Jåbbe.

VARNING FÖR OINTRESSANT DRAVEL
För ett par månader sedan hade jag ställt in och börjat köra en post. Efter ett par kontroller upptäckte jag att maskinens bakre borr hoppade över ett specifikt nitpar. Varje gång. Reparatör tillkallades och efter ett antal genomkörningar konstaterades att det var verktyget som inte var kompatibelt med maskinen. Så det var bara att flytta den posten och börja om från början.
Så för några veckor sedan skulle jag köra en post som jag vanligen inte gör. Martin & jag funderade över om det var den som inte fungerade månne, men den gången gick det bra. För ett par veckor sedan däremot gick jag till Martin och meddelade att jag nu visste vilken det var... Återingen bara att börja om.
Och. så. idag. 

HUR ÄR DET MÖJLIGT?! 
BÖR nu ha lärt mig min läxa. DOCK så ska nu problemet vara åtgärdat... En spännande morgondag.

Bobby Kosmos.

I samband med min Sydafrikaresa så pratade jag & mamma om hur det märkligt nog kunde framkalla en större saknad hos henne jämfört med när jag är i Göteborg. Detta trots att det inte gick särskilt mycket längre tid mellan tillfällena vi sågs. Men just att jag befann mig så långt borta gjorde det annorlunda. Himla märkligt. Nu upplever jag samma sak. 
Kim har jag inte träffat sedan i maj. Något jag hela tiden funnit trist och tråkigt förstås. Det är dock ingenting jämfört med nu. Därför att nu har hon åkt till Australien för ett antal månader framåt. Plötsligt saknar jag henne helt fruktansvärt mycket och kan ibland till och med få, om inte panik så iallafall något åt det hållet av att tänka på hur avlägsen hon är nu. 
Himla märkligt, som sagt.
Jag tänker att det förstås beror på att när vi befinner oss i samma land, bara tre timmar med tåg bort, så är det enkelt och tillgängligt att faktiskt träffas. Ironiskt nog kanske just detta faktum att det känns så enkelt bidrar till att en (vi) lätt skjuter på det. Så plötsligt har det gått fem månader sedan sist. Så plötsligt är det "försent" och det har blivit timtals flyg och tusentals kronors mycket svårare att faktiskt ses. 
Det svider.
 

RSS 2.0