Man Must Dance.

Igår på 18.22-bussen var vi en liten brokig skara människor som tog oss mot staden i smattrande regn. Det fanns en man med fantastiskt mycket skägg, en kvinna med en hund som gav ifrån sig mycket märkliga ljud, en snubbe som var redigt rund om magen, en busschaufför som hade solglasögon trots en stor mängd moln på himlen och var allmänt cool med sitt arroganta tjena och sin fnissande flickvän i sätet bakom, där fanns också en kvinna som krälade runt på golvet och flängde hit och dit i stort sett hela resan, troligtvis i jakt på ett tappat föremål. Mitt i alltihop satt jag och iakttog. Jag iakttar mycket nu för tiden. Hoppas någon iakttog mig också. Hoppas den tänkte, att där sitter en tjej som ser lycklig ut. Hon måste vara på väg till nåt fantastiskt.

Understood.

Ok, igår under Dogwalken så hade mamma lite ont i foten. Under, på trampdynan liksom. Men det gick bra att gå ändå. Sen under kvällen blev smärtan värre och värre och hon gick som en invalido. Jag fick kolla hennes fot för att se om jag kunde se något ovanligt, men det kunde jag icke. Vi gick och la oss. I natt vid fyratiden nån gång tror jag att det var kom pappa in och sa att de skulle till akuten. Jag var tillräckligt vaken för att fatta vad han sa, men tillräckligt sovande för att bara mumla ett mmm till svar. Men sen gick jag upp och la mig i mammas säng istället. Minns att mamma sa nåt också, men inte vad. Tror hon grät och skrattade på samma gång. Sen väckte de mig i morse igen och sa att de skulle in igen. Den här gången till, alltså jag tyckte de sa ortopeden, men kan det stämma? med en fot liksom? äsch, jag vet inte. De är i alla fall inne på lasarettet nu. Ingen aning om vad de gör eller hur det går. En märklig start på dagen i alla fall, får se hur den fortlöper och var planerna blir av.
Nu: pizzafrulle.

Nothing to worry about.

För tusan, nu äre minsann dags att sammanfatta lite! vet att ni älskar de inläggen och att ni är ledsna i ögat när de dröjer. Igår hade vi då friluftsdag. Det blev brännboll och basket, riktigt roligt faktiskt. Mest då eftersom lag Bajs är så cepe, och det gillar vi. Efter det bytte jag om på handikapptoan, alltid nice. Mötte Ankiz och Anna igen på väg till Forex så de hänkade. 110 NOK blev 123 SEK. Nice det med!
Därefter träffade jag Kawa, tog det lugnt hemma hos honom. Åkte ner på stan igen vid kvart i sex. Träffade Ellen,Emma och Dennis. Köpte typ 300 kg godis innan vi gick till bion, bidde popcorn också förstås. Tjocka </3 Sommaren Med Göran var bättre än väntat faktiskt. Lyckades förstås förutse ett par händelser, men så äre jämt ju. Dessutom är jag bäst. Efteråt svassade vi runt på stan en stund. Kirrade käk på Subway och sen for Dennis och Ellen till Hällby medan jag och Emma tog tiobussen till Stora Sundby. Den va smockad! Matte hade ju fest såatte... Killarna i sätena mitt emot oss satt och snackade om sina magmuskler, intressant. Och idioten till busschaufför stannade för att ett par brudar skulle kissa, hah. Kom i alla fall hem till slut, och då försvann jag på soffan.

Idag blev det att stiga upp tidigt, fara till Köping och gå hundpromenad med mamma & Rocky. Riktigt kul faktiskt. Missade att ta med ett papper, och ibland spöregnade det. Lite på det tjusiga diplomet bl.a., men det gör det bara finare. I alla fall, åkte därefter till Västerås och hjälpte Erik med flytten. Försvann åter på soffan när vi kom hem. Nu är jag sockerhypad av godis och cola. Det failar att ladda upp bilder på bloggen, sadface. Långt tråkigt inlägg, happiface. PÖZZ.

400 slag.

Okej, tänkte bara klargöra lite då ett par stycken tycks ha blivit en smula förvirrade av mitt "tårtbildsinlägg" Jag har aldrig bilder på den här bloggen överhuvudtaget. Anledningen till det är ganska knäpp, men det är en annan historia. I alla fall, det har aldrig kommit upp någon bild på den där tårtan. Inte på min bildblogg heller. Men ni som inte brukar, kolla gärna in den ändå! he-he.

Jane.

Godmorgon bloggen! När jag vaknade idag var klockan endast halv åtta och jag skulle stiga upp halv nio. Även om jag faktiskt kände mig pigg så somnade jag glatt om. Men vid åtta eller strax efter vaknade jag igen och var riktigt pigg. Sen kom jag på att jag skulle ha matsäck också, så jag steg upp. Nu är jag trött.

Naaaaaiz.

OMG. Kollar (som vanligt) på gamla bilder (men det är ju så jävla roli) och hittade nyss en bild på en tårta! gaah, den såg jääävligt god ut. Blev sugen som fan. Bilden är för övrigt från Eriks 25-årskalas om ni vill veta. Eller ja, den är ju därifrån även om ni inte vill veta. Faktiskt.

Solen.

Igår var det en najsig dag. Minns inte så mycket av skoldagen, hade engelska, svenska och foto. Hade även klassråd, blir så cepetrött på vissa i klassen ibland, hah, aja. Kom i alla fall, till slut fram till att vi ska vara vid skolan imorgon (på friluftsdagen) när jag slutat mötte jag upp Kawa, Julia och Anders. Vi åkte runt lite random en stund. Sen åkte Kawa och jag hem till honom och spelade skjutaspel. Jag var bäst. Idag har jag varit helt cepetrött hela dagen. På matten gjorde jag några tal, sen började jag berätta en dramatisk historia för Emma istället. Men den får inte ni höra. Hade mediekommunikation, lektion 1 också. Gick förbi torget, och blev helt galna! (Jag, Moa och Louise) fullt med stånd med massa god mat (well, verkade god i alla fall) söta muggar osvosv. Är ju Nordic Fringe Festival, därav alla besökare. Var verkligen mysig stämning. Droppen kom när några fransmän började snacka med oss, då nästan dog/smälte vi, he-he.
Jorå såatte. Var och pratade med Lotta också (syon) också. Kan kanske kirra Samhälle B. Men hade bara fått svenska C i trean, varken Ma C eller Eng C. Allt flyter. Love the fucking system. Åkte sen hem.

Mitt huvud sprängs. Har gjort sen idrotten. Gött. Heido.

Ack.

Råkade nyss läsa en mening fel så att det lät jätteroligt, men vill inte kommentera, för det var egentligen en sorglig mening.

Hallon.

Bamse är en mycket bra figur tycker jag. Igår kväll så duschade jag, sen upptäckte jag att handduken jag tagit fram var en jag inte sett på mycket mycket länge, med Bamse på! sen var jag jättejättehungrig och var tvungen att käka något innan det var läggdags. Så jag gjorde en varm macka, sen läste jag Bamse medan jag åt. Till sist gick jag och la huvudet på mina skönar kuddar. En är blå, ja, med Bamse på.

Hej, jag hör bra.

I morse när mamma väckte mig låg jag med kudden tryckt mot bröstet. Jag hade blod i ena näsborren. När jag borstade tänderna spottade jag blod. Det var jättenice.
Började dagen med att ha foto i 2½ h. Pratade mest och gick igenom kameran osv för att påminna oss själva. Var ute och fotade en liten stund också. Efter det var det lång lunch som gällde. Åt macka och yoghurt, sen satt vi i solen och stekte vettu. Hade engelska också, Hazel verkar riktigt jävla bra. Bestämd och så, men jävligt skön också. Dessutom har hon intressanta erfarenheter och ja, det ser ut att bli spännande helt enkelt. Avslutade dagen med en halv timmes naturkunskap. Pratade om klimatförändringar. Jag och Emma skrattade. Emma skrev roliga saker fast inte med flit. Jag satt på världens högsta stol, det såg nog snyggt ut. Åkte trebussen hem, smockad som vanligt. Baby Got Back med Emma är finfint. Somnade i vanlig ordning när jag kommit hem. Sen har jag sprungit rakt genom en lerpöl på en åker samt ätit sex stycken jättegoda plommon från vårt plommonträd. Har hört att det är sånt man typ bajsar på sig av.

Who.

Värsta värda skoldagen då. Åkte tiobussen in, började tjugo över tolv, mmm, så nice. Gick runt lite på stan ett tag, sen gick jag till syon och glodde som en idiot på snubbarna som satt i kö en stund, sen gick jag igen för att göra samma sak en stund senare. Dog typ lite av värme också. Efter ett tag kom Emma, Ankiz och Anna ner, då käkade vi lunch. Något jag lyckades glömma sen, men det är en annan ännu tråkigare historia. Sen hade inte jag nånting förrän klockan tre. Gick runt på stan lite till, följde med Anna och Ankan till tåget och bara segade runt. Förträngde hela tiden att jag började igen 15.00 (jag var alltså den enda av oss, ännu bättre) fick även för mig hela tiden att jag skulle ha matte fast det var det vi haft på morgonen. Vet inte varför jag berättar det här, men vaihell, ni är vana. Följde med Emma till BalanZe också, hon skrev in sig, nice. Sen snackade vi lite skit innan jag skyndade till mumen. Där började vi med Excel som är jääääääääääättetråkigt. Men Louise var smart så det var roli. Efter skolan käkade jag, Kawa, Elias och Simon på Pastahuset, längesen=gotti gotti! Blev i vanlig ordning ASmätt. Var med Kawa en stund, sen åkte jag sjubussen hem.
Träffade Frida där, det var kul! Just ja, köpte sviiinballt block på Bokia också. Ett av mina bättre inlägg känner jag...

Dagens:
1. Ankan gav mig $o-o$
2. Anna vill inte veta när skolfotot är

Har Rap Das Armas eller vad den heter i huvet, jobbigt.

Just ja! Glömde berätta. Precis när vi kommit fram till Uppsala så ringe Tomme. Pratade oss först förvirrade om hur mamma jobbade, huruvida de skulle hälsa på osv. Sen frågar han om vi har fått något paket på sistone! Jag ba; jaaa vafaaan, är det du? vet du hur mycket jag undrat?! osv osv ni vet. Så ja, det var Tomme som hade beställt träningsstången. Det var nåt han hade fått gratis genom jobbet eller nåt sånt där. Men eftersom de skulle lämna till dörren och han bor i ett lägenhetshus (vafan säger man?) med bricka så kunde han inte beställa det hem till sig. Så han skrev mitt namn, min adress och mitt nummer. Sen glömde han visst att säga det, hah. Vi tyckte båda det var konstigt att det inte stod någonting om Outo Kumpu eller nåt, eller att hans mailadress stod där, för den hade han skrivit, eller vad som helst. När jag kollade nu hittade jag en hemsida, men orkar inte kolla den nu. Har ju fått svar på frågan, hah. Får ju dock inte behålla stången </3 fast Tomme sa att jag kunde få den, men ärligt talat kommer jag nog inte använda den när jag ska börja träna, hah. Nåja, nu vet ni det i alla fall.

Juice.

Igår på dan gjorde jag inte så mycket har jag för mig. Tog sexbussen in till stan och träffade Kawa. Vi spelade in en topphemlig agentfilm: http://www.youtube.com/watch?v=sxtCCd6J4yo bl.a. Bra skit det där. Sov över där.
Har idag varit i Uppsala tillsammans med Kawa, Elias, Julia och Björn idag. Ung Vänster Uppsala hade möte för nya intresserade och då fick vi komma eftersom vi är bäst, typ. Körde vilse i Strängnäs på vägen dit, bl.a. Det var nice. Käkade mat vid, ån? nåt slags vatten innan vi åkte hem. Tjusig stad det där.

Sen när jag kom hem efter sex nån gång var jag astrött! Satt först vid datan lite. Sen när jag ätit somnade jag i soffan i några timmar. Vaknade när mammsen kom hem, vid tio-halv elva. Ska nog snart sova igen, hehe, fast i sängen. Börjar tjugo över tolv imorgon. Det är nice. Men som vanligt går det ingen jävla elvabuss. Så det blir tio. Jaja, duger väl, hah.
God natt då.


Light.

Idag såg jag någonting. Vet inte vad det var. Har ingen aning.

Gamla videos är jätteroligt.

Japp, det var nice vid sjön. Åt finfina Donuts och kollade friidrott framför brasan. Kom jättemycket regn också. Dagen har känts lång, som två dagar. På kvällen kändes det som att det som hänt på morgonen hänt dagen innan osv. Kan ju också bero på att jag sov några timmar på dagen. Då brukare bli lite förvirrat. Krävs egentligen ingen sömn mitt på dagen för att jag ska bli förvirrad. Men det är ett alternativ.

Upgrade it.

Att tiden går fort är fel. Tiden springer. Ibland springer den ifrån mig, men oftast håller jag ganska jämna steg. Jag var ju trots allt snabbast i klassen i femman. Tiden förvirrar mig också. Därför försöker jag att inte tänka på den. Jag försöker leva i nuet. Ibland lite i morgondagen också, men inte längre bort än så. Jag är jättebra på att drömma mig tillbaka till gamla tider också. Det är inte alltid så jättebra. Men det kan vara skönt också.
Jag minns väldigt mycket. En del saker är obetydliga. Fast kanske inte egentligen. De kanske betyder massor, eftersom jag minns dem. Det kan ju ingen avgöra, inte jag själv heller. En stark minnesbild som dök upp häromdagen var från när Posten fortfarande var Posten och fanns i Smedjan. Jag följde alltid med pappa när han hade ärenden där. De hade så mycket spännande och häftiga saker! Klistermärken, pennor, färgglada suddgumming, kalendrar och sådant ni vet. En riktigt dröm för en tokig liten rackare. Sen gick vi ut igen från Posten, ut i Smedjan, som ju var jättestor. Alla fönsterrutor var häftiga. Ibland hade jag en liten påse i handen, ibland inte. Men jag var alltid lika lycklig.

De vet ingenting om oss.

Vi var lediga idag. Skönt! Fast jag tror hela tiden att det är tisdag. Har varit i stan med pappa, Ali och Emma. Vi fick Zoopåsar vid Jet för att det var tillfälligt stängt, var på BalanZe och checkade för Emma, fikade på Coop och handlade. När vi kom hem sov jag i ca tre timmar. Tror jag börjar bli sjuk också, jodåsåatteh. Ska äta snart, sen iväg till sjön.

Sisao.

Jaa, då var skolan igång igen då. Kände direkt hur mycket jag saknat den alldeles underbara delen av min klass... vi vet inte om vi ska skratta eller gråta. Menmen, var i alla fall nice att träffa Ankan, Anna, Louise, Moa o så dårå. Har en ny engelsklärare också. Hazel från Wales, kan ingen walesiska över huvud taget. Nice. Kan en del persiska och svenska däremot. I alla fall, slutade runt halv tolv efter att ha fått busskort osv. Sedan var jag med Kawa, och på eftermiddagen åkte vi hem hit. Linbanestationen fascinerade Kawa. På väg hem körde han fel,hahaha.

Kollade Vm också. Usain Bolt, världsrekord igen. Även nu precis ett år efter det gamla!!

På måndagar börjar jag 12.20. Nice! Men, skulle hellre börja vid tio från v.37, för då är det Samhällskunskap B.
MEN NEJ, DET FICK INTE JAG. ÄR SÅ.JÄVLA.SUR. MÅSTE FAN KIRRA DET.

Ge mig lite mer.

Nu sitter jag & Emma och nördar framför datan as always. Hon kom hit för att utnyttja mitt bredband lite osv, he-he. Nice kväll igår i Vibban med henne och Malin. Gick väl sådär att få igång grillen dock. Mest Malin som fick göra, ehehe. Hon fick en stooor blåsa </3. Slutade i alla fall med att vi åt rå korv. Jag hällde även tändvätska på en av Emmas korvar (Y)
I övrigt dansade vi mest omkring till bästa musiken och åt en massa andra goa grejer också. Åkte hem till Emma med Robin (Malins brur) sen när de släppt av oss körde de på en hare ;( slapp i alla fall se det... sen kollade jag och Emma på film, åt chibbar, he-he osv osv. Somnade vid halv fyra nån gång. Läste sms i sömnen, vaknade halv sju, vaknade igen, trodde att jag nyss hade vaknat, undrade varför i hell Emma gick upp vid sju innan jag insåg att den var typ halv tio. Efter frullen gick vi en promenix ner till Vibban. Åkte hem hit med pappsen. Sen ska vi hoppa studzmatta, he-he Ciao!


Groove.

Ok, nu är jag ganska förvirrad. För bara en liten stund sen hörde jag att det kom en bil. Trodde det var pappa. Men sen tutade den flera gånger och det lät inte som Opeln. Sen såg jag att det var postbilen, då ba; wtf? fick ta Goliat i famnen eftersom jag inte hann stänga in honom och han var ju tokig. Då visade sig att det kommit ett paket. Ett långt jävla papprör med mitt namn på! Lyckades få med mig det, posten och Goliat in utan några större problem. När jag öppnade fann jag en s.k. dörrtrapets. D.v.s. en slags stång som man kan sätta i dörröppningen och göra armhävningar och sånt på. Fattar.absolut.ingenting. Antagligen har pappa beställt den, fast det känns ändå jävligt skumt det också. Nåväl, får väl checka det sen. Mamma har visst namnsdag också, hon fick vykort. Och brevbäraren fick se mig i morgonfrilla och tjusig sovoutfit. Nu måste jag fanimej ta tag i frukosten. Ciao!

Update: Pappa hade ingen aning var den kom ifrån. Hah, älskar sånt här.

125148178.



Dance Hall Days.

Fyfan, har varit helt galet jävla törstig hela kvällen. Konstant! Drack massor med apelsinjuice direkt när jag kom hem. Sen har jag druckit en liter päronlättdryck. Och sen lite vatten, fast det är ju så äckligt, men orkade inte blanda mer lättdryck, he-he. Finns i och för sig mer jucie. Men nä. I alla fall, är fortfarande törstig. Hela tiden. Japp. Så att.

Mörrön.

Banankontakt är min takt
banankontakt är din takt
och din kontakt är min takt
och min kontakt är din takt
Banankontakt är vår takt
och vår kontakt är er takt
och samma takt är tretakt
och er kontakt är vår takt
Banankontakt, banankontakt, banankontakt...

Marble house.

Igår 16/8-2009 tog Usain Bolt Vm-guld på 100 meter. Han slog sitt eget världsrekord med 11 hundradelar. På dagen ett år efter det gamla från Os-finalen i Beijing. Tyson Gay sprang på 9.71, två hundradelar sämre än Bolts gamla rekord. Ändå blev han utklassad. Powell som hade världsrekordet innan Bolt kom trea, också han fullständigt utklassad, förstås. Varför jag skriver om detta? Tycker det är rätt ballt faktiskt, speciellt det där med att det var precis ett år, är galen i sånt. Japp. I övrigt kan jag meddela att Erik då var här idag. Vi åt kycklinggryta med svamp, det var jättegott. Erik & jag hade på lite currykrydda också. Det luktade curry i köket jättelänge efteråt. Mmmm. Heido.

Twice.

Kanske det galnaste jag varit med om! haha, nejnej, låångt ifrån det galnaste jag varit med om, miljarders triljorners mil från det galnaste jag varit med! Men - ganska knasigt. Igår gick jag och la mig tjugo över tio. Hörde ni? tjugo.över.fucking.tio. Fattar inte, var helt sjuukt trött. Orkade knappt prata när mammsen kom hem från jobbet. Så det var lika bra att bara gå och lägga sig, he-he. Sen vaknade jag vid tio idag, nice. Har sedan dess inte gjort så himlans mycket. Städat lite, dukti tjej! handlat lite med pappsen osv osv. Snart kommer mamma och Erik, sen kanske Tomme & Michelle = äta äta äta och sånt, nice. Var sugen på stuvade makaroner förut, inte längre. Nu är jag sugen på nåt annat, men det talar jag inte om för er. Nån kanske vet. Mmm. Heido.

Rumpor.

Idag vaknade jag vid halv nio. Var så.jävla.trött. Gick runt som en zombie. Vid halv tio åkte mamma iväg till kyrkan för att möta upp alla hundtanter. Jag gick iväg med Rocky till platsen där vi skulle mötas. Jävlar vad varmt det var att gå i solen! orkade inte ta av mig tröjan heller. Piggnade i alla fall till lite, även om jag var seg som fan i benen.
Sen var det springa runt i skogen heela dagen som gällde! Figurerade på alla hundar utom en, och då varje hund gör flera rundor så blir det en hel del gömmande, och lekande! (hundarna skulle alltså leta efter människor och jag var en av dem) men det var väldigt roligt. De tyckte jag var duktig, he-he. Fick använda walkie talkies också, meeegacoolt ju!
Efteråt fikade vi och diskuterade hur det hade gått. Mamma fick fara iväg tidigare till jobbet dock. Var klara vid tretiden.
Duschade osv. Sen åkte jag och pappa iväg till stan. Kunde knappt hålla upp huvet, så.jävla.trött. Var meningen att jag skulle träffa Emma vid korvvagnen, men hon och Lotta hade åkt iväg och skulle inte vara tillbaka på ett bra tag. Så jag och pappsen blev bjussade på korv med bröd och cola av Ali (y) sen fick vi testa berg-och-dalbanesimulatorn också, det var nice! Vi såg nog jättelöjliga ut : D Sen åkte vi hem igen, hah. Lite fail, men nice ändå.

Idag stod jag i samma ställning jättelänge och blev jättestel, men det gjorde inget, för det är så lätt att glömma allt annat runtomkring när din röst klingar i mina öron.

Trollslända.

När Tomme var färdig gick vi till MacBeth och mötte upp Sara & Lisa. Sen gick vi in och satte oss vid ett bord osv osv. Jag käkade fläsknoisette med pommes och bearnaisesås, gotti! Vi hade väldigt roligt eftersom alla i släkten Tammi är så intelligenta. Efteråt gick vi till syateljén som Sara ska öppna med en kompis. Det var jättefint! Följde sedan Lisa till bussen vid Sveaplan. Och så plockade Kawa upp mig där. Vi åkte till en äng. Det var fint.

Nu svämmar känslorna över och tårarna rinner nerför kinderna.
Men vi ses snart igen världens bästa!<3

Intel.

Nu sitter jag hemma hos Tomme framför den snyggaste laptop jag sett! Skulle träffat Kawa, men sen dök det upp en lunch med Sara & Lisa, och eftersom Lisa ska flytta till Halmstad jättesnart så måste vi hinna ses! så det blir efteråt. Ska käka på MacBeth, aldrig ätit där så det blir nice. Heido.

Patience.

Idag skulle jag gå till hönshuset. Jag såg att en bit framför mig fanns en stor vattenpöl. Men jag tänkte att jag nog skulle tajma stegen så att jag skulle kliva över pölen automatiskt så att säga. Men icke sa nicke, jag hade förstås fel. När jag insåg detta började jag vela om hur jag skulle göra (låter ju jättekorkat, det är det också, JAG är jättekorkad) Det slutade med att jag snubblade på mig själv och ramlade i vattenpölen.

Idag har jag upptäckt tre saker:
1. Magnum Strawberry White är jättebra mot mensvärk
2. Mina gröna, sköna Tretorn läcker
3. Hönor ser jätteroliga ut när de är blöta

Dr Feelgood.

Har haft finfina dagar. Igår åkte jag och Emma fyrabussen in. Hon gick till korvvagnen och jag gick och mötte Kawa. Vi åkte och köpte godis, sen såg vi en seeeeeg film (såg inte ens färdigt, så seg var den) sen blev det en tripp till donken där vi införskaffade ostburgare och cola. Irrade runt lite innan vi hittade en jättekonstig plats som vi valde att förtära varorna på. Jätteskumt var det. Men bra plats för oss agenter att jaga gravgrävare på.
Efter det for jag till torget och träffade Malin, Emma, Amanda, Evelina och Sara. Sen gick jag, Emma & Malin runt i 100 år innan vi bestämde oss för att äta på det relativt nya stället 1st Class Coffehouse. Det var nice! Egentligen var jag inte ett dugg hungrig. Men som den feta jävel jag är kunde jag givetvis inte motstå en kycklingbaguette. Segade runt ännu lite mer efter det innan vi ställde/satte oss på torget för att lyssna på Björn Rosenström. Är ju lite halvsegt att vara liten plutt och hänga utanför. Men det fick duga. Avslutade den fina kvällen i Plazas lobby där Kawa bjöd på cola. Fint.

Idag vaknade jag typ 6 gånger. Första gången vid halv sju, och sista fem timmar senare. Tog en dusch, och vid tolv vaknade Emma och Malin också. Segade ett tag, sen gick vi till Coop och skaffade smäärrig frulle. Var väldigt varmt att gå i solen faktiskt! Därför blev det ombyte till shorts och linne innan vi till slut vid tre-halv fyra gick iväg till Parken Zoo. Fick gratis entré och åkband eftersom Robert (Malins fader) arbetar där. Nice! Gick först i djurparken ett tag, sen åkte vi lite karuseller. Äggkopparna var ju bäst! Kommer fin film på det. När vi kom ut igen hade det gått ca två timmar. Gick ner på stan, tog en glass och en cola på donken, innan vi åkte hem med sexbussen. Somnade lite i fåtöljen, var så jävla trött! Nu segar jag bara.

Har upptäckt två skandaler idag som gjort mig väldigt besviken:
1. De har tagit bort Spökhuset på Parken Zoo!
2. Familjen Nilsson på Hag(g)vägen målar om sitt hus, GRÖNT!

Har även insett att jag är jättedålig på att tacka folk. Icke bra, shame on me.

Inga kvoter.

Hah, fyfan vad jag och Emma är fail asså!
Gick upp vid kvart i sex i morse. Sen gjorde jag skylten. Eftersom den tog lite längre tid än väntat så blev det lite stressigt... Men sen vid tio sju så åkte jag iväg på moppen. Var framme hos Emma tolv över. Cyklade ganska direkt ner till Hammargärdet. Var väldigt roligt när vi cyklade genom skogen! Väl där satte vi oss på bänken vid entrén, och så väntade vi... När Anna P och Inga kom höll vi aldrig upp skylten. Men sen blev det till alla lärare. Det stod alltså; "Välkomna till jobbet. Vi sitter och njuter av ledigheten" Fick blandade reaktioner. Vissa tyckte vi var jättegulliga, ett par tyckte vi var elaka, och Rickard undrade om vi hade mycket att göra på lovet. Osv osv. När sista läraren hade kommit gick vi in för att våldgästa Rickard lite mer. Men då satt de i lärarrummet och häckade. Verkade ha viktigt snack så vi sket i knacka på. Smög omkring i skolan istället. Sen strax innan nio cyklade vi till Ica, vi var först in, woho! handlade lite frukost och cyklade tillbaka. Men vi visste inte riktigt var vi skulle äta, eftersom det börjat regna lite. Så då satte vi oss i ett av avbytarbåsen vid fotbollsplan, hah. Men sen såg vi Berth på andra sidan så då ilade vi iväg. Gick tillbaka in i skolan, sen stod vi typ bara och glodde. Velade. Och hade oss. Hörde nån komma och sprang in på toan. Vet inte hur länge vi blev kvar där inne. Skickade sms till Rickard och frågade om han skulle ha nån tid under dagen. Men då svaret blev Mycket möten så beslutade vi att våldgästa en annan dag. Satte upp skylten, glömde plastmappen och åkte upp till busskuren vid Ica för att fortsätta äta. Sen kom bussen och vi betedde oss jättekorkat. Sen kom några bussresenärer till nästa buss och vi förklarade att vi inte visste vad vi gjorde där. Efter det cyklade vi hem till Emma igen. Körde rally genom skogen, vilket slutade med ett blåmärke på vaden bland annat. Sen cyklade vi som dårar på vägen och lekte Tour de Västermo. Körde om en moped bl.a. När vi kom fram var vi helt slut. Jag vann. Slog världsrekord också. Vi är idioter. Sämst är vi. Hejdå. Undrar om nån orkade läsa. Hejdå2.

Bambalam.

"När jag vaknar på morgonen kollar jag dödsannonserna.
Och om jag inte står med där sätter jag på kaffevattnet"

Det här är rubriken.

Jag har varit på ett bröllop i mitt liv. Det var mina föräldrars. Det var den tionde augusti 2002. Alltså, idag har de 7 års bröllopsdag. Jag stod där framme nästan hela bröllopet eftersom jag sjöng tre sånger under vigselns gång. Nånstans i mitten stod jag och storbölade. Efteråt dansade vi i trädgården, natten lång.

Underground.

Värst vad dålig jag har blivit på att uppdatera då! Igår gick jag upp klockan åtta (!-!-!) det är faktiskt väldigt tidigt om man jämför med hur resten av mitt lov har varit. Då åkte pappa och jag till stan för han skulle byta bil med en jobbarkompis (ni antecknar väl?) sen hälsade vi på mamma en sväng på jobbet, alltid lika spännande. När vi kom hem var det fikadags hos Hasse & Kerstin, veldi gott! sedan hände det väl inte så mycket mer fram tills att mamma kom hem. Då åkte vi till Arboga och käkade och kollade på avslutningen av Medeltidsdagarna, h3h3. Ganska nice faktiskt. Fikade också, h3h3. Sen när vi kommit hem därifrån så cyklade jag nästan direkt ner till kyrkan. Där mötte Emma mig. Sen gick vi till Viboö och cepade oss där ett tag. Sen cyklade vi hem till henne, åt glass och spelade poker. Mamma hämtade mig.

Dåligt väder är så jäävla depp.

We are golden.

Toodles! Igår på dagen plockade jag vinbär. Brände mig på ryggen för 9076140:de gången i år. På eftermiddagen åkte jag och mammsen till Viboö och badade, veldi skönt! första gången där i år, helt otroligt. Pratade med Göran också, han, hans familj och ett gäng holländare var där. Fick bl.a. höra historien om varför holländarna var där. Fint. På kvällen var jag med Kjelle! Först kollade vi fotboll med Ellen och Dennis. A-laget kastade bort en i början ganska bra spelad match, 0-1 blev till 3-1, men det blev snart till 3-4. Två utvisade Stora Sundby-spelare, en utvisad Torshälla-spelare och en, inte alltför omtyckt domare. Och eftersom jag inte hann äta innan, och de tillfälligt inte sålde korv på Hammargärdet (!!!) så vandrade vi upp till kiosken efteråt. Kyckling i färskt bröd var kvällens. M'm'm. Allt går så jävla nyttigt till. På kvällen var jag och Kjelle ute en stund, spelade in vackra videos, åkte stockbil mm mm. Sen sov vi i källaren för det var så jävla varmt. Pics coming ypp!

Hela världen är så underbar.

Vaknade klockan nio i morse. Var nära att gå upp, men det dröjde en stund till. Väl uppe segade jag mest runt i några timmar. Sen vid ett åkte jag och mamma iväg till Västerås. Först plockade vi upp Erik och sen for vi vidare till Ikea. Köpte bara tråkiga saker, och jag var, helt otrrrrrroligt nog inte på särskilt bra shoppinghumör. Efteråt kände vi att det var matdags, och då beslutade vi att Max lät bäst. Tomas och pappa hade slutat jobbet så dem anslöt sig också. Efter maten åkte jag, mamma och Erik till Björnö och badade/solade. Jävligt skönt! tog en glass, och sen for vi hemåt igen.
När vi varit hemma nån timme tog jag en cykel tur på ca 11,5 km, det var väldigt skönt att röra lite på sig igen! Fick en fluga i halsen också, smarrigt värre vare.

I break.

Hade en väldi roli kväll med Kjelle & Roger. Började med att äta smarry glarry i kiosken. Sen fick vi höra att det vankades damlagsmatch, så då gick vi ner för att kika på den. Blev tyvärr förlust trots en bra insats. Efter det skyndade vi oss upp till kiosken för att hinna köpa kycklingpizza innan det var stängningdags. Vi hann precis, och blev dessutom bjudna på hela kalaset! Åt den i Malins säng, gooood var den. Sen spelade vi kubb. Först vann jag & Malin, sen jag & Emma, sen ledde jag asstort när jag spelade själv. Men så kom dem ikapp, men så lyckades jag ta mig samman och få tre pinnar till kungen. Men nejdå, miss-miss-miss, och förlust. Sen höll jag på att halka åt helvete, fint. Därefter blev det mest att bara ta det lugnt, innan jag for hemåt igen, nån timme efter Roger.

Sotig.

Det var helt galet jävla skönt att lägga sig i sin egen säng i natt! fyfan vad gott jag sov.
Tänkte bara berätta det.

Enter.

Hmm, tänkte på en grej. Hörde att snubben från det klassiska omslaget till Nirvanas "Nevermind" skryter om att typ hela världen sett hans könsorgan. Alltså. Om det var mig det handlade om skulle jag antagligen snacka alltför mycket om det. Men det vore inte direkt det som skulle va det stora ju. Men vad vet jag, snubben kanske avskyr Nirvana. Då kanske det blir något annat. Om jag avskydde Nirvana skulle jag kanske också skryta om att hela världen sett mig naken. Vet inte. Ingen aning faktiskt.

Fick lust att dricka mjölk direkt ur paketet. HJÄLP!!

Else.

Passar på att bre på lite mer onödig information åt er. Det märks att jag inte varit hemma på ungefär en vecka och att mitt rum stått fullständigt oanvänt och till stor del igenstängt under tiden. Luktade AS   konstigt när jag gick in där idag. Som om någon lagt en nyugnad köttfärslimpa att ruttna där inne. Men nu har lukten flygit sin kos genom fönstret på glänt skulle jag tro. Jag har inga gardiner. Jag är jättehungrig. Vill inte ha köttfärslimpa.
Har nog ett lik under golvet.

Hagsätra.

Jag har 111 norska kronor kvar. Exakt. I bara mynt. Fast det är inte så knasigt mycket som det låter. De har ju 20-kronorsmynt så. I och för sig så är ju det väldigt knasigt. Så det var ganska knasigt ändå. Knasigt.




Fult ord knasigt är, förlåt mig.

Yäh.

Det var bäst att träffa Emzing igen! började skratta direkt när hon öppnade dörren osv. Sen var allt som vanligt, de meningslösa skämten som aldrig kommer till poängen, den katastrofala humorn, fettopratet osv, Me Loove. Skulle gå ut en sväng också, hämta post hos hennes mormor & morfar osv. Men var så sega så vi kom inte så långt innan en främmande bil plötsligt körde upp jämsides och började krypa bredvid oss. Blev en aniing fundersam innan jag insåg att det var mor min. Imorgon blire leka igen, fast med Kjelle också :)))) då blire cepa all night long. Heido.

Kizom.

Min nya favoritradiokanal efter P3 är Radio Norge. Det är som en helt vanlig radiokanal, ingen utpräglad som t.ex. Rockklassiker. Ändå är det så den fungerar.  Näästan BARA härliga gamla, just det, rockklassiker. Sen med de vanliga inslagen som reklam, nöjesnyheter osv osv. Men fantastisk musik alltså. Väldigt mycket Bowie och Queen, men vem fan bangar det. Dessutom spelas det väldigt mycket Kent och en hel del annat svensk. Men det mest "spektakulära" (lite överdrivet ord kanske, men vad tusan) är nog ändå de långa låtarna. Det är inte ovanligt att en tiominuterslåt spelas, och då får man verkligen höra hela låten. T.ex. November Rain med Guns 'n' Roses och Shine On You Crazy Diamond med Pink Floyd. Vi gillar!

Here comes the rain again.

Javisst ja. Igår var vi vid Nes Kyrkoruiner och tog en titt, det var ganska nice. Gick ner till vattnet osv också och tog en del bilder, blablabla. Lite senare slog en skrämmande insikt mig; jag kommer inte fatta ett smack av vad Dags mamma säger! (de är från Vestlandet och där pratar de en väldigt speciell dialekt som även vissa norrmän kan ha svårt att förstå) men det gick bättre än väntat. Nu sa vi ju inte så mycket till varandra, men ändå. Käkade Backalau (stavning?) till middag, det var gott. Sen bidde det smarrrrrrrrrry våfflor på kvällen. Silje och jag såg den dålig film.
Natten blev varm och lång, håll på att dö. Det var fint.

Åkte vid elvatiden idag. Körde på för fullt med undantag för kisspaus och donkenpaus i Arvika. Var hemma vid fem. Sen ska jag ner till Emma, fyfan så skönt det ska bli att se henne igen! sist vi sågs var den femte juni. Kommer bli göööööy.

Likevel grille nå nytt.

Har inte orkat blogga på ett par dagar. Igår var vi først i stallet och kollade en snabbis nær Bente red samt tog lite bilder. Eftersom solen sken och det var ovanligt varmt så beslutade vi oss sen før att ta en tripp till stranden. Blev bara ett snabbdopp, eller ja, det tog ju en jævla tid att komma i men doppet var snabbt. Fyfaaan vad kallt! sen kom værldens størsta moln så då åkte vi hem och solade på uteplatsen,gøtt! Har æven hunnit med att se en del filmer osv osv osv. Idag kommer Dag hem igen, han har varit borta ett par dagar eftersom hans bror fyllt år. Då kommer æven hans andra bror och hans mor hit, så det blir nog en trevlig kvæll. Imorgon far vi hem igen.

RSS 2.0