London calling.

Idag var det bio, Patrik 1.5 med Emma,Ellen och Malin som gällde. Det var skitroligt! äntligen flickor :) Och filmen var bra. Undrar om de andra i salongen störde sig på oss. Innan gick vi runt på stan, handlade godis och så. Träffade Tommy, Niklas, Johan och Adam en stund i smedjan också. Efteråt gick vi till donkan och väntade på bussen. Där var det roligt. Och sen träffade vi dem igen. Sen när vi gick därifrån kom jag på att jag hade glömt min påse. Så Emma och jag började springa som fan tillbaka:
"Egentligen har jag inget värdefullt där i, bara godis och ett par vantar för typ femton spänn. Men jag fryser om fingrarna" Jag tog aldrig på mig vantarna. Men vi hann med bussen, precis lagom. Och godis är ju ganska värdefullt egentligen när man tänker efter. Uschanemej, snart är lovet redan slut!

Meh.

Skulle försöka fixa till min blogg lite, man jag kan ingenting så det blev jättefult. då vet ni varför.

Amazing.

Hallå igen! Förlåt för min frånvaro under de senaste dagarna. Vet att ni har saknat mig s¨ni knappt stått ut, men nu är jag här så ni kan andas ut. I början pallade jag mest inte, och sen när jag väl pallade så ville inte bredbandet! Hitills under lovet har jag typ nästan inte gjort nånting. Igår städade jag hela jävla dan, fyfan vad rent asså. Jag är bäst. Snart ska jag iväg till storstan och träffa Lisafisa, de va längesen! sen ska vi hem till mommi och vaari också :)

åååh. Jag blir galen!

I natt drömde jag först en jättejobbig dröm, sen drömde jag en ljuv dröm. Om samma person.

Kom, kom då kungjävel, skjut.

Idag har jag varit seg, segare, segast. Har i alla fall lyckats städa lite i datarummet. Ur högtalarna strömmade Laakso.
Gårdagen spenderades i stan tillsammans med pappa vilket resulterade i en del godbitar.
I fredags var det chill i skolan. Hade typ afrika-tema, så vi hade bara en halvtimme matte på morronen och idrott sista enligt schemat. Spelade pingis i munktellarenan :P sen fikade jag på Hurtigs med Tommy <3
Såg första hela avsnittet för i år av Idol också, men svenska folket verkar fortfarande dumma i huvet. Och eftersom mitt engagemang bara räcker till att klaga och inte rösta så är Sepideh kvar i tävlingen.

Mitt hår ser ut att vara hämtat ur nåt gammalt Beverly Hills-avsnitt. hejdå.

Kebab.

Världens snabbaste man: Usain Bolt, Jamaica.
Världens snabbaste kvinna: Florence Griffith-Joyner (död), USA
Världens längsta man: Robert Pershing Wadlow (272 cm) (död), USA
Världens längsta kvinna: Zeng Linjian (247 cm) (död), Kina
Världens äldsta nyblivna mamma: Omkari Panwar (70 år), Indien
Världens äldsta man: Tomoji Tanabe (113 år), Japan
Världens äldsta kvinna: Hendrikje van-Andel Schipper (114 år), Holland
(med reservation för ev. felaktiga uppgifter)

ÄSCH! vem fan bryr sig om det här??

Världens bästa grafiska kommunikatör: Joakim Lundin, Strängnäs, Sverige

Free falling.

Skola idag, lektionerna flöt bara på. Men vi hade mycket roligt. Anna, jag och Emma tog roliga bilder. Jag, Emma och Angelica gjorde sjukt bra låtar. Svenskan var asrolig för det gick så bra för Angelica, Carro och Emma ;D

Efter skolan gick vi till donkan och käkade. Moffade. Glassen var god, extra god eftersom vi diskuterade i typ en timme innan vi kunde handla. Sen gick vi och kollade på musikettornas spelning på skolan, det var bra :)

Och du är så fin.

Trä.

Var uppe på hundklubben en stund, härligt väder. Åt en köttbullsmacka och en brejks, samt drack två hallonsodor.

Annars har dan och jag med den varit så seg att den inte är värd att blogga om. Vi hoppas på imorgon!

Dark coat.

Idag begav mor min och jag oss mot Eskilstuna. Vi mötte upp Lisa och Sara vid Tuna Park och gick till Colorama. Mamma for vidare till mommi och vaari.. Vi väljde och vrakade bland sjukt mycket snygga tapeter, och en beställning gjordes. Härligt!
Sedan gick vi först till Skopunkten och därefter till Tuna Park. Sara skulle hitta en party-blåsa och jag diverse småsaker. Det bidde två sjalar, ett par jeans och hundshampoo.
Sedan var det dags för oss att också bege oss till mommi och vaari. Där bidde det lite missförstånd och jag moffsade som alla andra i mig julbord light för att sen inse varför mamma inte åt. Vi skulle på surströmmingsmiddag hos grannarna. Nåja, det var bara att klämma i sig lite där också. Jag åt dock ingen surströmming.

"Om man har ett problem så ska man skjuta det framför sig. Och har man tur så hinner man aldrig ikapp det."
                                                                                                                        Gustaf Svensson

Okej då Rickard, idag var det bra.

Check.

Kan inte alla som läser min blogg slänga in en kommentar på det här inlägget? Tack på förhand.

Jobba.

Sitter i studion nu, är klar med lite grejs. Men Johan är iväg på ett ärende, och jag får inte tag i honom.. ganska chill men lite segt dårå ;P

No ideas.

Pretty rolig dag! :) blev skitbra grupp på matten och samma lärare. Vi pratade ännu mer, ännu bättre danska. Gjorde äntligen ! spanska-provet. Gick nog ganska bra. Fick sluta tidigare. Mamma plockade upp mig. Hon hade bl.a. varit på en chokladaffär [fest] var ute och fotade lite. Men det gick inte så bra, skyller på det dåliga ljuset. Kunde knappt cykla.
Och alldeles nyss ringde fotostudion, jag ska jobba imorgon!!!

Hihi.

Idag hade vi lite Friends-tema på förmiddagen, men allt vi gjorde var typ att lyssna. Var och kollade jobb också, men kunde inte få nåt för tillfället. Det enda han behövde hjälp med var bildredigering, jomen hej du, det är ju jag bra på.

När jag tänker på dig blir jag alldeles konstig.
Varm i ansiktet, magen vrider sig.
Så skrämmande och samtidigt underbart.
Jag tror det är lycka.

Ge mig mörkt och kallt ute.

Inatt somnade jag ca 00.10 med en ännu härligare känsla.
Känslan behåller jag gärna, men jag måste börja komma i säng tidigare.

I kollade vi på våran grupps och en till grupps filmer på rörliga bilden. Våran var ju helt fucking grym!

Joakim vill ha bröstmjölk.

Kött.

ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!ANGELICA BANGA'!

Jag bara väntar på dig.

Jag somnade ca 02.55 i natt med en härlig känsla.
Emma åkte hem redan vid tjugo över tio, och vid tjugo i elva åkte jag, Erik och pappa till Västerås (körde hem Erik)
Sen åkte vi en sväng till mamma, sen handlade vi, sen åkte vi hem.

Har inte gjort något särskilt annars, pluggat lite spanska ._. kollat tv, fikat med grannarna och så^^

Håna oss, vi rör oss ni står still.

Belsebubb.

Idag var jag, Emma och Nattis i bollhuset och kollade basket. Kändes lite märkligt att vara tillbaka ^^
EB93 vann över Katrineholm, och P93 och P94 mötte varann, då vann 93:orna. Hann se slutet av juniorernas match också, och då vann med :)

Sen följde Emma med hem. Vi lagade supersmarrig ostsås ;) och spelar in sjukt bra Queen-covers.

Nähä.

Egentligen hade det inte spelat någon roll huruvida jag hade hunnit blogga eller inte, eftersom det visade sig att jag inte hade så mycket intressant att skriva om. Men jag har jobbat massor med matte känns det som, och visst. Jag skulle kunna göra mer, men nä. Det orkar jag inte. Måste palla provet imorgon också. Min lärare tror att alla mina miljoners små irriterande slarvfel beror på att jag är trött när jag räknar. Så... hoppas jag är pigg imoron mellan 9.30-10.30.

Skola.

Sitter och har engelska nu, skriver om Australien, spännande, spännande! Slutar 4 idag. Då blir det käk hos mormor och morfar med mamma, Erik och Tomas. Erik hänger kanske med hem också :) Hoppas jag hinner blogga ikväll också. Inte helt säkert eftersom jag har matteprov imorgon :/

5 sekunder.

Igår var det lite småsegt i skolan, som alltid på fredagar. Men det var kul också. Bl.a. så ramlade jag på rumpan två gånger. Nr 1: Vi stod i en liten korridor och väntade på Anna som kissade. Och då hade en isoleringsplatta ramlat ner från taket. Jag ville surfa på den, så jag sprang fram och hoppade på. Och den gled mycket bättre än jag trodde...
Nr 2: På idrotten. Först spelade vi btw basket, det var förstås kul. Jocke var ju grym på det där ;) sen skulle vi gå balansgång på en bom ; O på olika sätt. Det sista vi gjorde var att de som ville fick gå ashögt upp. Sen när jag skulle hoppa ner på madrassen så landade jag först på den, men den var inte så bred så jag flög ut på golvet med rumpan före. "Hälvete!"

Sen for vi till Stallarholmen där vi hade pizza och annat mys hela kvällen. Se fishes @ bilddagboken.
(Vi dansar snyggt)
(Jag skriver bra låtar)

Kom hem vid tre idag. Ska snart till bussen. Ming Palace med Hg-brudarna ikväll :)

Gäsp.

Asseg idag.
Men helgen asso <3

Mätt.

Idag var det Emmsings födelsedag, vi överraskade henne med käk på Bamboo City på lunchen, och åt så vi höll på att storkna. Sen diskuterade vi olika resultat av gränslöst ätande. Det var lite kul.

Dagens konversation (utspelas på spanskan)
ordet bilen finns med i en mening och ska översättas.
Anna: "Vad heter bild?" (alla tror att hon säger bil efter som det står så)
"Pintura är i alla fall målning ju"
Jaha, tänker jag, och? vad har det med saken att göra...
Typ Emma: "Vet ni vad bil heter?"
Louise: "Coche eller caro"
Anna: "Men coche är väl bil?"
Nån/Alla: "Ja det står ju bilen!"

haha.

RSS 2.0