Vanilla.

Sitter i Annas rum. Thåström sjunger för oss, Fan, fan, fan. Fast alldeles just nu känns det inte riktigt så. Hon, jag och Sara har ätit pannkakor (jag stekte några själv för första gången) och fruktsallad. Nu äre sådär mysigt ljus och jag har Annas lila glansiga tights och en astight tischa som hon fick när hon var sisådär elva. Jämställd står det på framsidan och het på baksidan. Handduksturban har jag också. Asfin är jag. Och nu sjunger visst Bon Iver också. Natti.

Gasell.

Denna vecka har gått fantastico fort. Var sjukis i torsdags och inte helt 100 igår heller. Men nu är jag så nära tipptopp man kan komma! Okej, lite snuvig men det går.
Var i Örebro igår och hälsade på Vaari, det var fint. Gick utan jacka från bilen till lasarettentrén! Visserligen max 30 meters sträcka, men ändå va... Kände dessutom doften av bilshampoo tidigare under dagen. Våren är på väg, jag säger då det! Fint. Ikväll ska jag tranformeras till en sotare och umgås med mina kvinnor. Fint.

Ryggen mot väggen.

Hade ett hallelujah moment i förmiddags. Såg igår kväll att det skulle vara "Föreläsning Sverigedemokraterna har fel!" på ABF 22/3. Kollade datumet som visade 21/3. Helvetes jävla herpeskuk, då skulle jag ju missa det! Men idag när jag kollade almanackan insåg jag att klockan passerat 00.00 när jag tittade och 22/3 är inte förrän imorgon. Tjoho! 18.00 @ ABF, be there.

Flygplan.

Idag fyller pappsen år. Får se om jag hinner fara ut till Västermo för att gratta honom. Först och främst ska vi fara till Strängnäs. Bokbord och framförallt debatt på Europaskolan väntar. Det blir. Spännande. Later.

Bröd.

Heizzzan. Tänkte bara berätta att lördagskvällen var awesome. Var mest inne på en astrång toalett med ett gäng härliga b-rudar. Resten är lite dimmigt. Söndagen var städa. Rent och fint blev det. Sen möte på eftermiddagen/kvällen. Framtiden ser också awesome ut. Tjarå.

Herrå.

Haft awesome dagar. Romme i torsdags var ceperoliiiiiiiigt. Igår var vi hemma hos cc och käkade/sjöng. Gick vilse på vägen hem. Tänkte på kvällen; ganska värd fredag. Sen mindes jag fredan innan, lite andra tider... meneeeh. Blev glad när jag insåg att jag kunde se Boston Legal, men somnade. Nu är jag hos Anna och peppaaaar.

Stung.

Har haft en fin onsdag. På förmiddagen var det lite segt, men senare på fotolektionen gick jag och Joakim ut i solen bort mot Årby. Där sjönk vi ner meter i snön när vi skulle ta oss upp på kullen och jag hade tygskor. På eftermiddagen/kvällen satt vi ett gäng på Sylvia och talade om att ligga med döda djur bland annat. Det var väldigt soft. Är hos Anna nu. Ätit awesome food och fått en påse chips. Anna är för fin hon.

Tvärtom.

Jag är senil och sämst. Igår glömde jag nycklarna i Västermo så allt fuckade upp. Sov över hos Mommi och Vaari efter mötet, det var soft. Men allt annat blev osoft.
Idag delade vi ut fika till kvinnor på stan. Tjänade en femma av en man som ville ha också. Jätteskönt i solen. Tårna fick ligga i skuggan och frös. Det har varit en fin dag.

Glenn.

Spenderade torsdag-söndag i Götet med fina Anna, Emma, Angelica, Joakim och Ida. Det var finast. Vi kom fram till på tåget hem att vi absolut inte gjort något vettigt alls. Så det ska vara. Hade eget kök och badrum på hotellet. Det fann vi alldeles awesome. I fredags kväll var allt jätterandom och jag och Angelica sprang runt i flera timmar kändes det som men rörde oss inte många meter. Köpte fika för 120 kronor och hällde ut på det på golvet. Snodde en mugg. Osv. ni vet. Deppigt igår näre tog slut.
Sen kommere såklart vackra bilder. Herrå.

Luna.

Jag är alldeles jätteförvirrad för tillfället och vet aldrig vilken dag det är eller något sådant. För övrigt brukar jag klara mig alldeles finfint utan en dator hemma, men just nu är det jävligt knivigt för jag behöver massor med information och grejer och har som vanligt lite tid. Nu kommer jag ju dessutom inte vara hemma alls på några dagar. Så det blir intressant att se hur detta slutar. Är i alla fall ganska så tillfreds med tillvaron. Och idag fyller fem av mina facebookvänner år, och Rocky också. Tokigt värre att karln redan är tre hela år.

RSS 2.0