Jag vet.

Äsch, nu har jag sett så många såna här. Så jag viker ner mig och gör den jag också.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
En hel del

Höll du några av dina nyårslöften?


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nepp

Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Finland, Norge

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Tjae, nåt äre väl kanske

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Finns en del, typ 16/1, 25-26/6, 14/8 osv

Vad var din största framgång 2009?
Jaru, har växt som perre känns det som. Är ju bra.

Största misstaget?
Hah

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jodå, inget allvarligt.

Bästa köpet?
Biljetter till diverse ting

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, lol

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Oh ja!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Fuck forever, Pass this on, Sörmlandsleden mfl mfl mfl

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Öh, går väl alltid upp och ner. Har väl svängt extra i år kanske, men har vart ett asbra år

Vad önskar du att du gjort mer?
Vene, kört på liksom

Vad önskar du att du gjort mindre?
Ältat, skjutit upp grejer (eller ja, önskar.. inte mycket att göra nu, men a)

Hur tillbringade du julen?
Hos mommi & vaari/hemma

Blev du kär i år?
Ja

Hur många one night stands?
Inga alls

Favoritprogram på TV?
Dokumentärer och Ncis

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej

Bästa boken du läste i år?
Marian Keyes-Sushi för nybörjare, Richard Dawkins-The God Delusion

Största musikaliska upptäckten?
a fucking lot

Något du önskade dig och fick?
Jadå

Något du önskade dig men inte fick?
Inget särskilt jag kan komma på

Årets bästa film?
Ameh, assvår ju

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Var på Peace & Love

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jarå

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Blandad

Vad fick dig att må bra?
Peoople

Vilken kändis var du mest sugen på?
Ung Mick Jagger

Vem saknade du?
Oliika


De bästa nya människorna du träffade?
Mina kamrater

It's a nice day to start again.

Borde sova alldeles alldeles snart. Dels för att ta igen förlorad sömn, dels för att samla på mig extra sömn som snart går förlorad. Detta kommer jag givetvis misslyckas med.
Igår samlades vi hos Anna. Mariokart på Nintendo 8bit var så jävla fint. Emma och jag höll på att dö när vi skyndade hem i den helvetiskt kalla decembernatten. Men vi gjorde det inte. Därför har även denna dag innhållit något. Och det är ju trevligt.

Joy ride.

Är pigg som en mört! Kommer säkert kunna somna ändå när jag väl lägger mig. Men just nu känns madrassen väldigt långt borta, även om den bara är nån millimeter från stolsryggen. Är lite törstig tror jag. Vi hörs hörrni.

Low.

Jomen hej du. Segade länge på mina goa madrasser idag. Tog mig till slut upp och fick i mig lite frukost. Mmm. Sen blev det en stunds tv-tittande och sådär innan jag kollade på när de andra åt lite till. Själv stod jag över, otroligt! Därefter åkte vi till Tuna Park och gick några rundor där. Fick bl.a. med mig en bok jag tänkt köpa för 24 spänn!
Efter det åkte vi till MacBeth och käkade, hela gänget. Det var gott som fan och väldigt trevligt. Kunde inte låta bli att flashbacka lite, men skärpte mig snabbt. Till sist avslutade vi med lite vin/julmust/capuccino och ananas hos Tomme & Michelle.
Imorgon far Norge hemåt igen och på kvällen ska jag äntligen få se mina kvinnor igen! Trore behövs rätt rejält faktiskt. Alltså, behöver alltid dem. Men aa ni fattar. Tjarå.

Pondus.

Idag har vi pulsat i snön. Det var pulsigt och snöigt. Sedan fikade vi, gott. Michelle & Tomme kom och så lagade Dag norsk mat, gott. Har sett Fatso också, norsk film om runkmongo, typ. Nä men han va snäll. Mmm. Och så vidare. Hejdå.

Rosebud.

Igår åkte vi en sväng till Aprilvägen för att titta in hos Kalle, Katrin & Johan en snabbis. Och det spelar fan ingen roll hur många gånger vi åker dit. Det känns alltid lika förbannat askonstigt att se nummer 15. Det är ju ändå 7½ år sen vi tog vårt pick & pack och drog. Känns ändå speciellt på många sätt och vis som jag inte tänker ta mig tid att berätta om nu. Försöker ju trots allt att leva i nuet. Det var iallafall väldigt fint att se mittemotfolket igen.


That's alright mama.

Vaknade just på soffan. Ska nog snart återvända dit men först tänkte jag köra lite uppdatering av nån anledning. Tänkte väl mest bara berätta att i tisdags vaccinerade jag mig mot Hepatit A och Gula febern. Fick också med mig ett drickvaccin mot Kolera. Därefter fick jag äntligen se Lisa igen. Fantastiskt att få ventilera lite igen. Vi åt oss i vanlig ordning fördärvade och slötittade nån kass Eddie Murphy-film bland annat.
Idag/Igår/Onsdag insåg jag att lukt är som smak. Allt som smakar gott smakar inte gott tillsammans. Allt som luktar gott luktar inte gott tillsammans. Var inne på Blomsterpralinen för att hämta ett par saker. Och choklad, ost och blommor är en helvetisk kombination när det gäller lukt, huga! Anyway, back to the couch.

Älta, älta, älta, de dig nu för fan.

Idag var jag & Emma och tränade en liten stund. Är aaalldeles för längesen sist. Körde inte särskilt hårt precis men nu är vi lite igång igen åtminstone. Efteråt velade vi runt ett tag och funderade på matställe. Blev till slut Subway, igen. Kändes att det börjar bli lite för ofta, visserligen tar jag precis samma sak varje gång och det gör väl sitt, men i alla fall. Nåja, enough 'bout that! Det var bra att vi gick dit för där befann sig även Moa & Louise. Så vi fick en trevlig pratstund med dem innan jag begav mig hemåt igen med ett-bussen. Nu ska jag göra något så kallat vettigt igen. Försöka i alla fall.

Den är olidlig och tyst, stöddig.

Idag, 21/12 fyller en gammal klasskamrat år, han förmedlade detta på facebook och fick mig då att tänka på min bror, eller ja halvbror om man ska vara petig, Öystein fyller 22 år idag. Jag har på sistone tänkt en del på att det vore fint att få träffa honom. Det är väl en sisådär 11-12 år sedan och något jag bara har svaga minnen ifrån. Har försökta finna honom på just facebook, men utan framgång. Vi får väl se. Nu ska jag bli lite renare. Godnatt hörreni.

Filhämtning.

Idag var Björn Hellberg på Akademibokhandeln och signerade sin nya bok. Pappa köpte en. Björn meddelade att han hört att det var 16 minus ute. I den kylan, eller åtminstone något åt det hållet stod jag några timmar tidigare och väntade på bussen. Den var väldigt sen. Det var väldigt kul. Jag fick knappt upp busskortet när den väl dök upp. Har äntligen skaffat ny celluloid. Nyss lagt in alla nummer, jobbigt. Men nu börjar jag få in känslan för touchandet som inte var särskilt bra innan. Later hörrni.

Kåkfarare.

Solen skiiner hela tiiden, det är niice. Har hittat en ganska roli sida via Joakim Forsberg's blogg. Jag är ju smått efterbliven när det gäller sajberspejs så detta är väl inget nytt. Men kolla ändå vettja.

Damaged ones.

I morse och när jag gick hem förut var allt jätteskönt eftersom jag glömt vantar. Julavslutningen avverkades snabbt och var bra. Halkade runt på stan en stund och käkade med Emma. Skyndade sedan hem och slängde mig halvt ihjälfrusen på soffan. Slumrade till en stund och återfick lite värme. Vid tre kom mammsen och vi for ut på landet i snökaoset.
Jag har fått en tidning som heter Marta magasin och handlar om damfotboll. Förstår ingenting?

Stripes.

Har haft en bra söndag, tänka sig. Nystekta köttbullar, varma lussebullar, pepparkakor osv. Har dessutom hunnit med att skriva referat, leka hundsjukgymnast och beställa Lisas present. Om ett par timmar åker jag till stan igen. Därför vet man aldrig när vi hörs igen. Peas.

Hollywood hills.

Såg att jag hade en flik med Eskilstuna kommuns hemsida uppe. Har ingen aning om varför och inget minne av att jag gått in på den sidan. Nåväl, detta är mitt 500:de inlägg, lol.

Partanen.

Har läst så mycket blogginlägg att jag vill kräkas. Nu tänkte jag ge er andra något att må illa av.
Mår illa över lite allt möjligt. Men vafan. Jättedumt att hålla på så ju, så jag skiter i det. Kollade mitt saldo nyss. Give me a break. De sista slantarna går antagligen till en present till Lisa, en mücket fin present. Antagligen den enda. I övrigt så saknar jag den bruden förbannat mycket. Tur då att hon kommer och våldgästar alldeles snart! Dessutom, på söndag går mitt abonnemang ut. Antar att det betyder ny celluloid. Götteligöttans! Blir dock speciellt att skiljas från kära gamla k810i som stått ut med alldeles för jävla mycket. Slängd i vägen fler gånger än man kan räkna till, tappad från höga höjder all the time, turer i badkaret när dumma ägaren inte kan låta bli att sms:a osv osv. Har knappt några knappar kvar, bucklor överallt, löst skal och allt man kan tänka sig. Vänt sig totalt bak och fram har den ju hunnit med också. Ja, så här kan jag hålla på ett bra tag känns det som. Min mobil har blivit lite symbolisk tror jag. Men nä, nu svamlar jag lite väl mycket. Ganska ointressant är det ju också. Så vi ger oss här. Senare kommer nog istället en bildbomb från sista tiden. Ack ja, ack ja. Illamående?

Luzia på Z:t Ezkil.

Skulle skriva ett inlägg. Glömde bort. Nu slutar vi, ska se lucia. Herrå.

Anna: Det ska bli kul att kika lite på Luciatåget.

When the sun goes down.

Jag lever minsann. Är hemma hos Annisen nu, blir namnsdagsmiddag sen, namnam! och därefter matematikstuderande så provet går galant imorgon.

Förra veckan skickade jag in en ansökan om att få åka med på Eskils utbyte till Gambia. Igår vare intervju som gällde. Gick runt hela kvällen och tänkte på vad jag borde sagt. Idag kom Danne och hämtade mig. Skitseriösa killen, ujuj, jobbigt. Jag ska med!! 1 februari drar jag och sju andra till Gambia. Så.jävla.gött

Aa, det var allt för denna gången. HERRÅ!

Såkker.

Nu är jag tillbaka i skogen för en natt. Har varit och käkat hos Hasse och Kerstin, gött. Igår gjorde jag, Anna och Caroline knäck, finfin knäck. Och så låtsades jag kissa i Lasse Stenbäcks badrum!

Lotta tyckte inte kuk var bra.

Har fortfarande inte fått ordning på datorn, men idag kommer Malin och det är hennes så vi får hoppas att hon kan kirra. Nu äre svenskalektion som gäller.

Anna säger: Angelica tog en spruta så hon är hemma. Livet är till för att man ska må bra. Livet är till för att man ska leva det gott. Jag äter mycket grönsaker idag. Ha en bra dag kamrater.
Ska inte Moa säga något också? Och så säger du nåt.

Moa säger: Jag har inte ätit några grönsaker alls idag. Men jag har ätit två klementiner. Jag tror jag är besatt av klementiner, och juice. Allt med massa frukt. Mmm. Ungefär. Ungegär, ungegär, haha. åååh. Det fattas bokstäver! (upprördstecken) *gör ett ljud som inte går att skriva* Idag är det kallt ute. Hejdå.

Jag säger: Det smakar blod i min mun.
Men det blir kebabpytt idag (säger Moa)
Jag säger: Jag ska antagligen äta pizza med Malin idag, tjocka. Gott. Hoppas vi. Otestad pizzeria.
Moa hoppas inte, hon är avundsjuk. OOOOH DÖDSSYND!

RSS 2.0