Yo.

Har sån himla lust att blogga! hihihi. Men vet inte vad jag ska skriva *cry cry cry* Jag kan ju alltid berätta att idag hade mommi lagat kålpudding och det var så himmelskt jävla gott alltså. Sen så har jag chokladpudding i kylen. Den skall snart förtäras tror jag. Skriver bara om mat nu. Well, that'z miii :P

.

Hard to believe how people move
Falling out of love with you
Tearing down all the walls and love, the chaos

Awesome information.

Kikade på Sverige-Makedonien förut. Och så somnade jag, förstås. När jag sedan vaknade så visades Halv åtta hos mig på teven. I mitt nyvakna tillstånd blev jag galet förvirrad och det var himla jobbigt faktiskt att inte alls få ihop det. Hur kunde klockan vara så lite? Men sedan såg jag den egentliga tiden på mobilen och insåg att det är en repris *andas ut*

Ett delat päron.

Stängde av. Dog. Stängde av igen. Återuppstod. Nu vet jag inte.

Bulletproof.

Jag älskar att vakna av att telefonen ringer. För som nyvaken har jag sådär härligt rosslig röst. Det är ännu bättre när en journalist ringer och jag låter som en hög Sven Wolter. Men vaskamangö, kult äre. Dock så ska jag som vanligt överanalysera samtalet efteråt och tänka på allt jag borde ha sagt. Buöh.

Hair.

Håhå jaja, gårdagen var himla bra faktiskt. Först prep med Earth Hour hos Anna och skriksång och headbangande i vanlig ordning. På Filial hängde jag på scenen och svingade loss. Har ingen aning om hur det såg ut, antagligen inte särskilt bra. Men där och då kände jag mig för jävla snygg. Försökte dra upp en random också, haha, konstig. Och sen mina vänner också såklart, hihi.


Skallebank.

Avnjöt en mycket god middag igår på Biscotti, först lite förrätter och sedan Ravioli al funghi som inte heller satt fel. Och huset stod för rödvin (rödvinsvänstern, puss) och ölen smakade prima.
Sällskapet var dessutom finfint. Kan det bli bättre? hehe.
Ja, faktiskt. Trodde jag iallafall. För sedan skulle kvällen avslutas på Kafé Solidaritet. Men där var det dessvärre inte vidare mycket folk. Väldigt synd. Nåväl, Tikkle Me var bra iallafall.

Yä.

Idag kände jag mig jättevårig i min outfit. Och dessutom så var bron jag korsar varenda dag rensopad från grus vilket kändes fantastiskt. Och dessutom bekvämt eftersom mina skosulor är mer hål än gummi. Nu har jag typ ett ton kladdkakesmet över eftersom jag failade banalt förut och inte fann mening i att grädda den andra satsen. Hejdå.

Roliga saker (en låtsas, en riktig).

Tur i oturen att skärp på Röda korset kostar två kronor. Det visade sig nämligen att jag var för tjock för mitt nya fina röda. KUL!!!!!!!

Blev stenhårt facerapead i förmiddags såg jag för en stund sen. Skrattar fortfarande.

.

Natten till tisdag skrev Lisa att Hannele har gått bort i cancer.
Hannele är min morfars dotter efter ett förhållande han hade innan han träffade mormor. Kontakten med henne har varit mycket knapp för alla i familjen. Jag har endast träffat henne en eller ett par gånger när jag var 5-6 år gammal.
Och även om jag tycker att kontakt och känsla går före blodsband och att blodsband hypas för mycket i många kretsar så känns det mycket konstigt och trist förstås. Det är ändå min mammas halvsyster. Min morfars dotter.
Jag tänker också på hennes närmaste och blir väldigt väldigt sorgsen.

Att ha nytta av sin musiksmak.

Idag såg jag en liten del av "Är du smartare än en femteklassare" Tack vare Markus & Sörmlandsleden så kunde jag ordna olika åldrar i rätt ordning. Bara så ni vet.

Bara gnäll.

Får jag träffa dig ikväll?
Jag har ingen anledning till det
Tänkte först gå runt det, tänkte råka springa på dig

Men nu är är det bara så
Att jag orkar inte göra så
Antingen så vill du träffa mig eller så vill du det inte

Vill du det inte så går jag nog hel ut ur det
När man var liten föll man jämt
Men nu ska det vara så jävla hemskt

Så fastän du kanske bara säger ja för att vara snäll
Får jag träffa dig ikväll?

Vad jag bryr mig om nu.

Har nu en härlig Fazer Cashewnöt 250 gram i skafferiet. Tyvärr så var Kalev slut. Därför är jag heartbroken och ångrar even more att jag inte beställde ett 10-pack Kitkat. Dock så skulle det innebära att min konsumstion av chokladbarernas chokladbar koncentrerades på mindre tid så det var väl lika bra. Och apropå Kitkat så köper jag kitkat & varm choklad för 2300 kronor per år. Typ.

Kalev.

Söndag-Måndag är Viking Line Cinderella belägrad av ca 1000 personer från olika delar av svensk arbetarrörelse. Jag är tyvärr inte en av dem. MEN. Jag har beställt choklad av Maria. YEEEEY HEHEHE.

Luder.

Var på S:t Eskil i afton och kikade på teatertreornas slutproduktion. Kände mig mer malplacerade än på länge under "minglet" innan där jag stod ensam och random bland alla sällskapande familjemedlemmar. Fanns dock en till där som var själv, en stilig man. Tecken eller?! ; )))) Nä.
Föreställningen var trevlig, eller trevlig kanske är fel ord, men så får det bli.
Småpratade lite med Channette, Filippa och gänget efteråt innan jag var tvungen att avvika för att hinna köpa godis, hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe.

Så det så.

Lunchade med Firat & Billy på Flaneur idag, det var GOTT!!!!!!
Innan det hade jag utvecklingssamtal med Kärran som tammifan är en av de goaste människorna i hela jävla världen.

Dags att fara snart igen va.

Har ätit awesome middag idag som bland annat bestod av brysselkål som jag varit sugen på en längre tid. Tidigare ikväll var det gruppmöte i Stadshuset vilket förutom diskussion och trevlig samvaro med kollegorna också innebar varm choklad förstås!

Och nu är den förbannade historia-uppsatsen klar vilket är fantastiskt. Dock så känns det som vanligt långt från instruktionen och rörigt och bajs : )))))))

Nu är jag trött i huvudet och magen och ögonen och nacken och allt du nånsin kan tänka dig och lägenheten ser ut som skit och jag glömmer bort en massa saker jag har att göra.

Och sen att detta blev ytterligare ett jävla skräpinlägg att lägga till handlingarna var väl inte något som överraskade någon.



Bruxelles.

Belgien/Bryssel var förbannat trevligt. Vädret var underbart, även om det var en del moln så var temperaturen niceigast. Det var en fin och mysig stad. Mataffärerna var helt cp. Mina reskamrater var goa. Det fanns massa göttig choklad. Vi åt cp-dyr men god våffla med bl.a. jordgubbar (!!!) Eva-Britt är typ världens goaste bru och hennes kollegor var också brrra. Det var andra svenskar där som vi ständigt träffade på som var creepy. Den lilla nakna, pinkande penispojken och Atomia är typ de konstigaste sevärdheterna ever.

Osv.

Det står en tiger i mitt rum.

Packar väskan och svämmar snabbt över av resfeber och pepp. Packningen sker i galet god tid för att vara mig. Det är ju ändå sisådär 10 timmar eller så tills vi åker mot Skavsta!!
Fick för mig förut att gå till Filial ikväll. Men då Angelica, jag och möjligen Emma tycktes vara de enda peppa så skippade vi det. Och det var väl lika bra. Är inte så praktiskt lagd har jag insett.

Now honey.

Knept att det är torsdag igen. Blåsten och rugget till trots har det varit en trevlig dag. Beror väl på besöket på folkhögskolan som var väldigt triggande, att jag och Mommi köpt tyg till min studentklänning, att jag ätit hönökaka med marmelad, och sådana saker.


.

MMMMKAY.

Lobster.

Halv åtta hos mig, värd idag en tjej som arbetar med make up, eller om det bara var ett stort intresse, uppfattade inte riktigt. Anyway, Helge/Ture frågar vad hon kan göra med sminket.
"Ja, jag kan till exempel förvandla en fotbollstokig tjej till en vacker brud"
Jag vill också ha en rouge som livskamrat.

SVÄNGEN.

Dagen var som väntat ceperoliiiiig. Det blev helt sjukt väder nån timme efter lunch. Typ snöstorm och småspik i ansiktet i de svarta backarna. Men vi fann någon charm i det också.
Klarade mig helt ifrån liftincidenter (!!!) Jag tror faktiskt att det är första gången någonsin.
Offpisten var fantastisk som vanligt.
Spänningen som släpper efter första åket är typ bästa feelingen evah.
Och lunchen var för övrigt inte att leka med. "Guldmålet" = 90+60 gr burgare med pommes och läsk. För min del blev det dock 90+90 eftersom "Mosseburgare" bara fanns i den storleken. Men till samma pris! YEEEEEEY.

ÄLSKAR ROMME

Tulip.

Steg upp tjugo i fem idag och har sedan dess flängt omkring hit & dit på 1000 olika saker, i morse känns som typ en vecka sedan. Har stundtals haft huvudvärk och varit varm och äcklig.
Men en riktigt bra dag har jag haft.
Nu ska jag sova alldeles förträffligt gott och imorgon blir det tidig morgon igen för ROMME!!!

Mp.

Javisst, mindre än 100 dagar. Fint inlägg om detta. I fredags när jag fortfarande var ensam satt jag i soffan och smuttade på ett glas Kir och lyssnade också jag på Eldkvarn.
Jag tänkte på studenten och på att skiljas från tian. Ville så gärna gråta. Jag kan längta så otroligt mycket och nog kommer jag vara väldigt lycklig den 11/6 alltid. Men ibland blir jag så rädd och förtvivlad. Vad ska jag ta mig till utan oss?
Sedan viftade jag bort tanken och försökte fokusera på att vi inte var 100 dagar in i framtiden utan att de alla skulle finnas hos mig inom några timmar.
Men idag är det söndag och minutrarna tickar fortfarande på. Idag kommer ingen hit.
Men jag har förstås ingen Kir heller så tårarna ska kunna hållas borta.

Drosty.

Idag har jag varit i lokalen i 8,5 timmar. Vill vara det varje dag.
Igår var jag hundvakt i Västermo, bakade, åt och sov mest.
I förrgår var det 100-dagarsfesten. Det var helt ok kul. Spottade på mig själv på vägen hem.
Har en cp-vecka framför mig.

Songs from the second floor.

Sådär ja, äntligen lyckats färdigställa en Svenska Bajs-rapport. Det är ju inte så jävla jobbigt när jag väl sätter igång. Dock vet jag inte alls vad jag anser om resultatet. Tycker att det blev ganska bra, men det känns inte som att jag följt instruktionerna för fem öre.

Nåja, skönt att allt är sig likt åtminstone.

Värt.

Åhåå bästa igår när jag och Emma letade sponsorer på stan. Vi gick till Ming Palace, och ja, vi fick sponsring, priser till lotterit. Men det bästa! var att han bjöd på banan & glass och cola. Hihi, mums!!!

Famous.

Omg?! Jag struntar fan i hur få läsare jag har, Sinead O'Connor läser min blogg!!!!!!!! *LYCKLIG*

Hjärta.

"Jag tror att det är lite efterblivna. Ja men de bor ju i Flen och så..."

I went to the doctor.

Wuääääh, är dödsmätt efter dagens tortellinigratäng på restaurang Vildrosen.
Har awesome veckor framför mig: Svenskainlämning fredag, historiaprov nästa vecka, historiainlämning nästa vecka och mediekunskapsprov nästa vecka.

Sen är det lite jobbigare saker på gång också, typ Romme och Bryssel :(

RSS 2.0