Baja Päron.

Har "möblerat" om lite i mitt köksskåp idag och därför har en del äldre plastpåsar hamnat längre fram. Tog för en stund sedan fram en systemet-påse för att sätta i sopkorgen i badrummet. I den låg ett kvitto och jag blev givetvis nyfiken, inställd på att det var Michelles påse. Såg först summan, 650 kronor. Ojoj, här har festats tänkte jag. De första varorna jag sedan läste var Castillo de Gredos White Papp 1 l och Castillo de Gredos box 3 l. Jösses, vilken bra smak de har tänkte jag.
När jag sedan läste vidare insåg jag att det var kvittot från nyårsafton 2009!
Ok, det här blev lite långt för en så liten poäng och ganska ointressant. Men varför tjata om det, vi är alla vana. Anyway, jag blev iallafall lite glad i hjärtat av kvittot.

Danger.

Upptäckte en, för mig, vansinnigt rolig sak för en stund sedan (och jag kan säga direkt att det sedan länge är allmänt känt att min humor är kass) Igår skrev jag ju om bil-incidenterna.
Och idag upptäckte jag ett galet blått, nästan svart, blåmärke, stort som en femtioöring på skinkan.
Som sagt, det tyckte jag var otroligt roligt, och där har ni vad jag roas av gott folk.

Hällon.

Kombinationen jag och bilar har idag inte fungerat helt smärtfritt. 
När jag klev in i Annes bil i förmiddags så satte jag mig rätt på bältesmojängen, men stor kraft dessutom vilket gjorde svinigt ont i röven.
När jag tog av mig bältet i Mommis bil tidigare ikväll så for det upp och slog till mitt finger, det gjorde också svinigt ont.
Dessutom så bjöd jag tre bilar på en bortvirring som hette duga genom att oroa mig för borgare.

Ack ack ack.

Klippte av festivalbanden för en stund sedan. Otroligt. Har haft det äldsta i 1048 dagar.

Wie.

Känner mig helt speedad!!! Har varit trött typ varje kväll hela lovet och nu när det är slut piggnar jag minsann till. Inte blir det bättre av att jag dricker cola och är på så jävla bra humör vilket kickade in illa kvickt förut. Har skrivit en heel deel rapport nu också. Och ändå är det döööödsmycket kvar!
Den här veckan blir inte nådig på något vis, det skall jag säga er!

Headline.

Bra:
1. Det har tillkommit massor av mumma till Peace & Love sedan jag sist kollade
2. Jag har kört Västermo-Arboga och Eskilstuna-Västermo
3. Erik såg i lördags att jag inte äger någon micro = han ger mig pengar till det som påskägg
4. Snart har jag alltså en micro
5. De extra biståndsutskotten gör min lön denna månad FET

Dåligt:
1. Det är jobbigt att skriva projektrapport, tror jag. Jag vet inte egentligen då jag inte har börjat
2. Jag har inte börjat med projektrapporten
3. Är det något jag har börjat med? Nä

Aprils child.

Mamma står utanför och pratar med grannen i solskenet. Det känns fint på något vis. Det är längesedan någon "pratade med grannen" Hasse och Kerstin räknas liksom inte. Får lite blandad hemma på gatan á la liten kid-känsla. Som inte förminskas av att grannungarna springer runt i vår trädgård och blåsor såpbubblor och skriker som galningar. Skulle inte ha det minsta emot att vara en jobbig snorunge igen för en stund. Ränna omkring i Solbacka på cykel eller inlines.
Och apropå hej kom och hjälp mig, ta mig tillbaka. Satt nära en gammal klasskompis på 213 häromdagen. Hon hade lika stora bröst som vanligt och pratade lika hetsigt irriterad i telefonen som vanligt.

Fast inget är som vanligt. Lev i nuet din jävel. Vill inte. Jo.

Fett.

Har haft en bra helg (fattar typ fortfarande inte att det är lov) Invigde våren ordentligt i fredags med årets första parkhäng som dessutom sammanföll med Annas 19-årsdag, KALAS!
Igår, lördag, hade vi torgmöte. Det gick bra. Jag är fan sjuk på att slänga ihop och lära mig awesome speeches, hehe. Solen sken också vilket känns ovanligt för våra torgmöten. Fantastiskt.
Avslutade med chillax i Västermo.
Har börjat övningsköra igen också. Nu jävlar tammifan i helvete.
Och målat en görstilig banderoll. Det tog 7 timmar från idéspån till klar. Satfläsk.

Easter holiday.

Befinner mig nu i soffan på söder. Var tvungen att hämta en jacka då jag imorse var smått överoptimistisk angående vädret. Detta som en följd av gårdagen då jag för en stund trodde att jag befann mig på annan breddgrad när jag cyklade till lokalen. Massor med sol, värme och damm samt en jacka som då tedde sig alldeles för tjock. Anyway, ska snart ner till Restaurang Vildrosen och luncha med vännerna, hihihihi. Alternativa rätter står på menyn vilket lär innebära rester från gårdagen. Det som Moa & Emma tyckte var äckligt men som jag tyckte var gott! LATERRRRRR

Nä.

Vi somnade kvart över nio igår. Idag är klockan kvart över elva. Jag är så förbannat trött.
På ett eller annat sätt är jag trött mest hela tiden känns det som. Ska sova många timmar nu.
Kanske går det över.
Eller också så.

RSS 2.0