Rage.

Måste bara skriva av mig lite om detta SJUKT ROLIGA SKÄMT, HÖHÖHÖ!!!!
Well, det kan tyckas skojigt och fyndigt och hoho "jomen lite så är det juu"
Fast nä.
Det är lätt att bara se ett tarvligt skämt men det är GANSKA tröttsamt att allt kvinnor gör nedvärderas gång på gång på gång på gång på gång på FUCKING gång. Alla kan se att det är en nivåskillnad, men och? Varför raljera så jävla mycket och varför klanka ner på damernas elitnivå men gärna se herrarnas skitnivå? Dessutom är alltihopa så överdrivet, det är fortfarande bra fotboll.
Och återigen, ÄVEN om en nu VERKLIGEN tycker att det är SÅ USELT spel, varför ska det tramsas ut på detta sätt, VARFÖR ska denna fråga ställas, få ett sådant svar och publiceras?
Hur ska fotbollen någonsin kunna utvecklas om unga, hoppfulla fotbollstalanger - tjejer - får höra sådan här skit? Mmmmm, vad roligt att spela fotboll och satsa på sin dröm när en ständigt får höra en massa SKÖNA SNUBBAR klanka ner på det en älskar allra mest.
BLÖ, blir så sjukt irriterad bara för det är så jävla mycket smutskastning av kvinnor överallt hela tiden.
Så ond cirkel också, för det krävs intresse för att det ska satsas men det krävs också lite satsningar för att få upp intresset.
Men alltså fan vad vårt landslag förtjänar mer och bättre uppmärksamhet. De tillhör världstoppen, tar mästerskapsmedaljer och är grymma förebilder!
SÅ DET SÅ.
 
"Men om de tar av sig lite mer på kroppen så vill folk kolla. Visa lite hud då brudar"
HÖHÖHÖ!!!!

Fuck off.

RSS 2.0