Kicken.

Får inte igång datorjäveln, såatteh får väl se när ni hör någe mer av mig.

Tjockskärmar.

I morse när pappa väckte mig var jag dödstrött och förstod inte vad han höll på med. Men sedan insåg jag att det var Öppet Hus idag = bara att pallra sig upp. Tanken var att vi skulle ha mum, blev mest att sitta och leka i ps. Satt och pratade med Erik som letat sig dit. Efteråt åkte vi en sväng till Tuna Park och därefter till Mommi och Vaari. Tjuvinledde decemberkäket med rödbetssallad och lanto bland annat. Satt inte fel. Sedan jag kom hem har jag hunnit klippa ihop en finfin rulle från Findoland, åtminstone börjat.
Går och kissar nu.

Banana.

Känns som att det är söndag och att klockan är jättemycket. Ack så fel man kan ha.

Of me.

Aah, nyss kommit hem. Har åkt ca 21 mil idag. Vart jag varit? Eskilstuna! Åkte först in med pappa, plockade upp Tomme och lämnade grejer i lägenheten. Sen blev jag kvar där och fixade lite medan dem klistrade upp lite tapeter i Tommes gamla lägenhet. Sen var tanken att vi skulle hämta en skåpbil på Mellansvensk, men oj, pappa hade glömt nyckeln. Så vi fick åka hem, sen in igen, sen hem med rätt bil och hämta grejer, sen in igen och lämna grejer, äta på donken och sen hem igen. Är så jävla seg nu. Måste upp tidigt sen också p.g.a. Öppet Hus, fina grejer. Är bajsmätt också. Och så måste jag duscha innan jag får sova också. Vi hörs imorgon hörre ni.

Steffa.

Om alla danskar är lika bra på fotboll så kommer det gå finfint för Danmark i sommarens Sydafrika-VM. Det var allt för idag, är lite sisådär med blogglusten. Var glada så länge det varar.

Labb.

En onsdagskväll ska spenderas framför brasan med choklad. Adjö.

Neverending sound.

Händer inte mycket här för tillfället. Händer lite mer här, men fortfarande väldigt lite.
Idag såg jag Angelicas legitimation.

Non stop.

har gjort mig glad: Rasta Hunden-Jag spyr igen
har gjort mig ledsen: Kent-Järnspöken
jag vill dansa till: Michael Jackson-Billie Jean
jag vill dansa ännu mer till: Curlstie Spearsty-Katchingeling
Lugnar ner mig: Ane Brun-True Colors
jag lyssnar på för att bli pepp: Dead Or Alive-You Spin Me Round
påminner om kärlek: Little Dragon-Twice
påminner om gamla tider: Markoolio-Vi drar till fjällen
påminner om ångest: Muse-Creep, Laakso-Worst case scenario
jag lyssnar på väldigt mycket just nu: Markus Krunegård-Isande diskant, Kent-Krossa allt
lyssnas på i ilska: Muse-Take A Bow
är väldigt, väldigt bra: Svårt att välja! Rolling Stones-Paint It Black
jag lyssnar på när jag är kreativ: The Knife-Like A Pen
påminner om sommardagar: Babyshambles-Fuck Forever
påminner om våren: Hästpojken-Cyklar och Knark
påminner om en bra film: Står helt still för tillfället
jag lyssnade på när jag var 15: Aerosmith-Dream On
jag lyssnade på när jag var 17: Nu ju!
jag lyssnar på just nu: Röyksopp ft. Robyn-The Girl And The Robot

Awkward.

Nu är Gollebollen hemma! Ska vara i princip helt stilla i två veckor, sen är det rehabilitering som gäller. Skönt att få höra nån skälla när man kliver innanför dörren igen.
Denna måndag var rätt seg men tog slut ändå. Provet gick bra tror jag, trodde jag visserligen förra gången också... men jo, det gick bra! Vandrade runt i staden några timmar med Emma när vi äntligen släppts fria. Införskaffade nya pjucks, lite dumt att köpa tygskor just nu kanske, men jag är lite dum.

Edit.

Filmen jag såg var Fritt Vilt 2, ingenting annat.

Dig.

Kände mig frisk i några dagar men nu är halsen emot mig igen. Tänker dock ignorera den för jag har inte tid att vara sjuk.
Idag var jag & mamma och kollade på Tommes och Michelles nya lägenhet. Så jävla fin! Sen hälsade vi och Tomme & Erik på Vaari och han var på strålande humör så det var mysigt. Åkte sen hem till Mommi och käkade mat vilket var väldigt välbehövligt då jag inte ätit sen frukost. På grund av detta åt jag mig fördärvad förstås men det är smällar man får ta. Pappa kom in och hämtade mig eftersom mamma skulle på tjejmiddag typ, inte ofta det händer.

Känner att veckan som kommer kommer bli seg, men får väl hoppas att jag har fel. Efter det sen kommer nog allt bli väldigt nice. Får hoppas att jag har rätt. Imorgon har jag prov i matematik igen, kommer säkert gå åt helvete nu med, men vi får hoppas att det går lite mindre åt helvete.

Pinnacle.

Har sett en norsk film om en kille som jobbade på bårhus och hans frisör som hade två kunder, den ena dog i frisörstolen och sen ställde han upp i NM i hårklippning och en tjej som hade dansat tango och ramlat och inte mindes någonting vilket skapade en massa förvirring till en början och frisören hade sparat allt hår och sen skrattade tjejen och oj vad jobbigt allt blev men sen glömde hon sin viktiga bok så den gula bilen kom tillbaka och så blev allt bra.

Upptäckte sedan att Död Snö II fanns och gick på TV1000 Nordic så då kollade jag på den och alla skräckfilmsoffer är ju så dumma så dumma och en liten kille som fick gömma sig i skåpet spelade Nintendo DS och var galet lik Martin Elisson och galningen tycks ju fan aldrig kunna dö som vanligt och hela tiden säger de Halloo? hela hela tiden men nu verkade det bli ett slut på eländet i alla fall men man vet ju fan aldrig med norska fjällmän.

The youth.

Nu tycker jag nog att ni förtjänar en uppdatering så ni kan få nys om vad det är jag egentligen sysslar med om dagar och kvällar när jag uppenbarligen inte har tid att blogga. Har faktiskt inte spenderat en enda sekund vid datan alls de två senaste kvällarna och det är ju ganska otroligt.
Igår fyllde Mommi år och tanken var att vi skulle åka dit och typ fira henne lite. Ringer far min efter skolan för att höra var han är, får svar från mor och tänker att alla där redan då. Men icke sa nicke, en olycka hade inträffat i skogen och de var på väg till Strömsholm med Goliat som brytit benet. Senare visade sig att hans armbåge "bara" gått ur led, men kvällen präglades av ovisshet och orolighet. Blev i alla fall upphämtad av Leila & Kjell på stan, fick i mig lite käk och så hos Mommi, sen skulle hon till lasarettet... jaha ja. Suck. Beslutade att inte hänga med utan följde istället med Leila & Kjell, var nere i stallet och hjälpte Leila lite. Var helt slut sen när vi äntligen kom hem. Fick till slut efter evighetslånga jobbiga timmar samtal från Strömsholm om att de genomfört en lyckad tillbakaläggning eller vad man ska kalla det. Nu är det baaara att avvakta och se hur det går. Ser i alla fall positivt ut... Men Gollebollen blir kvar där tills måndag! Så ligger det till. Bajsknullfitta.

Förresten, igår förmiddag ramlade jag nerför trappan i A-huset. Supernice.

Fourteen.

I natt låg jag i fosterställning och tänkte att nu dör jag, ungefär.
Dagen var en alldeles vanlig dag. Men Jari är så jävla bäst och naturkunskapen var värd. Nu tänker jag bli frisk för atteh min kropp och mitt huvud går emot varann och den fysiska fitthälsan ska fa-an inte komma och förstöra.
Anna tycks ha roligt, asfint tycker jag.

Ta min.

Sitter och har mum, måndagseftermiddagar är ju inte den ultimata tiden för skolarbete och därför hamnade jag efter mycket stuntprat och allmänt allt annat än det man ska med Moa och Louise här. Slutar om nio minuter. Då ska jag lämna in min kära vinterjacka på uppläggning. Sen ska jag hem och studera, bokrecension med ett upplägg som är helt tvärtom mot boken jag läst. Jaha ja.

Tablecloth.

Åh, äntligen klar med den förbannade uppsatsen. Kan vara det sämsta jag någonsin åstadkommit. Nu äre framåt som gäller och en rejäl upprycking! Kladdkakan däremot var en av de bästa jag åstadkommit. Har fått in fyra av sju band på datan också. Riktigt fina grejer. En annan riktigt fin grej är min säng, den ska jag alldeles strax besöka. C U.

Efter sju bärs.

Och så var det söndag igen. Imorgon är det åter dags för skola. Har varit riktigt duktig idag och studerat matematik! Gick alldeles utmärkt. I övrigt fortsätter jag med den ädla konsten att skjuta upp som jag behärskar så utomordentligt bra. Har just bakat en kladdkaka som alldeles strax ska avnjutas! Later.

One, two, three.

När jag tillslut hamnat i säng blev det ca 3 timmars sömn, göttans. For till Älvsjö med mor och far min för att spendera några timmar på fotomässan. Blev ett par föreläsningar, massa bildutställningar och glo prylar. En del godbitar fick följa med hem också. Nu är jag trött och seg och allt är grått. Men det går det med. Dags för juice.

Remarkable.

Fick en dum idé att spela en massa Harpan och se om jag fann något speciellt mönster. Det blev 15 omgångar och Angelica gjorde mig sällskap och beskrev noggrannt sin dag. Var helt bäst i början, sen gick det sådär.
OOOOOXOXOOXXOXX (O är vinst och X förlust) LOL, slutar aldrig förvåna mig själv. Har börjat skriva LOL, inte okej. Inte okej att jag ska upp typ halv sju. Bör duscha nu, säga farväl till Angelica (svåraste biten) </3 och äta för jag e som vanligt hungrig. Sämst.

Inga krypande svassande mönster.

I morse vaknade jag hur många gånger som helst vilket också ledde till att jag mindes en hel bunt med drömmar. Har kommit igång igen, förstår inte riktigt hur min hjärna fungerar... När jag väl kommit upp ur sängen, ja vad gjorde jag då egentligen?

Mörkt.

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut, jag drömde det var fred på jord och alla krig var slut. Nåja, riktigt så var det inte, men en hel massa drömde jag! Vaknade toktvärt av att Emma ringde vid tio över nio. Vi hade en plan om att åka in till skolan och studera tillsammans, hon, jag och Angelica. Nu blev jag istället kvar hemma men vi får hoppas att jag kan få något gjort ändå. Hittills har jag mest bara läst och kollat dokumentär. Nu tänkte jag bränna ner huset, a.k.a. laga tortellini.

Ambulance.

Det är iinte fel alls att vara "ledig" en vecka extra, dock blir jag otroligt förslöad och glömmer ofta bort att snart är måndagen här och då ska jag göra vettiga saker i vad är det, fem veckor till? Nåväl, det får gå det med. Idag har jag i alla fall fikat bort halva kontot med Ankan, Emma och Joakim. Gött.

48.

Har flängt fram och tillbaka som fan mellan dumburken och datan under kvällen, har nog gått ner 10 kg, minst. Är täppt/andas med öppen mun/är fräsch. Flashbackar. Behöver fortfarande inte göra något särskilt under veckan, ska ändå upp skapligt imorgon är planen, får se hur det går, satsningen börjar nu. Goder natter.

Eller krossa allt.

Minns typ inte vad jag gjort idag. Var ju inte vidare viktigt då. Vet i alla fall att jag åkte fyrabussen till staden och väntan var kall och i bussen var det galet varmt och chaffisen var surdeg. Var på debatt Jytte Guteland, SSU-Niklas Wykman, MUF om ungdomsarbetslöshet. Tomten finns och jag vill ligga med alla. Lyckades sedan motstå att köpa kebab, har ätit mer glass. Vet inte. Tjarå.

Spanish castle magic.

Namn: Linn
Piercingar: Hål i öronen som aldrig används
Tatueringar: Inom kort!
Längd: ungefär 160
Skostorlek: 36-37-38
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jadå
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Klart de gör!
Dricker du: Hela tiden
Använder du droger: Knark är bajs, får tolkas fritt
Röker du: Nänä
Snusar du: Opererar läpparna istället
Vilket shampoo använder du: Nivea Intense Repair
Vad är du rädd för: Älgar
Gillar du att tvätta: Gillar att lägga in nytvättat i garderoben
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja!

SENASTE:
Film du hyrde: Hmm, det minns jag inte!
Film du köpte: Beror på hur man räknar
Låten du lyssnade på: Kanye West-Homecoming
Låten du hade på hjärna: Kristian Anttila-Din kärlek
Låten du laddade ner: Laddade ner Röd
Personen du ringde: Pappsen
Tv program du tittade på: NCIS
Personen/personer du tänkte på: Lisa!

FÖR ELLER EMOT:
Långdistansförhållanden: För
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

FAVORIT:
Mat: Pasta i alla dess former
Låt: Det går ju för fa-an inte att avgöra
Sak att göra: Skratta och sånt
Sport: Korgboll
Dryck: Lättdryck typ
Kläder: Stor tischa
Film: Jaaru
Bil: Corvette

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en kille: Japp
Gråtit över en tjej: Det också säkert
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Not really
Blivit arresterad: Nej

ANTAL:
Gånger du varit kär: På riktigt? ett par kanske, annars typ 1000
Gånger ditt hjärta brustit: Ett antal
Tjejer du kysst: Stackars brudar, inte en enda!
Gånger ditt namn varit med i tidningen: En del
Ärr du har på kroppen: Inte så många

VAD/VILKET:
Ska bli skoj: Finns härligt mycket!
Ska inte bli skoj: Göra vettiga saker
Sparar du till: Allt annat än jag borde, egentligen sparar jag inte alls
Väntar du på: Jaru
Pålägg som gäller: Beror ju helt på
Dagens dryck: Har varit ganska blandat, goast var O'boy

SENASTE:
Personen du fick mail av: Rickard Flodin
Personen du fick brev av: Får aldrig brev av personer längre
Personen du fick sms av: Anna Ode
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ett par helger sedan
Saken du köpte: Godis
Du hade kul: Jag är kul
Hur tidigt stiger du upp: Väldans varierat
Gillar du att slåss: Slår ner alla jag ser
Vad ska du göra ikväll: Klockan är 02.39
Är du seriös: Nej
Vad är du allergisk mot: Vissa pälsdjur
Var har du ont: Huvudet
Använder du hårspray: Alltför mycket
Kan du stå på händer: Njae, på huvet; ja!
Favorit serie: NCIS skull' ja' tro
Håkan Hellström eller The Ark: Båda, för tillfället Arkisarna
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Winnerbäck
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Inget fel på det
Är du glad nu: Glad och glad, är inget särskilt
Var du glad igår: Minns inte
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Mozika!
Stockholm är: Sveriges huvudstad (otroligt dåligt svar, jag vet)
Göteborg är: Våldgästat inom en inte alltför avlägsen framtid
Kan du sjunga: Ja, men om du menar vacker är svaret nej
Mer värt än guld: Guld är inte mycket värt för mig
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Finns så många ju!

Fick bli en jävla lista bara för Lisa e goast och jag e helt slut i skallen.
Godnatt

T.

Spenderade hela måndagen hemma då jag var kind of ledig. Är i väldigt dålig form också så att säga. Kanske får grisen. Pappa kom hem med två fina ting, en färsk Kent-biljett och ett paket daimglass. Gör absolut ingenting värre! Nu konverserar jag med Lisa och kollar gamla bilder, saknar HalmstadsbrudN min mer än på länge! Under mitt bildtittande var jag inne i mappen Finland 2007 där det fanns en del riktigt schyssta bikinibilder på mig! Nämen skämtåsido, men jösses vilken tränad mage! suck... Något att sträva efter? Nåja, nog om det. Anna befinner sig i Härnösand, det faktumet bara ploppade upp i skallen. Själv har jag aldrig varit högre upp än Mora i Svea rike. Har dock flängt runt överallt i hela jävla allt under Mora. Nåvääl, får julstämningsvågor över mig då och då. Visst, tiden går förbannat fort, men det är ju ändå ett visst tag kvar... vet i alla fall vad Lisa och Mommi & Vaari ska få av moi. Då vet ni. Tjarå.

Svarta linjer.

Emma råkade komma ihåg att jag lovat henne att läsa ett otroligt pinsamt dagboksinlägg. Hittade en hel del godbitar när jag läste igenom resten. T.ex:
22/3-2001
Vill du höra en saga? okej. En dag dog jag SLUT.

23/3-2001 (skriver precis som det står, därav bristen på skiljetecken)
Hej igen Pappa frågade mig om jag ville dammsuga Toan fast jag sa nej sen ville jag det nu är jag Skitledsen och har gråtit Jag vågar inte säga nåt till pappa fast jag vill!
HJÄLP!!!!
SOS!!!!

28/10-2001
Simon min kille är konstig han verkar sur på mig han bara blänger på mig och säger inte hej längre men han har inte gort slut konstigt nog vad kan det vara med honom?
/.../
P.S Simon kommer heller aldrig och hälsar på???


Meeting.

Allting tycks alltid faila på något vis så fort jag och Emma smider planer. En fantastisk musikvideo var på gång, kameran dog efter typ 30 sekunder. Så småningom när vi lyckats lite bättre så...

Roli


Turn left.

Trötttt på sj. Igår hände det för typ hundrade gången att jag köpte biljett som sedan aldrig kollades. Och idag fick jag plötsligt punga ut med 55 spänn istället för 41 som det skulle vara.
Har varit hos Anna tillsammans med Ankiz, Johan och Joakim. Spelade fem omgångar Finns i sjön bland annat. Inga dåliga grejer.

Dansade salsa i en timme med Emma igår också. Gick ju bättre än väntat måste jag säga. Jag fick agera karl och det måste ha sett vackert ut. Är dock ingen Carl-Jan än tyvärr.

ppppqqqqq.

Hej snö. Dagen började segt och grammatiskt, huga! Trodde aldrig dagen skulle ta slut och allt var segt och bajs osv. Tur som var så bestod ju fotolektionen till stor del av att vara i studion med Joakim och då blev allt väldans mycket roligare! Har hunnit med att träna också, har på något konstigt sätt lyckas gå två veckor sedan sist. Kondition möglar fortare än mjölk. Och nåt fel måste det vara på mig. Nä hörrni, dags att återgå till juicen och naturkunskapsboken om inte det också ska gå åt helvete som det känns som allt annat gör just nu. Pepp tjej! :D pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Highlights.

Var typ asopepp på allt nyss :D Men sen hade Anna lagt upp finfina grejer. Speciellt den första ju. Förstår nog inte ens själva vad vi säger. Natti natti.

Then another finger.

Idag stannade jag i soffan för att kurera mig mot en hotande förkylning eller något sådant. Nu tycks faran vara över och baletten drar igång imorgon istället. Har sedan jag till slut återuppstod från min dvala i alla fall hunnit städa rummet. Dock så dog dammsugaren av okänd anledning innan jag var klar. Sadface, inte vackert under sängen kan jag lova.
Senare blir det äppelpaj, dumburk och kanske lite naturkunskap. Får väl kanske avsluta med att läsa klart Illustrerad Vetenskap också. Hittade lånekvittot idag, 19 oktober skulle den vara tillbaka.

Fittlångt jävla inlägg.

För tio år sedan - minst, började jag heja på AIK. Måste ha varit någonstans i svängarna kring senaste guldet (1998) som jag tyvärr inte minns något av. Orsak? Lisa, min kusin och kanske största idol efter Tom Jones gjorde ju det! Orsak? en snygg kille gjorde ju det!
Att vara gnagare är ju inte alltid det lättaste. För x antal år sen var jag med min far på Stadium som då hette THE Stadium och fick mig en AIK-mössa. Visserligen ishockeystyle, men sak samma. Den blev ofta avsliten och slängd i busken. 2004 åkte klubben ur Allsvenskan efter skandalmatcher, ekonomiska problem och förstås, alltför många förluster. Därför spenderades 2005 i Superettan och jag kände mig av någon anledning tvungen att ändå ha ett lag även i Allsvenskan. Det fick bli Elfsborg, mest på grund av superhunken Anders Svensson. Redan året därpå var AIK tillbaka. Och det var riktigt nära att det blev en fullständig 100-procentig succé. Allsvenskan avgjordes i sista omgången och klubben hade chans på guld. Det stod mellan dem och, just det, Elfsborg! Att det nu blev "bara" silver kunde därför varit värre. Men jag hade varit mycket gladare om AIK tatt guldet med en gång. Istället blev det sedan två raka femteplatser med IFK Göteborg och Kalmar FF som segrare.

2009 är det riktiga året. Nu avgjordes allt i sista omgången, något som då ganska ofta sker. Men, i år var det just dem det stod mellan som skulle mötas. IFK Göteborg vs. AIK på Ullevi. IFK behövde seger, AIK skulle klara sig med ett kryss. Jag kunde inte se matchen eftersom den sändes på Canal +, men det var nog lika bra. Mina nerver är inte de bästa när det gäller sånt. Aftonbladets hemsida lät mig i alla fall följa dramat någorlunda med ständiga uppdateringar i textform. Och när matchen blåstes av var sifforna 1-2. SM-GULD!

Hade detta skett redan 2006, eller 2007/2008 också för den delen hade jag sprungit runt som en galning och skrikit. Hade förmodligen (åtminstone 2006) gått till skolan dagen efter med AIK målat över hela ansiktet. Nu är jag inte lika passionerad längre. Men fyfan vad fint det sitter ändå. Jag kan fortfarande vara dum och skriva i blåvita fans facebookloggar. Och framför allt är det skönt för 11-åringen som drog på sig en mössa fylld med iskall snö.

RSS 2.0