Walk on by.


Liten hälsning till lillpullan.

På fredag har halva tiden gått här nere! Det har länge känts som att vi varit här en evighet men nu känner jag hur tiden börjar sätta en otäck fart. Jag känner inte alls någon vidare Sverige-längtan. I synnerhet inte när jag hör om 21 minusgrader och fortsatt snökaos. Trivs så utomordentligt bra och kan brista ut i höga spontanskratt åt nästan vadsomhelst för att jag är så glad. Enda haken är förstås att alla finisar inte är med. Har särskilt tänkt på hur gärna jag vill ha dig, Anna, med mig här. Vill att också du ska dansa på svettiga klubbar, dregla över nötostar på matmarknad, dricka billigaste drinkarna, spana på heta män och åka r&b-taxi för att köpa feta sneakers med mig.
 

I fell in love last night - and I was dancing the whole way home.

Igår efter jobbet gick vi en skoaffärsrunda längs Main Road. Hittade lite småintressanta ting men mitt hjärta finns kvar hos de jag såg inne i stan häromdagen. Anywayz, det är icke poängen med detta inlägg. För när vi var klara med skorundan gick vi till Mango Ginger och käkade - HIMMELSKT GOTT!!! Wrap med massa smaskensfyllning och chips gjorda på sötpotatis och rödbetor. Vi funderade då på att åka in till stan för att handla skor men beslutade oss mer och mer för att vänta med det och bara göra INGENTING, dvs. äta choklad, läsa och sova resten av kvällen. Efter dusch och lite vila skulle vi lite senare ut för att handla ingredienser till middag. ILRIG-gänget skulle ut och käka men vi avböjde. Så kommer vi runt hörnet och får syn på en Sushirestaurang. Och vips så sitter vi där inne, redo att beställa - mat och vin! Jag åt dock inte sushi utan grönsakswok med cashewnötter och nudlar. Så jag ringer Anna och berättar att vi hamnade på restaurang iallafall. Det visar sig att de står precis utanför och pratar med en kollega från ILRIG som vill ha med dem på "något väldigt speciellt" inne i stan. Och vips så klubbar vi på Long Street och det är så sjukt nice och roligt och alla, alla, alla är så fantastiskt snygga (så som den här staden fungerar överlag - nackvändarstad som Kim kallar det) FY VAD ROLIGT DET VAAAR!! Och FY VAD JAG ÄR TRÖTT NU!! Men gud så värd trötthet. Har tyvärr inga bilder från klubben men ni får iallafall en snodd bild av Cape Town at night så att detta inlägg inte blir alltför trist. PUSS!
(Klicka på bild för källa)
 

Makes me feel good everyday.

I onsdags var det tredje gången gillt på Trenchtown. Vi var denna gång där för att fira att Jennifer & hennes snubbe fått en lya på La isla bonita! Inte för att vi behöver extra anledningar att gå dit egentligen, men fett såklart!
Det var första gången vi var där i mörker så att säga och det var väldigt mysigt men ljusslingor och eldkorg.
Fina brudar!
och jag själv såklart
Vi pratade läskiga olyckor, betygshets och framtidsdrömmar. Så blev det minikonsert med den gamla Black Eyed Peas-inspirerade dängan "Music" som snarare gav Lill Lindfors-vibbar. Men Kim var nöjd ändå!

Vi med

Princess Peach - min trofasta älskare
Sen sa vi hejdå och gick hem till våra sängar och somnade som lyckliga stenar

RSS 2.0