Jag berättar vad som helst.

Sendrag, ett av de mest smärtsamma (vardagliga) fenomen som kan drabba oss. Sendrag kan man få i stort sett var som helst, under förutsättning att där finns senor vill säga. Det varierar förstås från person till person vilka platser som är mest drabbade. Men överlag är det vanligast att få sendrag under foten eller vaden.
Även lår, tunga, tår och fingrar (där emellan vill säga) brukar drabbas, mm mm.
När muskeln dras ihop, beroende på nerkylning, träning eller stillasittande får man sendrag. Det kan även uppstå om man sträcker på sig riktigt ordentligt under en lång stund.
För att motverka sendrag kan stretcha, en teori säger också att magnesium har en förebyggande effekt.
När sendraget väl slår till gäller det att hålla sig lugn, även om det kan vara svårt då smärtan i många fall kan beskrivas som olidlig. Det varierar om rörelse eller stillhet är det bästa, men alla vet om att när det väl är över är det otroligt skönt.

Hassel.

Woho, har haft (för att vara min blogg) strålande besöksstatistik de senaste dagarna, h3h3h3 :)

S-R, M.

Sitter med ett headset över öronen men det hörs ingenting inuti dem. Skall snart ändras på dock!
Idag begav sig jag, far min och bror min till hemlig plats för att införskaffa studentpresent till en viss brutta
och andra livsnödvändiga ting.
Efteråt blev det donken och jag åt en ENORM hamburgare. McFeast Chili är betydligt större än McFeast.
Men betydligt smakrikare, starkare och godare också. Åt faktiskt hela, men det innebar att pommesen stod
nästintill orörda på brickan.
Och värmen var det väl ingen som missade?

På kvällen blev det grillat, glass, jordbuggar och melon. Kanon säger jag.
Nu blir jag snart galen på en av sommarens största baksidor, mygg.

Banana.

Sådär ja, vilken otroligt ful färg det blev, men det passar bra tycker jag.
Blir eventuellt nytt igen, när jag orkar hålla på. Kan ju ingenting.
Håll till godo!

Kjolar.

Har fått "önskemål" eller vad man ska kalla det, tips kanske... I alla fall om att ändra färg på bloggen då den är en smula svårläst. Varför har ni inte sagt detta kära bloggläsare?! Kanske inte berör er? Nåja, hursomhelst, jag vill förstås behaga alla miljontals läsare, och ska därför göra en färgändring. Just för att argumentet var bra osv, annars hade jag struntat blankt i era dumma åsikter (skämtåsido) ska bara hitta en schysst färg så blir bloggen snart som ny! :)

Råka.

Idag kom jag och Malin fram till att om Emma var min mamma så skulle jag vara född i Emmas mammas mage
eftersom Emma är 3 månader och 6 dagar yngre än mig. Fascinerande tanke.
Din mamma, eller min mamma? din mamma. Min mamma? Inte min mamma. Min mamma? Din mamma.


http://djungeltrumman.se/martinsblogg

Långben.

Ameh juste, glömde ju berätta! Igår syntes min jacka och mina ben I TEVE! WIHOOOOO *kändis -  status*

Poop.

Aah, veckan snart över. Har varit väldigt skön. I måndags var jag hemma hela dagen, i tisdags var det lungt i skolan, stannade ju visserligen kvar på rb men det var chill ändå, och sen möte, igår vad jag som sagt i Västerås hela dagen, så ingen skola då heller.
Idag trodde jag att det var studiedag från klockan ett, så vid kvart över sex satt jag och åt frukost. Sen insåg jag med hjälp av sms från Emma att det var fram till ett. Så då åt jag upp, sen la jag mig igen.
Vid elva åkte vi till mammas jobb för det var öppet hus på det nybyggda. Åt lunch där= två bullar och tre kakor=grrreat.
Sen åkte jag till skolan, satt och fikade i fotosalen, fick veta betygen i foto och grafisk, sen sluta=14.50=NICE.

My heart still beats for you.

Hallå,hej,hejhej,hallå,hej,hallå,hallå,hej! Idag har jag spenderat dagen i Västerås tillsammans med Kawa, Elias, Julia och Mikael. Vi har i form av Ung Vänster kampanjat på en skola, där det även hölls debatt. Men den missade jag och Mikael p.g.a. av att man inte kunde gå in och ut mitt i? Nåja, spännande ändå. Åt pizza efteråt, gorgonzola och ananas är en fin kombination. (Var på mitt första möte någonsin igår) Japp så kan det vara.

Världens bästa.

apelsinbanancykeldanmarkelefantfiskgorillahästisjonglörkristallerlejon
mammanasseoverallpäronqueenrobinsonsnokartrollspöundervattens
kameravärmewallmarssalongerxyaya-flickornaböckernazorroålarärlaöl

Hawkiz.

Hallå äller! Nu e ja la hemma från Götlaborg. Har varit awsome! Kom fram vid, kanske tiotiden? i onsdags. Hade roli :)
I torsdags spelade vi två matcher, förlorade första, ingen vet hur. Sen vann vi andra. På fredagen gick de flesta inkl. mig på Liseberg hela dan, sen hade vi match som vi vann, och sen Liseberg hela kvällen. Lång dag och väldigt trött på kvällen, men klart roligaste dagen. Åkte massa lezki på Liseberg (yy) roli roli. I lördags (igår) kom även the pears and the brother to watch. Spelade åttondel på morgonen och vann, sen kvart på eftermiddagen och vann. På kvällen lekte vi The Grudge och lite sånt, käkade asgo Kina också allihopa. Idag hade vi semifinal men den förlorade vi. Åkte vi hem nånstans mitt på dagen ozv... Är ganska seg nu, inte för pepp på plugg möhf,fdjgdhgshjghsghdsjhgdsghjdf alltså.

Bebot.

Ah, nu är det inte mycket kvar i skolan. Sista nationella idag=Ma A del 2, gick hyfsat. Men uppgift hann jag inte klart med. Därefter rullade dagen på med bild, lång lunch p.g.a. inställd engelska och samhäll. Var och kollade på träningen. Måste fan vara frisk till torsdag! far ju till götet imorgon:))

Så, see you @ söndag

Hello, how low.

Fy farao alltså, håller på att bli sjuk. Absolut sämsta tajmingen som var möjlig också. Men ska försöka göra några matematiktal inför nationella imorgon, sen blir det kurering i soffan. Synd att jag inte gillar te, vore praktiskt. Nåja.

Gårdagseftermiddagen och kvällen spenderades i Köping. I huvudsak för att se Joe Labero, som var otroligt bra.
Inte bara förbryllande trolleri utan skön scenpersonlighet och rolig show också. Sent på kvällen knåpade jag ihop spanskatexten, det var bra gjort tycker jag. Och Sivan verkade nöjd med mitt muntliga framträdane= INGA MER SPANSKAUPPGIFTER!!!!

Den här dagen var otroligt lång. Mestadels p.g.a sjukdomen men även det fantastiskt trista vädret och de sega lektionerna.
Men det är fint ändå. Nu måste jag nog göra lite matematik, ekvationer är inte så fina.

Övningsköra.

366 days since we first met.
http://www.youtube.com/watch?v=GzmrU37TcX4

La voix, eller la floappex.

Jamen visst blev det så. Jordskredsseger för Norge på rekordpoängen 387 och f-f-f-flopp för Sverige- igen.
Sist Norge vann var 1995, Norge är även det land med flest sistaplatser (10) och 1978 blev Norge det första landet att få noll, null, zero points. Allt detta lärde jag mig när jag googlade Eurovision Song Contest, p.g.a. av att jag och mamma grubblade om regler. Fann inte vad jag sökte, men gjorde nya fynd till onödig-faktasamlingen.
Det jag tyckte var bra var att Alexander skrivit både text och musik själv. Oslo nästa gott folk, hatkärlek är fint.

Shoez.

Nu går tiden satans fort alltså och sommarlovet närmar sig med trevliga stormsteg. Idag fyller finaste Lisan hela 19 år minsann, något som både hon och jag haft en förmåga att glömma bort i körkorts- och studenttider. Men idag är det ändå hennes stora dag (k-k-k-k-k-lyyyscha)

I förmiddags irrade jag, far och emzing omkring i Kvicksund för att dela ut papper. Gjorde antagligen helt åt skogen fel, men vad gör det om hundra år (som en viss Lisa brukar uttrycka det) Hann med att fråga självaste Anders Ankan Parmström (hockeylegendar och kommentator) om vägen, men han visste lika lite om Kvickan som vi.

Och ikväll smäller det igen, hatkärlekens största pionjär Eurovision Song Contest går av stapeln.
Hur det går för Sverige? Jag tror på total succé, eller enorm flopp. Sist jag trodde det blev det det sistnämnda (The Ark)
Tydligen är Norge en av favoriterna i år, bara en sån sak.

Jag berättar vad som helst.

Brain Freeze, det har nog varenda människa som någonsin smakat glass upplevt någon gång i livet. Det är enligt mig inte det bästa som finns, och er som håller med kan jag rekommendera att läsa detta blogginlägg.
Det finns inget säkert svar på vad som orsakar det ökända fenomenet Brain freeze. Men en teori är att när nerverna i gommen blir kraftigt nerkylda så skickar de en signal till hjärnan som tolkar signalerna som smärta. Det brukar uppstå efter 30-60 sekunder och vara i ca 10-20 sekunder. För att dämpa eller få bort smärtan gäller det helt enkelt att värma upp nerverna igen, det kan man göra genom att trycka tungan mot gommen. Ett annat bra tips för att helt undvika obehaget är att kontrollera sina drifter och behov och äta glassen (eller något annat kallt för den delen) långsammare.

Hon gav sig av.

Hallå! Kort dag i skolan idag, funkar fint för mig alltså. På samhällskunskapen hade vi Nils från muf och Kawa från ung vänster på besök. Fick ställa frågor, hade diskussioner osv. Var väldigt roligt, intressant och inspirerande.

I början på nästa vecka ska EU-arbetet vara klart, och det om levnadsförhållanden, imorgon är det nationella i matte, och även på tisdag. Har knappt haft så mycket plugg i hela ettan känns det som. Vadå mycket? kanske vissa tänker, men det blir det när man knappt har något annars, hehe. Tröstar mig med att det är det absolut sista innan lovet!

aal.

"Åh fyfan vad gott det skulle vara med donken!"
"Jaa, en sån där hamburgare..."

Na ha ha ha ha.

Ännu en ny vecka har tagit sen början, var nog den segaste måndagen på länge. Men om nio dagar ska allt skolarbete vara inne, och idag bröt jag och mamma mot allt vad svenneregler innebär och tryckte tacos, alltid lika skönt! och imorgon kommer pappa hem och det finns vindruvor och cashewnötter och det finns tre saker jag vill se på teve samtidigt och mina medmänniskor är bäst. Så ja, det är fint ändå.

Jag har en ny favoritreklam, det handlar om... bajs.

16.

Jag älskar svenskalektioner, de är himlans roliga och värda. Effektiva med.

Holy diver.

I förmiddags blev jag oerhört och filosofisk för en liten stund. Det var nästan otäckt. Funderade över vad ögonbryn är till för. Det känns som att de inte fyller någon funktion alls. Visserligen skulle det nog vara himlans fult att inte ha några, men det är ju för att vi alltid haft dem. Så skulle jag inte tänka om jag och ingen annan aldrig någonsin haft ögonbryn ju. Sen finns det ju dem som får sina uppbrända eller noppar bort dem och målar egna (såna förstår jag mig inte på)
Det är ingen som vet varför vi egentligen har dem. Eller jo, troligtvis finns det ett jätteenkelt svar som är megalätt att googla fram, och allmänbildade (för det är ju allmänbildning) vet säkert. Men jag vill nog inte ha något svar, jag nöjer mig med mina spekulationer. Typ att någon skapare, vem eller vad det nu är, heller ingen som vet (DET ÄR SANT, vad alla än säger) gav oss ögonbryn för att kunna visa förvåning eller typ sarkasm genom att höja dem. Det tror jag minsann.

Mina egna är himla buskiga.

Smöris.

Hällö. Nu äre natt mellan lördag och söndag. Nätter är trevliga tycker jag, ensamma nätter, de är himla fina minsann.
Jag blir lite öm därbak, men det får en stå ut med. Förut var Ellen, Emma och Dennis här, mycket trevligt. Är oerhört mätt nu också, efter vår fina kladdkaka och lite jordnötsringar (mycket)

Igår sov jag och Lisa i mommis och vaaris lägenhet. Det var fint, som alltid. Ni förstår, Lisa är himla bra.
Världsbäst är hon. Talade, sjöng, dansade och åt oss fördärvade. Idag blev jag två jackor och en skjorta rikare (yy)

Haha.

Ja just det, angående wayfarers-frågan, om den var seriös? I alla fall, alltså de är ju inte äkta. Och dessutom fick jag de av min moster, de är alltså k-märkta oldies. I alla fall, riktiga brukar finnas på glasögonaffärer och fejks finns ju typ överallt :P så att... ^^

ASAP.

Tjofalleritan. Sitter i fåtöljen med emzings data. Hon, Ali och Lotta är här bl.a. för att kolla Champions leauge eftersom de är retard och inte har Viasat sport.
Anyway, skoldagen gick fort känns det som. Sen var det träning som gick lite upp och ner...
På vägen hem mötte vi två ambulanser, sen hamnade vi i en kö som bildats p.g.a. olyckan. Mötte polis- och brandbil också ._. verkade vara en singelolycka för vi såg bara en bil. Totally crashed. Bucklig och utan några fönster kvar. Det satt något i fönstret som såg ut som en stor hårtuss :(( men tror det var grenar. Läskigt vare :/

Imorgon bitti är det engelska nationella, 2½ timme, huga!

Di röe.

Just det, glömde nämna den fantastiska nyheten att Guif är i SM-final mot Alingsås!
Kan passa på att skryta med att jag drömde att de skulle gå till final natten efter första semin som slutade med brakförlust på Sävehof. Men kunde ju inget avslöja. Och alla vet väl varför? Berättar man om en dröm så kan den inte gå i uppfyllelse. Med andra ord, Guif bör tacka mig för denna i mina ögon bragd.


Bläck.

Tänkte på en grej för några dagar sedan. Har blivit förfärligt mycket sena kvällar på sistonde. Det fick mig att tänka på den gamla goda tiden, barndomen. Då var det minsann 20.00 som gällde varje kväll, med undantag för tisdag och torsdag då Guiness World Rekords resp. Rederiet sändes. Ni anar inte hur viktigt Rederiet var, trots min unga ålder.
Likadant med ekonomin, om vi går tillbaka något år till. 10 kronor i veckan, och aldrig några ekonomiska problem!
Ack ja, barndomen, då var det lätt minsann. Men tro mig, jag trivs alldeles utmärkt med livet nu också.

Assfucked.

Har idag klagat inför mina vänner att jag inte kunnat uppdatera bloggen på flera dagar och att jag därför
kanske kommer tappa flera av mina miljontals läsare.

Nåja, att jag har miljontals läsare vet alla att det inte stämmer, men alla, eller i alla dem ytterst få men trogna som läser min blogg vet att jag inte kunnat uppdatera på flera dagar, that's true!

I torsdags missade vi bussen för att jag fastnade i en kjol på Åhléns, det var jobbigt. Men det gick en till en halvtimme senare, så då passade vi på att gå tillbaka och köpa kjolen. Sen bar jag den på kvällen som var trevlig men lite halvseg.

Har suttit seketariat på Billys basket cup hela helgen. Jag är jävligt trött på småbarn som "spelar basket" nu. Visst de är söta, i typ två matcher, inte tio. Fick några bra i alla fall, men de är ju också jobbigast. Om man inte jämför med Skuru-Djursholm där båda coacherna var idioter i mina ögon, skällde ut mig gjorde de också.

Är även två schyssta wayfarer-fejks rikare också, tack vare Leila, me like <3

RSS 2.0