Pärmar.

Idag har mamma och Tomme varit här. Tomme byggde ihop min säng och den är helt enorm och ser galet malplacerad ut i min lilla lägenhet. Men, som mamma sa, det går fan in mycket här! Och det känns soft att ha den ändå såklart! Sedan skulle vi ut på landet för Tomme skulle få sin hoj hämtad och jag skulle hämta en dammsugarpåse. Det är antagligen en full sådan som gör min dammsugare sämst! Skulle köpa mat, jag ville ha Max, men då skulle pommesen hinna kallna innan Västermo så det fick bli pissa igen, gick det med. Mina byxor ligger mitt på hallgolvet, det ser random ut.

Dust.

Har ägnat förmiddagen åt att möblera om litegrann. Ska bygga ihop sängen och köra ut soffan till landet idag! Har även torkat av sängen som var dödsskitig så trasan blev helt bruuuuun. Nu äter jag mormors hembakta bröd till frulle. Hähä.

Ifall du skulle råka bli hungrig.

Idag efter greco-pissan som var megagod bestämde jag mig för att gå en promenad eftersom solen sken sådant och vackert. Slutade med att jag var ute i 3 timmar = 2 mil ungefär. Känner mig väldigt hurtig. Satt en stund på Djurgårdsberget också och det var ljuvligt.

Orkar inte.

"Inget blev riktigt som man tänkt sig vilket tar sig uttryck under fyllan"

Kulkul.

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Not really
Har du någon kille just nu? - Näe
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dej? - Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Som liten
Vem kysste du senast? - Joel
Vem kramade du senast? - Mamma
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Nee

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Japp
Har du bra betyg? - Aa
Har du fått göra om ett prov någongång? - Yes
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Jajamän
Sköter du dej i skolan? - Jodå
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Javisst
Haft mobilen på lektionstid? - Mhm
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Nej

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5 stycken
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Nej
Trivs hemma? - Jäpp
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Njae
Har skrikit och slagit din mamma? - Verkligen inte
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nä
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Jorå

VÄNNER:
Du har vänner? - Ja
Du brukar vara med? - Jovars
Vem/vilka var du med sist? - Gänget i skolan
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Okej
Är det okej att ha kill-kompisar? - Orkar inte ens svara
Har du pussat någon av dina kompisar? - Jovisst
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Men nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Njä

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - Varje vardag
Putar med läpparna på kort? - Det händer
Tar kort på dina bröst? - Nej
Använder du foundation på läpparna? - Nej
Super dej packad varje helg? - Njä
Du har kysst en tjej? - Nä
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Näe
Ditt hår e knallblont? - Nope


ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - Ja
När drack du alkohol senast? - En vecka sedan
Vad var det för sorts alkohol? - Rödvin, bål och cider
Brukar du dricka alkohol? - Jadå
Har du druckit öl? - Ja
Tycker du om öl? - Ibland
Har du varit full? - Ja

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - Choklad, pennor och leksaker från dagis
Är det okej att vara kriminell? - Nej, dessvärre ett "måste" för många
Vill du bli kriminell? - Nä
Varför gör du sånt här? - Bra fråga
Det är inte okej med att vara kriminell? - Nej
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Gör alltid det :S
Har du suttit i fängelset? - Nej
Vill du hamna i fängelset? - Nej

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Självfallet
När grät du senast? - Riktigt ordentligt var i december någon gång. Blir lite tårögd då och då
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Inte riktigt
Du har slagit ner någon? - Nej
Du har skadat någon med flit? - Skadat och skadat
Har du någonsin viljat döda någon? - Absolut inte
Vem bråkade du senast med? - Det vet jag faktiskt inte

ÖVRIGT:
Motto? - Nä
Film? - Det finns mycket, t.ex. Du Levande och Broken Flowers
Musikgenre? - Allt möjligt
Lyssnade senast på? - Augustifamiljen och Sven-Beril Taube på På Spåret
Var det här kul? - Nä

Ljudet av sms som aldrig kommer.

Innan jag hade internet i stan så blev det alltid massor med tid framför datorn på helgerna när jag var här hemma i Västermo. Nu känns det snarare jobbigt eftersom det går fortare i stan, hähä.

Ikväll ska vi se Eskilstunarevyn. Typ som för att fira Tomas som fyller på måndag. Efteråt ska jag sluta upp med några av mina fina och vara glad och tragisk i vanlig ordning.

Råttiz.

Är så jävla trött på min dammsugare. Den är så himla himla dålig. Bättre än ingenting kanske kan tyckas. Men det är nästintill så att jag lika gärna kunde varit utan känns det som. Så köp mig en ny. Tack.

Dipp.

Jahapp, gick alltså och köpte hårfärg på Hemköp. Och sen så färgade jag håret. Vet inte om jag är helt nöjd med beslutet. Men kände lite behov för förändring (which is not a clichée) Fast jag färgar det nog igen så det blir lite mer brunt. Fast då får någon annan göra det. Känns som att jag har ljusa rester överallt.

Coke.

Tycker att jag har haft en bra torsdag. Kändes som att nämnden gick rätt så fort. Det blev lunch på Beirut Seller, första gången jag åt där faktiskt. Tog fem små rätter, aubergineröra, gröna bönor i tomatsås, ostrullar, spenatpirog och tzatziki (som var tillbehör för de andra men en rätt för mig, tror jag, kan inte komma på nån annan femte rätt jag åt, orättvist!) med klyftpotatis till. Det var inte fel! Dessutom så beslutade sig Firat för att stå för mitt kalas också. Nice! Gillar verkligen vår majoritetsgrupp. Efteråt gick jag och Kerstin på stan, och henne gillar jag sannerligen!

Var sedan hos Sara i Atlején och började planera studentklänning. Pepp!!!

Sedan tränade jag mig halvdöd.
Nu sitter jag och är lite nervös, hihi.

Kul.

Hittade visst en mobilsladd i byrålådan idag.

Risgryn och sirap.

I natt drömde jag asmycket. Någon från tian var inblandad i allt. Men det enda jag minns riktigt tydligt är när Anna och jag pratade gröt. Jag sa att havregrynsgröt med äppelmos är asäckligt. Hon sa att det är gott. Och att det var hennes personliga åsikt. Jag sa, javisst. Sen fortsatte hon att prata om det där. Och jag blev skitförbannad och skrek "SLUTA! HÅLL KÄFTEN!!!" ?? Sen blev jag jättelugn och "snäll" och sa "Det är inget personligt. Jag orkar bara inte höra någon prata" Sen gick jag.

Ok, det här inlägget blev inte så intressant som jag trodde................................

Lycklig.

Förut kunde jag en rörelse med dubbelhakan som gjorde att det kändes jättelent. Sen tappade jag bort den. FANN DEN NYSS!!!!

Shopoholic.

Två saker till jag borde införskaffa när några slantar ramlar in:
- Glödlampa. Det är ganska jobbigt att laga mat och diska i mörker.
- Burkar. Det är ganska jobbigt när det blir mat öve.

If you promise not to fade away.

*Bloggar massor* *Har med stjärnor i varje inlägg* Tänkte bara berätta att jag ska bli awesome på att lägga ut massor med awesome bilder. Måste bara sluta glömma kameran i Västermo all the time. Samt ta med mobilsladden från samma plats. Jäpp.

Calleth you, cometh I.

ÅÅHHHÅÅÅ JAAAA. Det kommer pengar imorgon!!! Känner mig så himla glad *skäms lite* Men nu kan jag luncha med nämnden imorgon, ehe. Sedan ska jag betala av en del skulder intalar jag mig. Och några räkningar, omg. Kommer antagligen leva lite snålt denna månad, men det är just för att jag ska göra mig av med precis allt på en gång så jag slipper det sedan. Så kan jag börja spara och spendera (asbra kombo) nästa månad!! Då vet ni det!!

Nåt.

Har varit på ett trevligt majoritetsmöte. Och där fanns det en automat med kaffe och sådant ni vet, varav ett var varm choklad! Så nu känner jag mig inte lika orättvist behandlad. Fortfarande synd dock att det gäller ett av sisådär 4-5 tillfällen/månad. Men vaskamangö. Ska kolla mitt bankkonto nu och hoppas att det kommer arvode imorgon iallafall, hehe *gör bara saker för pengar*

Barnpsykiatrin.

Debatten var väldigt rolig. Även om det var jobbigt att vara på fel sida så att säga. Speciellt efter sista debatten när nån från publiken reste sig och sköt fram sitt röda kort och skrek buuu. Det var läskigt, trodde vi skulle få stryk. Men det var bra att åskådarna engagerade och att de höll med oss, de flesta, hehe. (Vi förlorade alltså men höll ju med dem egentligen) However, vi lyckades iallafall nå vårat mål, fyra röster! Och som sagt det var kultkult. Och vi såg vansinnigt bra ut. Especially Anna/Robert.

Victim.

Känner mig sjukt nördig som bara hänger vid datorn all the time nu. Men jag behöver inte gå till skolan förrän om en halvtimme så då tänkte jag passa på att blogga lite! hihi. Idag blir det inga vanliga lektioner eftersom niopluttarna hälsar på. Vi ska debattera pressetik och jag ska vara Anders Gerdin (med Jan Helins utseende) i försvarsställning. Det ska nog bli kult.
Dagens outfit känns dock inte så fashion och jag känner mig alldeles naken utan smink. Men whatevah?

Koffein.

Är mitt inne i en otroligt hektisk vecka. Timtals med möten och sammanträden så långt ögat kan nå. Behöver energitillskott för att kunna hålla ögonen öppna under alla dessa argument, pläderingar, powerpointpresentationer, gruppmöten och allt vad det är. Upplever dock en viss problematik kring detta. Jag avskyr kaffe. Vad ska jag göra för att överleva då? Cola? Jovisst, men kanske inte en långsiktigt hållbar lösning. Dessutom så finns det inte fri tillgång till cola på alla dessa möten. Kaffe finns alltid för alla att ta för sig av! Orättvist!!

Hur lämnar man nån man älskar? Jag kommer aldrig att förstå.

Nu har jag internet i lägenheten. Det är så himla himla underbart. Och det spelar fan ingen roll vilket humör jag är på, hur bra humör jag är på. Plura och i synnerhet Fulla för kärlekens skull gör mig alltid så himla sorgsen.

Lite av varje. Och bajs.

Idag gick en bibliotekarie på St Eskil igenom Artikelsök för MP3B. Hon frågade oss om förslag att testsöka på. Ingen sa något. Men vi upptäckte att det första som dök upp i mitt, Angelicas, Joakims, Annas och Louises huvud var bajs. Det tycker jag är underbart.

En annan underbar sak är min självbehärskning. Igår upptäckte jag att tågpengar för Motalaresan gått in på mitt konto. Jag hade från början tänkt spara dem. Men när jag fick kontoutdraget i min hand så var förvåningen och lyckan så stor att jag sprang till Myrorna och köpte tre plagg och en stor matta. Sen sprang jag till Monki och köpte ett plagg och ett par skor. Sen kom mamma med bilen och körde hem mig och mattan. Sen klippte jag luggen med kökssaxen framför hallspegeln.

En tredje underbarsak är min mormor. Jag och mamma handlade med henne idag. Efteråt skulle vi gå  till taket för kundvagnar. Jag tänkte att kundvagnsrace vore något. Men nej, inte kan jag rejsa med Mommi. Sekunden senare utbrister hon: RALLY! och far iväg.


I can't do anything.

Igår inleddes firandet av studenten. Cp ok. Det var en jätterolig kväll som inleddes med mat hos Änne med fina. Sedan svinga loss på Harrys. 92 är ju en fin årgång. Oturligt nog fick jag panikdödsmagknip runt halv tolv. Klarade inte av att vänta för att se om det skulle gå över så jag vankade hemåt. Blev lite ledsen att det gick över så fort, missförstå mig rätt. Det var så himla kul på Harrys. Men jag kunde bara inte. Anyway, enough 'bout that.
Idag åkte jag, Anna, Suss, Calle och Julle till Hammarby för att hämta möbler. Råkade få med mig en 180 centimeters sängram. Den är så sjukt bred och jag blir fan vansinnig på mig själv. MEN är faktiskt aspepp på att möblera om halva lägenheten för att få plats med det tjusiga åbäket. Måste bara ha råd med en madrass först.
Lagade mat i väntan på bussen. Den blev ganska äcklig. Hade namnsdag också. Hejdå.

Kiss.

Kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss.

Bajs.

Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs.

Ok.

gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag var på krogen, jag tatuerade mig

höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga

blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Neje

dog någon som stod dig nära?
Vår höna Mia

vilka länder besökte du?^
Finland x2, Gambia

är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Sí, claro

vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
2-15/2 Gambia, 4-7/3 Göteborg, 18/10, 8/12 mm

vad var din största framgång 2010?
Jag sysslar inte med sånt

största misstaget?
Jag vettefan

har du varit sjuk eller skadat dig?
Äh, förkylningar, feber, ni vet. Hade förjävlig halsont aslänge ganska nyligen. Slog hål på huvudet i badrumskåpet en gång

bästa köpet?
Diverse biljetter, bilder

vad spenderade du mest pengar på?
Kläder blir det mongomycket på, även diverse resor, biljetter osv

gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa verkligen

vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Crystal Castles-Untrust Us, Hästpojken-Ett Bättre Djur, We No Speak Americano, Hellström, Krunegård mm
Och så säger jag som Angelica, Kelis-Milkshake typ om hela gymnasietiden

var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hösten och vintern har varit ledsen, sommaren var dock väldigt bra. Men just nu känns det som ledsnare

vad önskar du att du gjort mer?
Satsat liksom

vad önskar du att du gjort mindre?
Har ältat mindre än vanligt känns det som, men har ändå ältat alldeles för mycket

hur tillbringade du julen?
Lugnt och skönt, annorlunda

blev du kär i år?
Förälskad

hur många one night stands?
Ett

favoritprogram på TV?
Grotesco, Family Guy, Våra Vänners Liv, Boston Legal

hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Näe

bästa boken du läste i år?
Maskrosungen, Gökboet, sen känns det som jag läst massor av mer bra, men minns inget särskilt just nu

största musikaliska upptäckten?
Massor ju

något du önskade dig och fick?
Tatuering, dator, festivalbiljett, bilder osv

något du önskade dig men inte fick?
Japp

årets bästa film?
Alltså som jag sett i år är Du Levande, Broken Flowers, The Dark Knight, Svinalängorna (den kom i år också)m.fl.

vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var i Finland, bara softade, blev slängd i vattnet med pyamas och sådär

finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jajamänsan

hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Aldrig nöjd

vad fick dig att må bra?
Familj, vänner, fina nätter (och dagar såklart)kyssar, bla bla bla

vilken kändis var du mest sugen på?
Vet inte, massa odd som ingen vet om eller förstår

vem saknade du?
Olika vid olika tidspunkter av olika anledningar på olika sätt

de bästa nya människorna du träffade?
De som ingick i utbytesprojektet med Gambia


Ett sista ögonblick.

Orkar inte skriva om det jag skrev förut. Så det blir en nerkortad version. Gambia 2010, det var dags att ta farväl. Underbara Sainabou som inte skulle få komma till Sverige, och jag. Tårar. Dra isär. Min kära stråhatt som jag alltid bar på huvudet under vår tid där. Som folk frågade efter om den nån gång av någon anledning inte var med. Ögonblicket då jag gav henne hatten glömmer jag aldrig. Sainabou Ndure glömmer jag aldrig.

Bä.

Igår skrev jag ett inlägg om "Ett sista ögonblick", tryckte på spara och publicera. Men sen var det spårlöst försvunnet? Jobbigt, måste skriva om allt! Inte nu

RSS 2.0