A banana.

Åker till stan nu. Imorgon bitti bär det av. Mycket möjligt att jag uppdaterar där nerifrån. Annars 16/2. Peas.

Gonna eat a lot of peaches.

Sådär ja! Nu väntar jag bara på att ett par mordhotpants ska torka färdigt så jag kan packa ner dem. Sen tror jag att jag är klar! Kände mig jätteduktig när jag bortprioriterade massor med kläder. Fick igen väskan utan problem och har ca 3 kg till godo. Vilket mirakel! Hmm, ja det var väl det jag ville säga. Peas.

Too many flashlights.

Har en gul t-shirt och en orange filt på mig. Asfint. Vet inte vad jag ska skriva. Skrev, raderade, skrev, raderade. Allt lät så ointressant. Mer än vanligt då. Nåja, låt gå. Jag och Vanessa har fått fågelbajs i huvudet på nästan exakt samma ställe men vid olika tidpunkter. Igår luktade det äckligt var vi än gick. Och nej, det var inte vi. Aromerna skiljde sig. Idag har jag, mamma, pappa, Leila, Tomme, Michelle, Michelles mamma och Michelles mormor (bara träffat en gång=idag=minns inte namnen=inte okej) käkat på Ming. Har inte varit så illamåendemätt sen sommaren 2008 tror jag. Soft. Käkat nougat. Hejdå.

Ettrig jävel.

Bläää begerdukknullanustrött är jag. Klippte av mig håret igår. Först kändes det rätt bra, sen ångrade jag mig som fan, nu äre något slags mellanting. Allt det orangea är borta i alla fall!!!!

Göran.

Det blev ju snarare än jag trodde. Har just käkat mat på underbara Vildrosen. Snart är det matematik B som gäller. Är bäst på det just nu. Soft.
Något annat som är jävligt soft är att ha en frys. Ni borde testa! Att brainstorma i typ en timme är inte fel heller. Tjarå.

Raining.

Whoops, klockan är 13.37. Ska om inte alltför länge åka in och hälsa på Mommi & Vaari. Tror dickhead är där också. Det blir fint. Senare i eftermiddag ska jag och far min träna Body Pump. Det blir ju också fint. Sedan lär det dröja återigen innan ni får höra något mer från mig. Fast kanske inte förresten. Kommer troligtvis ut igen på tisdag. Nu måste ni ha blivit lyckliga. Puss på er, era jävlar. Nu ären 13.40.

Rat.

And guess what I did today. Anna lyckades få med mig på fotbollsträning. Åkte in till Tunahallen och mötte upp det stora gänget. 7 pers var vi totalt. Började med att springa ute en sväng. Den kalla kalla luften fyllde mina arma lungor. Men jag överlevde mer än jag trott. Träningen ville ta kål på mig men var riktigt rolig. Så får vi väl se om denna comeback blir längre. Senast: Vår 2008, två träningar, en match, ett fantastiskt mål i en snöplig förlust, en annan snöplig förlust, 850 spänn i medlems+spelarlicens. Nåja.

403.

Vet ni vad? Jag saknar faktiskt att kunna blogga ofta. Haha. I alla fall, nu äre dags. Senast var 14/1, så det är nio dagar. Har väl kanske inte hänt överdrivet mycket, men det har varit ganska sköna dagar ändå tror jag. Har hunnit med att vara lite sjuk, drömt världens läskigaste dröm där en älg jagade mig :((( kommit igång ordentligt med träningen igen, skrattat åt Angelicas hår (skadeglädje, oh ja) ätit sjukt god mat, träffat massa goa människor osv osv osv. Har också hunnit med att känna en enorm ensamhet och tristess, klump i magen och sånt där. Men nu känns det som att det kommer ljusare tider. Märker iallafall nu när jag är hemma på landet att jag blivit van att bo ensam. Känns som att det aldrig är lugn och ro här. Haha, men det är förstås väldigt skönt med lite liv och rörelse! I helgen är det tänkt att vi ska fixa en frys, något som kommer bli jävligt skönt=slippa handla stup i kvarten och slippa äta samma sak varenda dag. Senare kommer det lite bildbomb, hehe. Bye for now.

Hej rubrikN.

Heej allihopN. Long time, no seen. Veckan har varit en smula seg men trevlig ändå. Mycket fika och sådant har det blivit. Idag hälsade Folket på och pratade med oss, det var ju trevligt. Har även intervjuat själv, bokhandelsarbetare. Kommer bli en fantastisk artikel. Nu våldgästar jag Anna. Hennes mamma köper tofuglass. Undrar om Tommy kommer hata oss nu. PussN

Sanningsdan.

I natt satt/låg jag och kollade Pulp Fiction. Det var med liggandet problemet uppstod. Filmen pågick mellan 00.15 och 03.10. Gissar att jag somnade runt två. Vaknade när det var eftertexter, surprise. Det jag hann se var i alla fall inte dumt alls.
Idag har jag inte gjort så väldans mycket. Plockat undan massa grejer osv. Har beställt 64 bilder också. Kommer bli mycket fint tippar jag. Idag blev jag vän med Öystein på facebook. Det är också fint.

Skin.

Har just sett en långsam fransk film. Den var sådär, men vissa bitar var väldigt bra. Fick mig att längta bort och drömma om en hel del saker. Som ni vet föredrar jag att försöka leva i nuet. Men just nu orkar jag inte med det riktigt. Då är det skönt att veta att många fina saker väntar oss.

Ge dom våld.

Har två mystiska blåmärken som växt under dagen och som är ganska ömma. Ett på varje underarm. Eh. Har en teori om vad det kan bero på. Känns fortfarande jävligt skumt, men får duga i brist på annat.
Längtar bort.

Peaches.

Har just länsat mor och fars skafferi och är snart redo att fara tillbaka till civilisationen för att imorgon återgå till vardagen. Civilisationen är trevlig, men vardagen skulle jag väl klara mig utan ett tag till. Nåja, det går det med. Ojoj vad jag är mätt hörreni. Later.

Hälleforsnäs.

Just nu är det mest ett enda ord som dansar omkring i de få utrymmen som finns kvar i mitt huvud, säng. Den ska jag nog besöka alldeles strax, men först tänkte jag bara berätta för er vad jag sysslat med de senaste dagarna. Jag har spenderat min tid i Motala på veckokurs. Galet mycket föredrag och diskussioner, men framför allt galet mycket braa människor. Nu är jag så trött så ni anar inte och jag är väldigt glad att jag ska få sova i min egen säng och att jag inte kommer vakna av fyra olika väckarklockor, men grymt bra dagar har det varit.

Tidigare ikväll drack jag första omgången av koleravaccinet. Det är något av det vidrigaste jag smakat, värre än nyårsdrinken jag fick häva i mig (soya, messmör, diskvatten och hundgodis) Sen fick jag ju varken dricka eller äta en timme innan och efter, så min mun var väldigt väldigt torr.
Nä, nu blir det väldans whineigt tycker jag, vad är det för hitte på? Later då.

Gurkan gren.

Hade en asbra dag/kväll/natt. Många fina människor och aa, det var fint. Sjöng för Moa också som passade på att fylla när det nya året intågade. Förra året skrev jag:
"Årets första och snyggaste vurpa stod Pierre för
" I år byter jag bara ut namnet mot Angelica.

RSS 2.0