Jag ska klättra på stenen nån gång.

Har ju, som ni om ni inte är fullkomligt intelligensbefriade noterat, inte bloggat på några dagar. Beror på flera saker men kan väl sammanfattas med -ingen lust. Har hunnit med att äntligen prata med Lisa. Det samtalet utspelades i måndags-tisdags och varade i sisådär tre timmar. Så gött! Mycket samtalande hare varit. Uppåner. Nu äre jättefint ljus ute när solen liksom är på väg bort men ändå klamrar sig fast bara en liten stund till. Har gått tre veckor och tre dagar sedan jag lämnade in min kamera. Och då snackar vi bara undersökning, sen blire antagligen lagning. Fyfa-aan, kommer jag få tillbaks den i år eller? (ballaste uttrycket btw) hoppas, he-he. I alla fall, det är fint ändå. Så äre faktiskt. Det är ganska fint. Känslostormar har dominerat dagarna, orkeslös, sömnbrist, aptitbrist. Är lugn nu, lättad. Mår bra ändå. Det blir bra. Det är fint. Idag i matsalen skrev vi upp vad som ska göras i skolväg. Blev tio saker tror jag. Jättepussen på det. Börjar nu.

Såäre.

Haha, har precis kommit hem från en moppetur i blåsten. Har haft ena bilen på lagning eller nåt hos en snubbe. Och eftersom mamma jobbar idag så hade vi ingen bild hemma. Därför var vi tvungna att åka ner, jag och pappa med moppen. Gick ju inte alltför fort dårå... Kom i alla fall fram till slut. Och sen var det full gas hem igen för mig som gällde. Inte för att det går så fort då heller, men lite fortare.
Tror mitt huvud börjar bli lite uppblåst också. Och nu; back to samhällskunskap.

Ice ice baby.

Ojojoj, gick upp för ca 40 minuter sen. Längesen jag sov så länge. Men det var jävligt nice. Har hunnit äta lite frukost osv. Blåser utav bara helvete ute. Inte okej. Dagen bjuder främst på studerande i stora mängder. Ser verkligen fram emot det. Försökte komma på en bra avrundning till inlägget, men det gick inget vidare. Hejdå.

Today is a good day.

Gårdagen var nice. Gick till Konsum Sveaplan direkt efter skolan och införskaffade ingredienser till tårtan, tjusiga tillbehör och andra nödvändiga ting. Det blev en riktigt smarrig rackare med Nutella, sylt och grädde, dekorerad med massa godis och sjutton ljus. De tändes när Emma anlände och vi sjöng en vacker trudelutt i hallen. I övrigt ägnades kvällen åt mera onyttigheter, sång, dans och allmänt fläng. Somnade gott på soffan.
Idag var jag och Anna och pantade på Hemköp. 15 kronor fick vi för besväret och det var precis vad ett paket tuggummi kostade. Gick in till stan strax efter ett och letade örhängen. Är ju alltid 30 olika färger i samma paket, inte okej. Mötte sedan upp Kawa, kollade I ditt ansikte. Sen for vi till Stora Sundby där pappsen plockade upp mig och Kawa for vidare till Sveriges nöjescentrum... Länsade Ica på deras gotterier, åt världens brakmiddag hemma och snart blir det äppelpaj. M'm'm. Om fem dagar öppnar BalanZe, vilket känns ganska så nödvändigt.

Getings.

Sitter och har världens längsta textlektion. Men är inte särskilt effektiv för stunden. Annelie är inte här än och hon har våra papper. Har såklart inte mitt usb med mig däre också fanns, dutti tjej. Så det blir mest fejjan och så dårå. Men har skrivit en rad iallfall eftersom jag kommer ihåg lite. Aja, whatever. Har tråkigt och låter det gå ut över er. Som vanligt. Pözz.

Tommi.

"Vet nu varför jag bloggar, men det får inte ni veta."
WTF? brukar läsa gamla inlägg i min blogg ibland (suck, jag vet) och då vare ett inlägg där jag funderade över varför jag bloggar egentligen. Kom inte fram till någon särskild anledning. Men sen i ett annat inlägg, 13/4-2009 hade jag skrivit sådär. Vad tusan menar jag? har ingen aning, minns inte alls. Blev värsta nyfiken nu ju. I övrigt har jag en del briljanta formuleringar som dyker upp då och då. Sitter och fnissar för mig själv. Hah, dags att sova snart tror jag minsann.

Just a thought.

Aah, ser mycket fram emot att lägga mig under en filt i soffan. I frysen väntar ett paket daimglass!

Pineapple.

Aah, nu har jag fått ordning på den enorma tovan. Har håret fullt med inpackning och ser ut som en riktigt snuskig brat med redigt backslick. Inpackingen är det sjätte steget i serien Crush från Grazette. Wonder Mask, tickled pink heter den. Luktar helt jävla cepegott och har räddat mig ur flera ordentliga hårkriser. Är ju inte direkt något fan av konceptet med pryltips i bloggen osv. Men vaihell, ibland får man. Lägger ju inte ut en bild på burkjäveln i alla fall.

Hey little sister.

Såg att vi hade fått brev från Nix. Måste ringa och uppdatera registeringen innan 28/12. Vi har varit med sedan 13/4-2006. Jävlar i helvete vad tiden går. Fattar ingenting.

Piece of cake.

Ojoj vad varmt det plötsligt blev. Har nyss varit ute på en vända med pappa och hundarna. Blev hemma från skolan idag, mådde kasst imorse. Men nu äre mycket bättre. Hade tänkt hinna med en massa plugg, men så hare förstås inte blivit. Men än är kvällen ung! Det jag har gjort är bland annat att hjälpa pappa att köra in lite ved och tillsammans med samma man varit på Ica och införskaffat diverse goda grejer till imorgon kväll.
Måste även ta tag i mitt hår, blir värre och värre. Har världens största tova som ska redas ut. Nästa vecka får det bli klippning. Då försvinner förhoppningsvis ganska mycket av det orangea. En faslig historia det där. I alla fall, nu är jag hungrig som en varg så det blir till att käka lite innan jag gör något annat.

Yellow.

Idag på bussen hem tänkte jag på massa grejer, grejer jag ville skriva om i bloggen. Har dock glömt det allra mesta, men det kanske är lika bra. Var en riktigt seg dag i skolan. Hade först engelska, var väl helt okej. På svenskan vare lika oeffektivt som vanligt, och fotolektion som var 3½ timme var så otroooligt seg. Gäspade hela tiden och orkade knappt göra någonting. Träffade Kawa en sväng också, käkade och kollade Matchstick Men, eller ja, hann inte se hela men. Och som sagt bussresan hem var galet filosofisk. Och trots att jag håll på att dö av värmeslag och magsmärtor så kände jag mig väldigt harmonisk, och ja, ganska lycklig trots allt. Blev poetisk på kuppen också och liknade mitt liv vid en riktigt stor gryta med oändligt många ingredienser. Det finns en del saker som smakar riktigt illa, men eftersom de goda sakerna är såpass många så smakar grytan ändå bra!  ...
Tror jag behöver bajsa. Sen ska jag duscha också. Och kanske plugga lite. Och dricka juice.

Section.

Åh jestanemej (eller hur äre de säger?) vad jag är seeg. Inte pepp på skoldagen! Börjar 08.50, typ sämsta möjliga tiden att börja. Tio över åtta är liite för sen, och med halv åtta blir vi tidiga istället. Förra året började vi 08.50 på torsdagar, men då vare klassråd så det funkade, men nu har vi engelska=DON'T BE LATE. Aja, vet inte varför jag berättar detta för er. Egentligen är det inte särskilt farligt, det är ju inte så att vi måste vänta i typ två timmar. Men eftersom jag hade glömt borta detta faktum och inställt mig på att börja om tio minuter (för tio minuter sen då) så varte deppigt värre. Närå, men vafan, sluta babbla mer strunt än vanligt. Vart vill jag komma med inlägget? Ingen aning. Sitter i A19 med Emma och Moa. Fast de är på en annan rad eftersom 80 % av datorerna cepar.
Puss.

Go with the flow.

Jätteskön dag har det varit. Först foto som var lugnt och skönt. Gjorde färdigt pp-presentationen, lekte lite och så monterade jag och Emma våra bilder. Lämnade även in kompletteringen, han var nöjd!
Efter det vare lång lunch och sedan klassråd följt av engelska. Naturkunskap hade vi inte så vi slutade vid två. Riktigt skönt att komma hem såpass tidigt. Har genomfört en del plugg och även hunnit med en dusch. Innan kvällen är slut tänkte jag avsluta pluggandet samt sy lite i ett par bralls. Har en del chibbar kvar i skåpet också=en stund framför teven bör det bli. Nice!

Blåbääär.

Ah, blev överlycklig idag när jag till 100 % kunde konstatera att naturkunskapen är till fredag och inte imorgon. Så idag har jag skrivit en recension om bajstroja. Sen skulle jag göra en komplettering till första fotouppgiften, men den blev längre än det första. Och riktigt bra känns det som! Värsta duktiga tjejen. Är redigt med plugg nu ska jag säga er. Och som Ankan sa, vi i MP2B är ju inte särskilt vana vid sånt om man jämför med ettan som var löjligt slapp, hah! Men det är en värdslig sak. Känner mig otroligt pepp just nu. Det känns så jävla nice! Snart blire duschen, sen bingen. Ciao!

Famouz.

'Cause the walls start shaking
The earth was quaking
My mind was aching
And we were making it and you
Shook me all night long

Snor.

Två saker jag stör mig lite på idag (hur onödigt det än är)
1. Folk som snackar om typ att man måste ju ha en kaffebryggare. Det spelar ingen roll om man själv aldrig gör kaffe, man måste ju kunna bjuda kaffesugna gäster. Vafan? är det nån slags skyldighet eller? dricker inte jag kaffe, varför ska jag då ha en bryggare för kaffedrickarnas skull? skulle kunna göra massa jämförelser men de brukar spåra ur en aning så det är lika bra att avstå. Men ni hör ju själva hur dumt det låter. Om inte, då är ni också knäppa i skallen.
2. Folk som lägger upp bilder från fester, men inte på några människor då som är det intressanta. Nä, istället får man se diskbänkar och bord fulla med flaskor och burkar. Som om man måste flasha hur mycket som har gått åt hela tiden. Vem bryr sig om det? inte jag i alla fall.

Japp, gillar när jag blir arg på viktiga grejer.

P to the arty.

För en stund sen åkte jag, pappa, Erik och Goliat ner till sjön för att hälsa på Hasse och Kerstin. Men ack så snopet upptäckte vi att de icke var där. Istället åkte vi till Ica och köpte cola, chibbar, jordnötsringar och maaassor av godis. Det kommer bli en niiice kväll gott folk...

Och grattis på födelsedagen Kawa!

Om man inte är rädd för att rocka.

Godförmiddag. Jag är helt galet hungrig nu, efter detta ska jag göra varma mackor med kantareller=m'm'mmmm! Kvällen igår var nice. Först vare champagne/cider och snittar i dryga timmen. (Satan vad snittar jag åt igår) Efter det hade några instruktörer (tror jag det var) en show till ett Abba-medley. Sedan var det dags för mer käk (och ni som känner mig vet att jag var som fisken i vattnet, hah) Därefter äntrade Dogge Doggelito med band scenen och körde några låtar. Passade förstås på att äntra scenen vi också för att posera lite, grabbade tag i herr Wahlbeck också och han skrattade åt vår bild (yy) Sen spelade Sanna Carlstedt och hennes man några låtar och till sist var det Peters tur. Han hade en del bra grejer, men publiken var helt sämst och det var inte särskilt kul för honom att köra. Till slut gick han av något tidigare än planerat, förståeligt. Klappade mig på axeln och log när han klev av scenen, hä-hä-hä! Lyssnade på ett par låtar av sista bandet men sen drog vi oss hemåt igen. Somnade gott efter en stund druntande på soffan framför film.

Jag saknar.

Fett fin fredag. Hatar fett egentligen, men skrev så bara för att få tre f i rad, ballt. Först låång textlektion som var pretty nice, sen kort naturkunskap som också va chill, sen foto som också va chill. Åkte fyrabussen hem en snabbsnabbis för att hämta grejer osv. Sen vare sexbussen in igen som gällde. Kvällen hos Anna var treevlig! Jag, Anna, Ankan, Emma, Ida, Jocke, Caroline, Viktor, Simon, Sandra, Louise (hette hon så?) Adam, alla var vi en del av den. Hoppas nu för bövelen att jag inte glömt nån </3 men trorint dee. Gött vare.
Somnade på golvet i en ölpöl </3 drömde att jag låg där men var vaken och att några kom tillbaka. Sen när jag vaknade på riktigt fattade jag ingenting. Då hadere gått typ två timmar liksom. Intog mer och mer plats av bäddsoffan under natten, men tillslut erkände jag för mig själv att det inte var bekvämt, så jag kröp in bakom Annas soffa och så sov jag där med bajs i famnen <3
Känns som att solen alltid skiner morgonen efter när vi umgås. Nice. Åt frulle med Anna å Emzing. Sen pantade jag å Anna på hemköp, tog 10 år eftersom apparaten failade hela tiden. Köpte toapapper också. Gick strax före ett till Ateljén som hade öppet hus. (Nyöppnad av min kusin Sara och hennes vän Sandra, de syr, säljer sybehör mm mm) där bjöds det på gottigott och en hel del folk var där.
Nu sitter jag här nyduschad och ska iväg till BalanZe invigningskväll om drygt en timme. HEI!

Laugh or cry.

-Jag ser inte det som främlingsfientlighet
-Vad är det då?
-Invandringskritik


HA-HA-HA

Pass this on.

Knäpp dag. Inleddes med oerhört oeffektiv mattelektion. Sen hade vi Etik- och livsfrågor i ca 30 minuter bara eftersom Nina var tvungen att gå. Diskuterade vad som är allra viktigast i livet. Sen käkade vi och sen var det skolfoto. Rann av stolen typ. Trodde, ehm, att vi inte hade mediekommunikation, sen kom våra kära klasskamrater och meddelade glatt att vi fått skolk. Japp, det får man räkna med sa vi. Sedan kollade jag och Louise internteven och såg att Samhällskunskapen var inställd. Hoppade och skrek rakt ut, jodåsåatt, blev ganska glada. Försökte snacka oss bort från idrotten, gick inte, men fick börja direkt, vilket innebar att vi kunde sluta 13.40 istället för att börja 13.45. Och från början 16.20. Klagar inte! Mötte upp Kawa. Vi for till Willys och införskaffade finfint käk. Sen kollade vi Monsters vs. Aliens, hah, riktigt nice fan. Var oerhört nära att somna några gånger i mitten av filmen, men efter ett par ceperyck kunde jag hålla mig vaken utan större problem.
Det var allt jag hade att säga.

Saknar apelsin/ananas-juice. Drack ju jämt det i mina yngre dar. Har inte tänkt på det på länge men häromdagen slog det mig. Klassiskt ju! och framför allt, för jävla gott alltså. Hej.

Hands.

Idag när vi satt och såg på fotbollen så såg mamma vilken tischa jag hade på mig (min goaste sovtischa, gul med små blommor) Hon berättade att den fann dem hängandes på vår brevlåda, nästan oanvänd. Och det är alltså minst tio år sen. Gött. Den luktar gott. Tjarå.

495046.

Aa, glömde säga. Jag är fan sämst. Helt sjukt jävla sämst är jag. Skrattretande dålig människa, hahah.

Broar.

Gårdagskvällen var helt ceperolig. Åkte med Kawa till Uppsala där han, Elina du Rietz, Jesper Rönndahl och Mårten Andersson skulle köra. Det var så.jävla.bra. Behövs inget mer. Skulle kunna berätta massa om allt som hände som jag så jävla gärna brukar göra. Men nä, känner jag. Skiter i det. Helt bäst.
Gårdagsdagen känns som en evighet borta, minns inte mycket av den. Klarar mig fint ändå. Japp, nu får det vara nog. Adios.

Och med de stora skorna sina, kan han dansa lätt på lina, om han bara vill!



Sheer motion.

Japp, då var det dags att terrorisera er med en massa ord om mitt så kallade veckoslut. I fredags åkte jag hem för att i mycket snabb takt tvätta mig ren och packa min ryggsäck. Sen for vi till Eskilstuna och vidare ut till Louise. Där blev det grillat, kaos a la studsmatta, allsång och annat fint. Så.jävla.värd.kväll. Mer sånt förfan! Somnade sedan på mitt armstöd/bord. På lördagen åt vi som var kvar en mysig frulle och sen åkte vi tillbaks till Eskilstuna. Satt på torget och seeegade ett tag med Emma. Sedan mötte jag upp Kawa en sväng innan jag åter for ut till Västermo tillsammans med Leila. Vi gick promenad, käkade lite osv. Sen blev det tillbaka till Eskilstuna igen och samma visa. Sov hos Kawa, käkade ännu mer naaajsig mat och somnade till filmen som vanligt. Igår åkte jag tolvbussen hem och åt god mat igeeen. Därefter åkte jag och mamma till hundklubben för lite agility och promenix (samt fika givetvis) På kvällen blev det mest soffa och smärriga smörgåsar istället för studerande som var planerat. Nåja, har i alla fall hunnit med lite av det idag.
Skoldagen var så in i helvete seg. Men sen tittade jag och Kawa på en enorm staty i Torshälla och solen sken och det var fint. Cyklade hem från bussen, gick otroligt segt. Berodde inte på dålig kondition, brist på muskler eller något sådant töntigt. Utan på ett par så jävla tajta byxor. Fuck it.

Klave, klave, krona.

Har inte kunnat blogga på ett tag nu. Har bl.a. varit upptagen med att ha en för jävla bra helg. Dessutom fuckade internet igår när jag äntligen skulle ta tag i det. Får hoppas på att det funkar ikväll så att ni kan få ett milslångt sammanfattningsinlägg, he-he-he.
För tillfället inväntar vi mattelektion som börjar 12.20. Samhällslektionen var inställd. Hejdå.

Kärlek.

I min inkorg har jag fem sms från Angelica. Här är de tre finaste:
1. Kom till toa hora
2. kuk
3. hora

Foxy.

Torsdagar har blivit värsta dagarna typ. Inleder med matte, sen Etik- och livsfrågor, följt av Mediekommunikation. ÄNTLIGEN LUNCH. Idrott och slutligen Samhällskunskap. Jäpp. Dagens nya vetskap är att rökare och dylikt inte förtjänar att leva, eller nåt sånt? japp, gött är det. Har sett Antichrist med Kawa också. Den var, vet inte riktigt var den var. Något bra i alla fall, typ. Nu är jag hungrig och massa trött så, herråå.

Clean town.

Tänkte på en annan grej för en liten stund sen. Visst, det är ju inte så att jag ligger med alla vänner jag har på facebook. Det hoppas jag inte att någon gör. Men jag har en handfull vänner som jag verkligen inte har nån.jävla.aning om vilka det är. Det är nice. Sverige suger (fotboll) herrå.

Mitt ben värker.

Tänkte på en grej förut. Ett värsta vanligt uttryck (känns i alla fall som att många säger det) är: "om jag ska vara helt ärlig" Jag brukar själv säga det, tyvärr. Försöker undvika det. För liksom, värsta sämsta uttrycket ju. Klart du ska vara helt ärlig! Aja, tacka vet jag danska.

Slim.

"Jag har läst om Folkpartiets partiprogram från 1972 som jag till stor del var ansvarig för. Det skulle inget politiskt parti vilja ta i med tång idag. Det är radikalt i ordets gamla mening."

Carl Tham (s) förre detta folkpartist, DN 09-07-03

Snälla, ge mig Fp:s partiprogram från 72?

Matlask.

Gårdagen ägnades åt foto, klassråd (jag hjärta syv/syo-(vad heter det egentligen?)konsulenter) och engelska. Därefter träffade jag Kawa en stund, och sedan åkte jag bussen hem med Westin. Det var ännu en rolig resa. Började av någon anledning att prata skånska, och Malin tyckte jag var briljant. Åkte förbi en bil som låg mosad i diket bland annat. Var helt cepetrött på kvällen.

Idag har skoldagen rullat på. På lunchen gick vi hem till Anna och åt macka. Skolmaten var äckligaste på länge. På fotot irrade jag omkring för mig själv och tog fria bilder. Och då menar jag verkligen irrade. Det hände flera gånger att jag inte hade nån aning om var jag var på väg. Hamnade bland annat vid Värmeverket, fick flera samtal om vad jag höll på med. Lät benen röra sig fritt och vandrade en stund i något slags industriområde som låg där i trakterna. Kände den bekanta verkstadsdoften och hörde det bekanta verkstadsljudet och fick flashback från Hultafors-, EBÖ-,och Stens Verkstadstiden. Blev riktigt nostalgisk, hah. Kom till slut på något märkligt vis tillbaka till vägen jag börjat på. Tog då en runda genom stan/längs ån också innan jag till slut kom tillbaka ca 1 h och 45 minuter efter att jag gett mig av. Solen sken och det var redigt varmt. Det var väldigt härligt faktiskt.

"Så ser man en massa snygga bilar, och de vill man ha! Sen ser man en massa nakna karlar i bilarna och då vill man ha dem ännu mer!
... Nej, karlarna är faktiskt en smula skrämmande"

Avot.

I natt drömde jag en lång och mycket innehållsrik dröm. Men jag har glömt bort nästan allting! oftast minns jag mina drömmar väl, på sistone har jag inte gjort det och det senaste är att jag minns först och glömmer sen...
Den här veckan startar de individuella valen och det innebär att min måndag fyllts på lite. Hade Samhälle B i morse. Ser ut att bli en intensiv och bra kurs. Fick skriva brev om oss själva, passade på att redan nu varna Johanna om vad som kan tänkas komma. Även Etik- och livsfrågor var nytt på schemat. Kan nog bli en spännande kurs. Fick göra lite allt möjligt inom lära känna-grenen. Bl.a. sitta och rita av en person utan att titta, hahah fyfan vad snyggt mitt Markusporträtt blev säger jag bara.

Träffade Eric vid bussen. Hade en rolig resa med honom. Diskuterade extremt snabbt växande hår, hur det skulle vara om en gravid lärare började föda under en lektion och andra spännande saker. Var vrålhungrig när jag kom hem så jag slängde genast i mig maten. Sen har jag skrivit massor och åter massor av naturkunskap. Klämde ner några mattetal också. Snart blire duschen. Later!

Folkskolans barntidning.

Idag när jag åt frukost så läste jag KP 3 2004. Där hade de gjort två ordlistor med ord för som de kallar det "Snippan och Snoppen" som läsare skickat in och som de "kommit på" själva. Tänkte dela med mig.

Kvinna:
Yoni, vagina, snäckan, pillemusen, kissemanget, fröklockan, muffan, snippen, smölan, kisselina, mysan, kissemaja, pillan, rosa på bal, snoppan, snipan, musslan, lumpelulla, fiffi, syrran, slipp, plimbi, muttan, klinkelinkan (favorit), pullan, mumsan, snurpan, hönan, snuttan, murvan, bäbishålet (wtf), vickan, jadeporten, typpan, snuppan, puttan, puppan, kissesnuttan, dosan, mumlan, skötet, kisstofsen, kisselisa, smultronstället, kissen, fittan, slidan, puffen, muffins, pussy, musen, moppen, suden.

Man:
Fröjdepinnen, Adolf (wtf), apparaten, bananen, basunen, dingelidong, dolmen, draken, fallos, familjelyckan, familjeäran, fisken, grynkorven, joystick, Kalle Kuse, kotten, kuk, lem, lördagsgodis, manslem, målstaken, nickenocke, nippen, organet, penis, Petter Nicklas, picken, pillemojen, pillenoppen, pillesnoppen, pillesnörven, pillevicken, pillevippen, pitt, prinskorven, saken, schlongen, skinntrombon, slabambas (favorit), snalingen, snoppen, snoranen, spiran, spjutet, staken, stavlampan, stobben, stören, svansen, tasken, veken.


Bamboocha.

Införskaffade mig en Fanta Lemon på Coop Forum idag. Jag tillhör en av dem som inte minns när den var här sist. Men jag drack i Tunisien förra året och höll därför med dem som ville se en come back i Sverige. I vanliga fall är jag en riktig citronhatare, därför måste det vara något alldeles speciellt med denna dricka eftersom jag faktiskt tycker om den. Dock så var den jag drack förra året snäppet godare, kan ha med omständigheterna att göra, jag vet inte. I alla fall, efterlyser nu Fanta Wild Berries. Och inom glasskategorin; Solero Shots. Pojkband ska inte göra come back, mat ska.

Det är inte allom givet.

Var riktigt nice kväll hos Kjelle igår. Körde Sing Star ett bra, har nog aldrig hört vackrare röster än våra! (fast Gustaf bangade, ajaj) Kommer finfin film på det så småningom. Jag och Emma såg slutet av fotbollen också, för Robban låg och kollade. Fyfan vad vi skrek när Zlatan fick in den! hah.
När vi tappat rösterna kollade vi Lejonkungen 3 och sen Hannah Montana fast när den sattes på åkte jag hem, hah. Var så.jävla.trött. La mig direkt, orkade knappt hålla i mobilen. Somnade, vaknade med ett ryck efter nån kvart, somnade igen, sov.

Idag åkte jag och pappa till Expert med min kamera. Så fint att garantin gick ut för mindre än 1½ månad sen=ca 600 för undersökning och sen får vi se vad reparation kostar. Mums.
Handlade därefter på Coop och avslutade med en fika. När vi kom hem såg vi Finland banka skiten ur Tre Kronor. We like, he-he-he. Snart blire finfint käk och sen tänkte jag ha en s.k. Ta-hand-om-mig-självkväll. Later!

Ostkrokar.

Hejhej bloggen! sitter hos Kjelle nu. Spacetangenten på hennes laptop är så jävla seg. Kommer slå sönder den snart. I alla fall, chattar med varandra på msn. Det är nice. Värsta lanet ju. Roger kommer snart och joinar. Likaså Fiia och Robin tror jag. Åkte in till stan i morse. Åkte till Tomme och hämtade skrivbord och grejer+Tomme himself. Sen släppte de av mig hos Mommi och Vaari och åkte vidare till Västerås. Jag käkade mat osv. Sen gick vi ner mot stan (Jag,Mommi och Gunvor) Skiljdes åt vid rotan och jag gick till Sporthallen och mötte Kawa. Vi chillade ett tag. Sen hämtade mamma och de mig vid Ica. De hade köpt vääldi snygga lampor,heh. I alla fall. Sen blire Lejonkungen 3,niiiice. PÖZZ

Natthumör=meningslös lista.

(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
(x) Hatat kärlek
(x) Sagt nej till sex
(/) Cyklat utan händer
( ) Tycker att sommaren borde komma nu
(x) Känt mig som ett as
( ) Älskar att gunga
( ) Är höjdrädd
( ) Är homosexuell
(x) Kysst mig själv i en spegel
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Förlorat någon jag älskade/älskar
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
( ) Velat dö
( ) Lyssnat på samma låt en hel natt
( ) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora till någon
( ) Varit hög
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
(x) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
(/) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
( ) Har hatat mina föräldrar
(x) Ätit jättemycket och sedan spytt
(/) Har hatat min kropp och mitt utseende
(x) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger/sjungit i duschen
( ) Skrikit mig hes av panik - av andra anledningar
( ) Blivit strypt
( ) Har sett någon dö
(x) Har skakat av nervositet
( ) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin/glas i väggen
( ) Hatat hela världen
(x) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om.
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på mig
( ) Drömmer ofta mardrömmar
( ) Skulle kunna dö för någon
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
(x) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
(x) Åkt buss genom halva Sverige
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet om det
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Varit nära döden
(x) Hållit i en orm
( ) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
(/) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
( ) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(/) Älskar regn
( ) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har en studsmatta hemma
( ) Kysser med öppna ögon
(x) Gillar att städa
(/) Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
(x) Kan över tre språk
(x) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på gud
(/) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död
( ) Har aldrig druckit öl
(/) Trivs med min kropp
( ) Har ätit kattmat - nej, men hästgodis
( ) Är dålig på att säga nej
( ) Har någon gång känt dödslängtan
( ) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Har förlorat en nära vän
(/) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Knaprar ofta alvedon/ipren eller liknande
(/) Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
( ) borstar aldrig håret
( ) Har/haft tandställning
(x) Faller nästan alltid för fel personer
( ) Tycker om Britneys musik fast än du aldrig erkänner det - jag erkänner
(x) Ätit/äter godis på skoltoaletterna
( ) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
( ) Hatar mjölk
(x) Ser på family guy
(x) Har gått/ska gå på bal
( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) Har snusat/snusar
( ) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(x) Har dansat på scen
(x) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
(x) Har syskon

Sett snett uppifrån.

Helg igeeeen, gött! Första vanliga fredagen idag, vilket bl.a. innebar textlektion. Det var ganska kul, hehe. Lärde känna bl.a. Ammi 25 år, 5 barn och barnbarn och Elisabeth 17 år, pensionär och änka.
På måndag börjar jag 10.05 istället för 12.20, men det är jag glad för! det är nämligen för att jag kirrat Samhälle B nu (Y) Idag kom mammsen hem också. Plockade upp henne i Kungsör, sen kirrade vi chibbar och choklad. Soffan som gällde helt kvällen. Det är livet... Skrattade åt Sverige som är sämst. Visserligen kommer Norge förlora mot Tyskland, men nice att de vann ändå,he-he.
Tjarrå!

Absolution.

Idag har jag varit jätteeffektiv på matten och idag gjorde hon i cafetérian två kycklingrullar bara för mig och ankan och idag hittade vi en död fisk och idag åkte vi rakt in i ett träd och idag köade vi länge för att få gratis sockervadd men tiden tog slut och idag spelade vi tv-spel och jag är så jävla sämst i hela världen på tv-spel men det är nice ändå och idag regnade det och idag är jag trött. Hörs imorgon.

Picture.

Jag ska be att få ställa upp, med en berättelse om en idiot. Jo ni förstår, den här högintellektuella flickan låg i sin säng med sänglampan tänd. Sen fick hon för sig, hon fick ofta för sig konstiga saker, att hon skulle sätta foten på lampan. Hon skakade på huvet åt sin egen dumhet och tänkte att det kan hon ju inte göra. Tänk så varm lampan måste vara! Men ack, ack, ack, icke kunde hon motstå frestelsen! Hon petade först försiktigt på skärmen som omgav lampan, och den var minsann inte så förbaskat varm! hon fick mera mod i sitt bröst och tryckte bryskt hälen rakt på själva lampan. Hah! det här är ju ingenting tänkte flickan och lät hälen vara kvar en stund. Men när hon sedan drog bort den igen så exploderade allt i en enorm smärta som inte liknade något annat! Det gjorde så ont så ont, så fruktansvärt otroligt ont i flickans häl och hon skrek rakt ut. Ett hjärtskärande skri som ekade genom huset. Så dum, så dum hon varit den lilla flickan. Ingen var förvånad, ack ack.

High heels.

Ja just ja, adderar ännu en härlig händelse till min fantastiska dag. När Kawa och jag skiljts åt och var på väg åt varsitt håll så såg jag att han småsprang över övergångsstället. Bara för det var jag tvungen att se om det kom en bil eller om han vara jagad av en sten. Så jag kollade åt hans håll men fortsatte att gå. Jävligt bra gjort. Dundrade rätt in i en cykel precis utanför A-huset där en hel drös människor var på väg in. Då var jag inte längre ensam om att vrida på skallen.

Kawka kawla.

Ack ack vilken dag. Började med att ha foto. Gick fint. Sen på lunchen åkte jag och Kawa till Max och käkade, så tjocka </3 satt och var förbannade på klassrådet. Kerstin erbjöd sig att bjuda in ett par stycken för att prata om ind. valen. Vi föreslog Jan Björklund, men det verkar inte bli aktuellt. På engelskan skrev jag på uppsatsen, förlåt, ritade. Och naturkunskapen var i vanlig ordning skrattfylld. Fick sluta en kvart tidigare. Skulle gå till Hemköp och införskaffa naturgodis. Upptäckte att hyllorna var fullständigt tomma. Skrek rakt ut, stirrade med öppen mun på en som jobbade där. Hon såg fundersamt på mig. Jag pekade på hyllorna och gjorde undrande gester med armar/axlar. Hon tittade förbryllat på mig och undrade vad jag ville. Jag frågade förskräckt var naturgodiset var. Hon visste inte. Vi gick till Ica. Jag kände mig smart.

Fick sen åka en gammal gammal stadsbuss hem som var kokhet. Och varje.jävla.gång vi stannade och dörrarna öppnades så stängdes de, öppnades, stängde, öppnades osv osv i flera minuter innan vi kunde åka vidare. Hela tiden! det var otroligt löjligt och skrattretande. Ludde, Krille och Matte gav upp i Lista och inväntade nästa buss, men vi andra kämpade på. Filmade lite också. Men på den filmen där det är massor så drog jag bara igen luckan=filmen försvann. Så.jävla.happi. Men kul som fan var det.

Lyckades även kliva på Malins tuggummi som hon spottade ut innan vi gick på bussen. Det upptäckte vi när jag satte upp fötterna på sätet. Nåja, tänkte jag, har hänt förr. Sen glömde jag bort det, och la foten på den andra... Okänd mängd tid senare upptäcker Emma att jag smetat ut tuggummit uppepå den andra skon. Blir så lycklig. Älskar mig själv. Älskar dagen. Älskar allt.

RSS 2.0