Pete.

Det var himlans nära att det blev Way out west också för mig denna sommaren. Men Lisa som var den som lockat mig till detta råkar få besök den veckan så det bidde dessvärre ingenting. Får iallafall försöka ta mig ner till Halmstan och hälsa på'na i några dagar.
Imorgon bär det iallafall av till Emmaboda! Peeee;PpPpPppP

Hei.

Uäääh vad jag har ätit chips de senaste dagarna! GOTT

Det var förresten kul när jag och Anna var på Ica Gillbergaplan och skulle handla chips eller kanske läsk eller någonting annat i torsdags. Hon tog upp en påse skruvar..
"Fan vad liten! Less fat?!? Vad är det här för skit?!" *slänger tillbaka påsen* Love my potatobabe.

Björne.

Kombinationen grilla på kvällen och sen sova i en lägenhet där innehavarna är bortresta och därför inte har så mycket i skafferiet leder till att frukosten består av potatissallad och cola. Hehe.

PözzN.

Har haft en mücket bra dag. Var först på jobbet, mesta tiden spenderades på syjunta, soft! sen var jag hos Anna ett ta'. Där fanns det fiina kläder! hehe. Sen har jag varit med Ellen & Malin hemma hos Dennis i Hällby. Det var också götteligöttgött. Nu sitter jag i Leila & Kjells lägenhet. Den är mysiiii.

Det lät som regn.

Aah, skönt, märkte igår att jag inte är gravid. Visserligen fanns det absolut inga anledningar att tro det. Har inte legat på evigheternas evigheter! Men ändå, alltid skönt med bekräftelse. För övrigt asbra tajming. Glad_tchejen_1992. Fast skulle behöva en Magnum strawberry white. GE MIG DÅ!

Sjung för mig igen.

Ska alldeles strax åka in mot staden med min ömma moder. Ska få håret mitt klippt, ska bli schöönt! Smutsade ner det lite med hårkladd förut, för Mia vill inte att det är nytvättat. Blir så jävla svårt att hantera det då! hehe. Jag tycker alltid att mitt hår är svårt att hantera. Men Mia är ju bättre på sånt förstås.

Reheheheb.

Okei, så här ligger det till: Jag åt inte knäckemacka, och jag tittade inte på Boston Legal. Men jag åt en tomat! vad jag gjorde istället för att titta på Boston Legal vet jag inte. Jo, jag mzn:ade med Anna Ode. Längesen jag mzn:ade. Också längesen jag träffade Anna Ode. BÖRJAR BLI DAGS KANSKE. CAPZ.

Idag hade vi kuddkrig framför svt.

Har bäddat upp värsta lyxigt så ser fram emot att sova. När jag är määäshatrött och har gjort någonting typ då brukar jag vara aspeppp på att sova. Annars, typ som nu, när det är sommarkväll och jag sitter ensam uppe, då brukar jag avsky att gå och lägga mig. Går alltid fram till köksfönstret och tittar mot Malmberga eller Björkbacka för att se om någon annan verkar vaken. Då känns det lite bättre, vill inte vara den sista som sover. Fast det vet jag ju att jag verkligen inte är. Om inte annat så brukar det iallafall lysa i ladugården. Så kossorna verkar vakna. Då känns det åtminstone lite bättre.
Men som sagt, har bäddat upp värsta lyxigt så för få gångers skull ser jag fram emot det. Har dock inte alltför bråttom. Ska först vänta på Cleo, se Cleo och äta knäckemacka. Sen sova. I väntan på Cleo tittar jag nog på ett avsnitt av Boston Legal.

För långt inlägg. Godnatt.

Nunna.

Har varit på den mest deprimerande föreläsningen evah. Men som sagt, bara att ta tillfället i akt (rim, hehehehehe!!!!!) Enar vi oss som kamrater så fixar vi allt sörru. Hehe <3

Maxime.

I natt drömde jag något jag tänkt berätta om, men har glömt vad det var. Sen drömde jag att jag vaknade och frös, så då gick jag upp och la mig. Men sen när jag vaknade i morse så låg jag kvar i tvättstugan. Vet inte om allt var dröm eller bara det med att jag gick upp. Tror på det sistnämda. Vore coolast iallafall. Och jag är ju cool såatteh.

Mr Kinteh.

Fyfan jag drömmer så jävla konstigt hela tiden alltså. Men det är oftast ganska kul. Fatoumata som jag bodde två nätter hos i Gambia, hennes pappa sa att jag kunde maila honom när jag drömde saker så skulle han berätta vad de betyder. Måste testa ju. Fast inte än, måste drömma en lämplig dröm först.

Vykort från en femåring.

HEJ KEN JAG ELSKAR DEJ DU SKA FIKA HOS MIG FRÅN LINN TOMAS TAMMIS LILESYRA.

Karhu.

Igår var det en dokumentär på teve om finnars relation till björnar. Då var det en snubbe som jagade björn. I samma mening sa berättarrösten: "Snubbens namn" känner en nästintill andlig kärlek (eller något sådant) till naturen och han lärde sig jaga redan som... Jaha, där sket det sig.
Sen berättades det om gamla tider när man sköt björn, då höll man en fest till dess ära, la skinnet på bästa platsen så att björnen kunde förlåta dem, sen till sist så hängde man skallen på ett träd riktat mot solen så björnen kunde ta den gyllende vägen tillbaka till himlen.
Snubben brukade också hänga björnskallarna på träden, han visste att björnen dog och offrade sig när han sköt den så då ville han iallafall få den tillbaka till himlen dit den kom från.

Softa grabbar.

Iggy.

Igår drack jag vatten ur en MER-flaska. Då kom jag att tänka på Stadium Sports Camp 2006, det var det året Minimer - Äpple/Päron såg dagens ljus. Jag provade, köpte från lägerområdets egen lilla kiosk. Blev sjutton flaskor på knappt en vecka. Gott.

Hollywood Hills.

Idag stod jag spritt språngande i trädgården, fast vi har nya grannar, och hällde 10 liter kallvatten över mig. Sen grät grannbäbisen och det var värsta läskiga gråten. Tänk så såg den mig naken fast jag stod på baksidan? :ssssss

Expenzive pizza.

I lördags tyckte jag, Angelica och Joakim att det verkade som en bra idé att låsa oss ute och sen betala 700 kronor till Securitas för att släppa in oss. Så då gjorde vi det.

Nykropp.

På sommaren är det okej att äta i underkläder, visst? eller vafan, det är väl jämt okej.
Magda Ribbing my ass.

Stick(eng).

Har använt Anna Odes cykel hela veckan. Den är schön. Men den har ingen korg så atteh jag måste ha allt hängandes på mig... MEN! jag blir sjuukt skillad på att cykla med en hand.

Har varit en rätt fin vecka.

Jag är bajs.

Sover hos dig på din nåder
Rör dig fast jag inte får det
Önskar att jag bara drömde
Att det var en vanlig söndag
Måndag morgon förra året
Ångrar hela förra året
Ångrar att jag aldrig svarade
Att jag bara lät dig vara
Samma nätter väntar alla
Utan dig är alla kalla
Långa mörka utan sömn
Du ligger med nån annan tönt
Den här stan är ägnad dig
Alla gator hånar mig
Och mina tårar din stad
Vet att allt är alldeles för sent
Jag vet jag har mig själv och skylla
Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem
Och längtat efter dig igen
Alla filmer, alla böcker handlar om dig
Alla ryggar tillhör dig
Tills jag går fram
"Förlåt jag trodde det var nån annan"

Det finns senap i bilen.

Har sett, hört, känt så mycket fint de senaste dagarna.

Chips.

Mitt periferi glimrade i brunt och rött. Till en början ville inte hjärnsignalerna kopplas samman till någon slags förståelse. Men sedan insåg jag vad jag hade framför mig. Det fanns kvar lite i botten. Jag stack ner mina giriga fingrar och de blev flottiga och fyllda med små saltkorn. Munnen fylldes, jag tuggade snabbt. Hela mitt inre fylldes av njutning.

RSS 2.0