Upp till kamp.

Och så har jag lyckats samla på mig en hel hög grejer att göra. Igen. Jag måste måste måste verkligen sluta att skjuta upp saker. Mhm. Tänkte bara säga det. Dåk idag, we like.
Sedan kort vecka igen. På torsdag blir det Götet. Gött det.

En grad för hårt.

Igår var en lång lång dag. Många timmar i kylan på dagen. Strax efter 23 stod vi stressade på tunnelbanan och allt tycktes gå så sakta så, och det var poliskontroll och fan vet allt. Väl framme var vi redan körda. Tåget till Eskilstuna var borta. Vid tog ett snabbt beslut att sticka till Västerås istället. Hade fyra minuter. Gick fint. Insåg att Erik bor där, ännu bättre. Kunde sova där ja. Sen somnade han och det sket sig. Tåget skulle åka 23.37, åkte runt 00.45. Pappa fick åka till Västerås. Väglaget var ju ett helvete förstås. Vi satt på stationen. Den stängde. Kallt kallt kallt. Men så var han där. Kära far. Var hemma halv fyra. Kunde knappt röra armarna. Vaknade tio i ett idag. Härligt.
Men vafan! Nu är allt det som bortblåst. Det enda som finns kvar i minnet är timmarna mellan 20 och 22.45. Kent Kent Kent. Åh vad bra det var. Helt bäst spellista också. Det var fint. Finare. Finast.

Måla det svart.

Förut idag blev jag så jävla sugen på (i framtiden då) att ha vattenkrig. Har inte haft ett rejält vattenkrig på år och dar. Tänk er en sånt där superballt vattengevär med massor av häftiga finesser man alltid dreglade över i leksaksaffären. I alla fall jag... Kommer starta ett i sommar. Du är med.

För övrigt missar jag mycket Ung Vänster nu, ledsen smiley. Men denna vecka är jag back in business.

Snö.

Så var helgen åter slut. Haft en riktigt bra sådan. I lördags steg vi upp tidigt för att fara till Bromma. Jag delade bil med Erik, Andreas, Danne och Tomme som fick sitta sista timmen med ögonbindel och hörlurar (med musik i då) Vi skulle alltså till Svenska stuntgruppen AB's lokal för att låta Tomme leka lite i ett par timmar. Riktigt kul var det! Vi åskådare fick också vara delaktiga genom att få hoppa från ca 5 meters höjd i en matta. Bara en sån sak är väldigt jävla rolig enligt mig. Tomme i sin tur fick utöver detta även sväva omkring i en sele, brinna osv. Avslutade med att lära oss stage fighting och fick se Erik dänga en "glasflaska" i huvudet på Tomme.
När vi var klara där käkade vi mat ihop i Strängnäs och sedan åkte jag, Sara, Lisa, Tomme, Erik, Danne och Andreas hem till Danne. Hade en väldigt bra kväll där med spel, Melodifestival, snöbad på balkongen (de flesta av oss nöjde oss med att titta på) osv.
Igår morse körde Erik hem mig till Eskilsgatan. Där glodde jag OS/sov i några timmar. Vid tretiden mötte jag upp Gambiagänget på stan. Vi handlade mat, sedan åkte vi hem till Sofia i Mesta. Kirrade sinnesgod tacos och tog det lugnt där hela kvällen. Såg Mamma Mia, den var rätt bra faktiskt. Och Pierce Brosnan är lite nice faktiskt.
Vaknade i morse när Usa och Kanada gjorde mål typ hela tiden = nån tuta som låter som fan. Skönt.

Bulle.

Igår hade vi friidrott. Haaa-ha-ha vad sämst jag har blivit! Behövde i alla fall inte hoppa höjd. Lycklig tjej. Har fortfarande fobi sen fyran. Inte så bra kanske, men ett faktum.
Igår kväll skickade jag ett sms till Emma. Precis tio minuter senare fick jag ett samtal från Gambia. Men jag hörde det inte för jag sov? Jaja, bättre än att ligga vaken i alla fall. Intressant detta. Är lite hungrig tror jag. Hejdå.

Kino.

Är hemma igen sedan igår morse. Tänker inte berätta om resan här då det bara kommer resultera i ett milslångt inlägg. Håller mig till bilder som dyker upp vid ett senare tillfälle.

Boss lady.

Hello. Tankte bara beratta att jag lever. Och ojoj vad jag lever! Detta ar fantastiskt ska ni veta. Intensiva dagar med tonvis av intryck och massor med nya intressanta manniskor och upplevelser. Tell you more later. Ljuvligt skona eftermiddagar och kvallar med sol, bad och dricka/ol vid strandens vagor. Naval for now ni far inget mer veta an att det har ar otroligt pa alla satt och vis. Bye!

RSS 2.0