Considerado.

Det var väl ändå inte det som var dagens rubrik egentligen, eller hur Anna? jag minns inte :((
Anna ska ge mig en pimpad ponihest. Men om hon inte hittar någon så ska hon tanka ner en, hon kan trolla, så därför kan hon tanka ner en hel häst.

Efter skolan hämtade Lotta mig och Emma och så åkte vi till munktellarenan. Emma hade sin första friidrottsträning ^^ det var lite segt men ändå rätt kul att se på ibland. Speciellt baklängeshoppen ;) träffade Viktor också som kanske skulle börja :) sen efteråt åkte vi till Spicy Hot och käkade.

Den här veckan kommer bli värd känns det som.

Parlamentet.

Blev inget av med Vingåker idag heller, men nästa helg. Då jävlar! I morse var jag med mamma på hundkursen eftersom det skulle vara spår och jag skulle agera föremål. Vad vi inte förutsett var att föremålen skulle ligga en halvtimme i skogen innan hundarna fick börja leta. Jag hade varken mobil eller mp3. Men det gick faktiskt fort och faktum är att jag var nära att somna i solskenet.
Väl hemma igen segade jag mest. Sen åkte vi och hälsade på Vaari<3 och sen vare coop som gällde.

Nu är det bara chill resten av kvällen. Nyduschad och med baguetter och naturgodis på menyn.Windy as hell.

Kollade Polisskolan 3 idag på femman. 4/5 toasters, kanonkul.

Om jag var en efterrätt så skulle jag vara en marängswiss. En vegansk marängswiss. Bara banan alltså.

Headtown.

Igår i skolan var det slappt och väldigt roligt. Hade ingen samhällskunskap så vi fick ett stort hål eftersom vi hade en halvtimmes rast också. Och på svenskan gjorde vi knappt nånting, satt och läste bara, knappt det.
På idrotten var det typ nästan bara jag, ankan, anna och joakim. Så vi fick gå till munktellarenan, det var kul.
Och så kom vi på en asbra modeblogg, men den är hemlig  (Ledtråd: den ska heta nudiedudie) ;P

Fest i klubbstugan på kvällen, det var kul :)

Sommar.

Idag har det ju varit värsta varmt. Skulle egentligen redigerat på fotot idag men vi fick fota ist. eftersom det var fint ute.

Var hos frisören också, blev ganska bra, fast jag har bara sett det ostylat och då ser jag ut som en platt pannkaka.
Ostylat är ett fult ord.hejdå.

På tal om sommar, nästa sommar ska Ankan vara rebellisk, så hon ska få mina Avril Lavigne-skivor!

Tova.

Har precis duschat, och nu sitter jag med världens kletigaste men bästa och mest väldoftande hårinpackning. Mitt hår är som vanligt ganska tovigt, mitt balsamspray är slut och imorgon ska jag till frisören. Jag vill inte att hon ska börja med att reda ut en stor klump, så hälften av håret försvinner redan där.

Och när jag kommer ut hittar jag inte Goliat någonstans. Går runt och kollar lite, men letar inte så noga. Sen när jag kommer in här, så ligger han på datastolen, av alla ställen! Där brukar han liksom aldrig ligga. Han är knappt i det här rummet. Men anyway. Jag funderar lite. Och sedan inser jag att hans älskade pälshjärta som säger "BOING BOING I LOVE YOU BOING BOING" Eller ja, det gjorde det tills han tog itu med det mu säger det mest "BNG BNG I LVE Y BNG BG" Men det jag ville få fram var i alla fall att det ligger på hyllan. Så han är inne här varje dag och trånar efter det, stackarn.
Han är bara bäst, älskar honom<3

Det har måste vara det mest intressanta blogginlägg jag skrivit.någonsin.

Propp.

Idag gick det bajs på texten. Hade skrivit en ok annons. Sen såg jag att den var dubbelt så lång som gränsen.

Efter skolan gick jag och träffade Lisa, sen inväntade vi Sara, och Erik & Tomas. Vi gick runt och kollade tänkbara matställen i nästan en timme innan det till slut blev Hurtigs. Efter maten var alla asmätta. Så vi satt bara där och snackade i typ en timme säkert. Sen tog vi fika också. Jag åt då en sk. XL-cookie. Det måste betyda att man blir xl av den. Skitmysigt var det!

Skolfotona hade kommit. Gruppfotot blev okej förutom att mina knän ser lite säriga ut, haha. Men porträttet... aa vette fan asså. Mitt ansiktsuttryck. asså ne.

Nudlar.

Kort dag i skolan, alltid skönt även om tisdagar trots det är en av de segaste. Åt världens goaste bajs (muffins) blev färdig med mappen på bilden, ganska töntig men riktigt stilig :) Ankan hade snyggaste knappen på sin tröja!

Väl hemma har jag gjort massa bra ju. Mamma och pappa var ju på föräldramöte. Så jag fixade diskmaskinen, hängde tvätt, gick med hundarna osv. duktig ja! Och så sprang jag dessutom. Sista rakorna körde jag på, åtminstone 80 % speed. Trodde jag skulle spy när jag var hemma.

Imorgon ska jag och mina bröder + våra kusiner ses och äta eller fika :)

Kåå Kåå.

Hej. Idag var vi och kollade Pain of Salvation på torget, mitt på dan liksom, hoho. Men vi såg bara typ 1½ låt, sen gick vi till H&M och lite sånt... Vad som var ganska värt var att vi hade ätit färdigt och stod på torget fem minuter innan vår lunch började.

Jag, Anna och Angelica ska köpa stolt tjockis-knappar.
Det händet nåt roligt idag, men jag kommer inte ihåg vad :(
Våran film Älskaren blev färdig, den är jättebra.ah.precis.jättebra.
Sen ska vi göra musikvideo.
Mina händer är iskalla.

Hejdå.

Ja.

Idag har jag och mamma varit och mustat äpplen! ^^ sen skulle vi åka till Ica (h) men det var lite svårt med alla hinkar, och flaskor och skit så vi åkte hem först. Sen åkte jag och pappa ner, och jag köpte godis och cola för ikväll e (ä) de filmkväll hos Malin! skitlängesen sist <3

Kukfitta.

Hej,

Självutlösare.

Beredd människa.
I'm going slightly mad.

Vild och vacker.

Idag har jag gång på gång varit millimetrar från att snora ner mina skolböcker... ska göra en kopp het o'boy sen.
Annsie Pannsie och Linnsan vet hur drömmannen ska vara. Jag vill städa mitt rum men pallar aldrig. hejdå.

Vart är den där saken då, där man sprutar.

Lisa den bajsen har smittat mig med sin förkylning! :( Men det är tack och lov inte så farligt.. än så länge i alla fall. Typ bara vanliga lektioner i skolan de här dagarna. Och inte har det hänt mycket annat nämnvärt heller.

Back to twelve.

Hej. Jag är hemma igen. Värsta knäppt. Jag har saknat datorn mer de här hmm, tre-fyra dagarna (beroende på hur man räknar)  jag varit borta än vad jag gjorde när jag var borta i typ en vecka förra gången. Anyway. Igår färgade jag och Lisa håret, hon e rödbrun a la Julia Roberts (fast egentligen är hon lila,haha) Jag är ganska så blond.

(jag vet det är jättelångt, men rätt så läsvärt)
Roligaste den här veckan och på mycket länge var i fredags på idrotten. Då skulle vi paddla kanot på Eskilstuna-ån. Radarparet Linn & Emma var givetvis stenhårt på g. Vi bar ner kolossen till vattnet och jag trodde att jag skulle klämma fingrarna av mig mellan spetsen och bärsnöret. Sen for vi iväg och jag kunde ingenting så vi for in bakom ett stort träd men lyckades undvika de långa grenarna som sträckte sig mot vattenytan. Under vår färd mot Strömsholmen (vi började nedanför gamla Konstmuséet) så passerade vi tre broar. Den första skulle visa sig varit skyhög jämfört med de två andra men det visste vi inte då, så vi fick panik och böjde oss framåt som fan. Sen kom en bro som var låg på riktigt, då fick vi lägga oss rakt bakåt och bron var inte så vacker underifrån och jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Under den sista bron så *harkla* stönade jag och Emma så att säga och höll på så där ni vet,höhö.eh.ja. Louise och Moa undrade vad vi höll på med och vi mumlade ursäktande att vi inte kunde låta bli att ta en snabbis. På vägen tillbaka fick vi panik under bron för vi höll på att köra in i en av pelarna. Jag låg ner och skrek: "Vad ska jag göra?!" och försökte utan minsta framgång att paddla, medan jag skrattade så jag kiknade, Emma grejade det trots flera skrattsalvor där också. Sen kom den andra låga bron, då var det åter dags för lite hederligt brosex. Vi höll på som galna och måste ha hörts bort till Cityhuset. "Ah, oh, yeeeah thatäs right baby *Slå med paddeln i kanoten, dunk dunk* osv. Men plötsligt säger Emma: "Det går några killar där!" Va? tänker jag, hur fan ser hon det (jag tror att hon menar på bron) jaaa säger hon.. ehh okej. När vi sen kommer fram i solskenet och jag reser mig så ser jag att det sitter ett par killar på en bänk och tittar. eh ja just det. på oss tittar dem. Jag börjar asgarva och försöker desperat att paddla oss därifrån, men eftersom Emma ligger kvar i kanoten och fnissar så kommer vi inte någonstans. Jag vänder mig åter mot killarna som fortfarande stirrar, så jag gör det enda rätta "Tjena, tjena" och den ena killen vinkar. Sen kommer ett äldre par fram till broräcket och frågar hur det går och vi pratar lite med dem. Sen paddlar vi fort fort iväg (kom ihåg att vi skrattar ungefär hela tiden medan allt detta händer) sen kommer vi lite snett, jag kollar upp på bron där paret står kvar, tanten vinkar och vi vinkar. Sen konstaterar hon det vi redan upptäckt, nämligen att vi snurrade runt och var på väg tillbaka åt samma håll. Men till slut så kommer vi iväg. och killarna glor fortfarande. ah vi är bäst.

9/11.

Inte så rolig dag för de flesta. Själv tänker jag mest på den lilla tjejen som skulle varit 9-10 år.

Men Malins Carlströms hund Felix fyller år också! 6 år borde det vara... <3

Två-noll.

Nej visst ja! två-ett blev det ju, fast det sista kändes ju skapligt onödigt. Nåja, får vara glada för att det stod två-noll och inte ett noll, och tre sköna.

Låt grannen ge dig njutning.

Idag har varit en rolig dag. För det första lyftes en börda från våra axlar... eller nåt i den stilen. BUT! He could be a serial killer! Anyway Emma och jag var visa som tusan och filosoferade fram till att musik eller egentligen mp3-spelare/iPods är som en påse lösgodis. Lösgodis: Du plockar ihop olika sorter, bara såna du gillar. Ändå sitter du och pillar/gräver i påsen/skålen efter de godaste. mp3/iPod: Du lägger in låtar, bara såna du gillar, ändå bläddrar du förbi vissa låtar... men anyway. Det hände en väldigt rolig grej i A-huset idag. Emma och jag skulle ut i "hallen" från korridoren, och en kille skulle in. Vi kom till dörren samtidigt, så han öppnade den åt oss. Jag gick förbi och tackade, och han bugade sig, hehe. Men när Emma gick förbi sa hon inte tack, utan varsågod med roligt tonfall dessutom. Jag började skratta och vände mig mot killen som kollade på oss och skrattade till han också (han hade jätteroligt skratt!) sen sprang Emma och jag till sofforna och låg och asgarvade :D

Don't you ever get stuck in the sky?

Just det förresten! Imorgon är det åter lägenhet och ingen dator som gäller. Men jag är hemma efter helgen igen :)

Hundtass.

Idag har det inte hänt något speciellt, snart är vi äntligen klara med fucking ön på samhällskunskapen :P När jag kom hem från skolan somnade jag i soffan (runt fyra) sen vaknade jag, då skulle jag hitta min mobil, och så var den borta, och jag var nyvaken och hungrig, så jag la mig i sängen. Och somnade. Sen vaknade jag vid sju =(

Min blogg hade visst bytt utseende idag, typ två dagar sen jag ändrade! ha kvar eller byta tillbaka?

Kollade i högskolekatalogen idag också, shit. Hur ska jag kunna välja när det är dags? Nåja, hinner fundera lite på den saken.

CIAO

Tammi fan.

Joakim har enormt bra fantasi, Ica Bengtsson är en självklarhet och Linn borde få en Oscar.
Vårat schema blev ändrat idag, så vi slutade 16.30. Bara för att språket inte ska krocka. Ända positiva är väl att Angelica och Anna kom till våran grupp :) Men annars var det ganska prutt faktiskt. Men dagen har ändå varit bra, många verkade så glada att se mig, det var riktigt uppfriskande!


Bajs.

Bajs.

Hyvää.

4-1 till Finland i Södertälje, yez. Men fotbollen har tappat lite av sin charm, det är inte alls samma sak längre. Men den är ju oundviklig, det vet vi alla. Generationsväxlingen. Så småningom blir det väl bättre, får vi hoppas. Men vi har ju i alla fall Bissen, och några av de -gamla gubbarna- kickar trasan än.

11.11.

Idag kom jag hem till livet på landet igen. Skönt det också. Har haft en väldigt nice vecka tillsammans med Lisa i Äskilstuna. Vet dock inte vad jag ska skriva om det riktigt ^^ men det rullar på... Kommer väl lite på bilder på min bilddagbok som ni kan kika på istället. Är så seg nu att jag inte kommer på nåt att skriva, eller också så orkar jag inte. Det får någon annan avgöra. Tills dess...

http://HallaBorje.bilddagboken.se

RSS 2.0