara med reklamen på rörlig bild, fulast ever men bäzt också förstås.
Nämen a, så att. Träning sen då, gick väl bra dårå.
Tur att jag inte var hemma, för Rocky hade varit borta i 3 timmar! jobbigt :(( stackars mammsen </3
men nu e han hemma <3
Jodå.. herrå.

Timo.

Varit i Bollhuset nästan hela dagen. Hade match mot Fibas, men jag kunde inte vara med :// Fick sitta sek tillsammans med Emma.W och Sandra istället för de som skulle kom inte :P men det var roligt eftersom Sandra var trött ozv ;D
matchen var ju enormt spännande. Slutade 166-22 till oss.. jadu, behöver jag säga mer? helt insane mycket poäng, och helt insane stor skillnad. För er som har noll koll kan jag säga att i en bra NBA-match blir det runt 90-100 poäng oftast, och då snackar jag båda lagen... jodå. Sen sek på Visby-EB i F94 också, EB vann med 85-35. Visbys coach råkade sparka en boll i huvet på en i Visby, haha det var lite kul.

Ikväll börjar visst Melodifestivalhallabaloot igen. Är väl mest intresserad av att se Petra Mede som programledare.
För det är väl hon? :)

All I ever wanted.

Blev ingen skola idag (eller ja, igår) heller. Missar matchen imorgon (eller ja, idag) också :((
Meneeeh nu ere såhär va att Lisa ska köra upp en totempåle i röven på dem som kommenterar completely anonymt. Finns inget tråkiagre ju! och hon e från strängnäs så ni bör passa er.

Blev utmanad av Malin (www.mkarlstrom.blogg.se) att skriva sju sanningar om mig själv..
1. Jag säger fitta, hora, bajs mm väldigt ofta
2. Jag är ofta oseriös, tänkte vara det nu också, men ska försöka att inte.
3. När jag gick i trean brukade jag och min pojkvän David "hångla" på toaletten varje rast
(den va väl ganska seriös, va?)
4. Jag är störd i huvet
5. En sanning är att vissa sanningar kommer ni aldrig få veta
6. Jag säger ofta att jag vill ligga med folk,prylar osv. mest när jag stör mig på det
shit vilken värdelös sanning
7. här hade jag nåt bra på g, men jag glömde bort det
Jag utmanar: ingen

Gick ju sådär, men å andra sidan.. detta är ingen seriös blogg
jag kan vara seriös när det behövs
då vet ni det
läs min blogg
jag vill ligga med mig själv

I-E-A-I-A-I-O.

Chilliz dag. Började klockan ett. Satt i ett klassrum och pratade om gårdagen. Vad alla varit med om, tänkte ozv. Satt där i typ en och en halv timme. Sen kunde man gå till skolkuratorn om man ville, eller om man absolut behövde, åka hem. Annars vare lektion som gällde. Meneh vi ville inget av det, så då frågade vi och några till om man fick sätta sig nånstans och prata med varandra istället. Kärran var värsta snäll så hon bjöd dessutom på varm choklad. Så jag, Anna, Emma och Ankan satt i lärarrummet och hade mys. Satt där i över en timme. Sen gick jag och Emzing till Hemköp, köpte risifrutti och chokladpudding. Kollade på nästan hela träningen. Sen handlade jag med mami und papi. Blir chill vid teven ikväll, melon ozv. Snart helg fan! fett chill vecka azzå.

Hörde en mücket bra textrad idag, men har glömt bort va de va :((

Jag är spännande.

Hallååå jag har skrivit fkn 4 inlägg idag! Det är ju fkn rekord, måste va.
Meneeeh blir ju fkn fem med det här! måste firas asså, med en macka.

Jag vill ha macka.

Här e Lisas lista som hon beställt:
bajs-20
hej-52
nej-52
fan-53
ja-77
men-275
Hon klådde mig rätt hårt :( men hon har haft blogg längre ju
Mest avundsjuk på bajset faktiskt.
Kan konstatera att men är vanligt i våra liv.
Synd att män inte är lika vanligt.
Statistiska centralbyrån har inget med den här undersökningen att göra.

Hallonsoda.

Antal gånger i min blogg:
nej-5
hej-8
bajs-12
ja-23
fan-27
men-57
Hoppas det var ointressant. Fast det var det nog inte :(

Hej.

Men vad bra att jag är senil och skriver om samma sak två gånger.

Spikar i mitt huvud.

Igår fyllde mammsen år minsann! Då kom det folk som ville ha smörgåstårta, kakor och sånt. Bangade inte.
På kvällen mådde jag mycket fysiskt dåligt, när jag la mig var min näsa ingendäbbt ozv. meneh fin musik, naturgodis, o'boy ozv. gör att man överlever. I morse var tillståndet förvärrat, kunde knappt prata ozv. Blev ingen skola.. Aja missade inget särskilt, bara lite bombhot, poliser och sånt.

You're so fucking special.

Meneehe asså håller på att bli zjuk. Fittigt äre :((
Men jag älskar min klass.
Haru hört va? tjejen e cepe
värsta stört, ha, tjejen e helt skev.
<3

Mami fyller år idag, så Emma, Ali, Lotta, Hasse, Kerstin, Gunnar, Erik och Tomas var här på smörgåstårta osz :)) mumsi.
Mommi, Vaari och Leila var här på dagen, synd att jag missade dem :// menmen. Hoppas jag mår bättre imorgon, för vi ska fika hela lunchen.

I want you to notice, when I'm not around.

Jaru, skoldagen bara rullade på.
Wayne's på lunchen, sen kom vi FEM minuter sent till datan, då fick vi inte komma in!
Orkar inte förklara allt, men fett störd lärare. Bättre å missa en timme än fem minuter, ok.
Träningen gick bra.
The awesomeness of our lives excites me. Det är ett bra citat som beskriver allt så bra just nu .
jag<3mitt liv

We are number one.

Åh herregud vad helgen bara har försvunnit. Vad har jag gjort egentligen? Jourlag idag som sagt. Var tvungna att vara där klockan två redan och matchen började fyra. Tog en fika ozv på stan med Lotta, Ali och Emma innan. Emma och jag fick vara moppare så det var ju skönt iaf. Men det var så jävla segt att sitta där i 100 timmar, så att helgen tog slut alldeles för fort. De förlorade också. Med sex poäng. Började inte spela förrän i slutet och då var det försent. Meneh, jaa.. spännande det här. Har Timo i huvudet hela tiden, meneh helt okej då. Relaterar till fina grejer.

When they say come on.

Godmorgon eller förmiddag eller ja whatever. Här sitter jag, nyss käkat frulle, håret står rakt upp typ. Igår vare fest, inte den roligaste men nice att träffa lite människor. Fick gå runt i Evelinas skor ett tag också... Linn+klackar=
jadu, vad säger man. Sen vare en kille som lyckades va inlåst på toan hur länge som helst.. det var lite roligt.
Klockan två ska jag befinna mig i sporthallen, jourlag.. nåja. Hamnar man på golvet äre ganska nice. Meneeeh, först tänkte jag försöka hinna städa lite. Får väl se hur det går.

åååheeeh, lyssnade på Alla som inte dansar i en fkn shabby trappuppgång igår.
Blev GANSKA pepp på Götet då asså.

RSS 2.0