Instagram-födelsedag.

Anna hade dukat upp kakor till mig i köket innan hon for till jobbet!
Obligatoriskt bolags-besök
En del packande förstås
Laga middag med världens bästa kombos
Jääävligt gött ska ni veta
Fick finfina presenter av Anna, tygpåse med rödvin & massa nudlar i
Tomas la upp en väldigt fin bild på Instagram
Oss får ni inte nog av, så lite upprepning gör ingenting!
Och så avslutningsvis bussresa
 
 
 
 
 

Sjukt fina bilder på sjukt fina människor.


Putain.

Nu sitter jag på nattbussen mot huvudstaden. Har en del resfeber men det känns skönt att vara på g nu iallafall. Precis i detta nu stannar vi vid Landvetter flygplats. Stopp utöver det är Borås & Jönköping och så slutligen Stockholm. Sitter ganska gött till nu även om det är världens minsta bord. Ber till gudarna att jag inte ska bli tvungen att ge upp sätet bredvid mig. Min födelsedagskväll var kalas! Åt väldigt god tacopaj och drack rödvin med Anna & Nicolas. Sedan sjöng vi högt till James Blunt och jag tänkte att nu börjar jag gråta. Men höll igen och tänkte att det får vänta. Obligatorisk shotvideo gjordes och vackra bilder togs - såklart. Sedan buggade vi loss till gamla godingar tills svetten rann och andan försvann. Och plötsligt blev allt förstås väldigt stressigt och avskedet ganska rappt, tid för tårar var borta. Jag tänkte att vafan är detta. Men det var nog lika bra. Ett snabbt avsked skonar mitt hjärta som är jävligt värdelöst på att ta farväl. Är hur som haver väldigt glad att vi hade en så bra kväll och att Nicolas hann komma hem innan jag åkte. Nu är det bara att se fram emot roliga besök i såväl Göteborg som Paris! Puss & kram fina kombo

Alltså detta.


Mu.


Ryska räven rev en annan räv i röven.


We're gonna party.

Idag fyller jag 20 år minsann! Var på bolaget förut och kände mig jättelöjlig när jag gick runt där inne några varv och flinade som en idiot. Men det gör inget, för det var kul! Hehe. Kassörskan sa: "Nämen, graattis!" och jag glömde ta en påse vilket gjorde att jag kände mig ännu dummare som gick runt med en vintetra i famnen :D Eftersom jag var i Eskilstuna i helgen och inte idag eller på ett tag framöver så passade vi på att fira mig lite då. Här är bilder från lördagen:
Hissa flaggan
Massa gofika <3<3<3
Mot kvällningen blev det tacosmiddag, drinkar och lite mer bastande och badtunnebadande, delvis i spöregn
Och apropå födelsedagar så fyllde fina Vaari 80 år igår! Jag kommer förstås aldrig slå presenten han fick vid 60 år men imorgon kväll ses vi i Lintuluoto och det är inte dumt det heller. 100-årskalas vankas!
 

Midsommarafton.

Steg upp i ottan för att åka till Eskilstuna! 
På grund av det tidiga uppvaknandet hade jag inte hunnit få i mig något ordentligt mål. Detta åtgärdades förstås så fort jag kom fram
Sedan dukades fint
Och Leila, Kjell & Hubbe anlände!
Det vankades sedvanlig njutning
Intelligent publik när jag sprang runt i hagen och fotograferade kossorna
Fina Leila
Hubbe Hubertus
Efter obligatorisk jordgubbar med vaniljglass-efterrätt vankades fyra timmar bastu- och badtunnebad
Och det var min ljuvliga midsommarafton och start på mini-semestern!

Jobbe.

Förra fredagen började jag mitt nya jobb som säljare åt Tele2 med en introduktionsdag. Förra veckan var vi ute på fält - först enbart observering och därefter full rulle. Vi befann oss i Borås och jag gick från att aldrig ha varit där till fyra dagar i rad. Till stor del i industriområden men även inne i stan som var trevlig men alldaglig. 
Detta är vad som hunnits med:
Vara flummig på säljar-id:t
Åka massa buss
Hamna i massa läskiga tomma lokaler där det hängde gamla, gamla stämpelklockor och alarmliknande tjut ljöd
och i väldigt lyxiga trapphus
samt på mystiska gator
Få absurda vanor
Hamna utomlands?
Sucka i leksaksaffärer - flickan, pojken & afrikanen
Vila utanför leksaksaffärer och se såpbubblor fara förbi
After worka på kontoret och titta på utsikten från ditos balkong
samt få en present av Elina eftersom hon på introduktionsdagen sa "ADSL behöver ni inte tänka så mycket på för vi säljer typ inga sådana. Den som säljer ADSL får fan en ballong!"
Och mer än så blev det inte! Idag var jag nämligen och sa upp mig för på onsdag åker jag till Finland för att arbeta i Lintuluoto i dryga månaden! Så kan det gå om inte haspen är på som Donia Rövardotter skulle sagt.
 

Balloon.

Fortfarande kvar i förra helgen men lördag har övergått till söndag och jag och Anna har slutligen kommit iväg för att gå på utomhusfest på Ramberget!
Där var det mörkt
Men snart blev det ljust!
Finisar
Jag & Nicolas sprang (sjukt jobbigt!) upp på toppen och satt en stund och tittade på utsikten. Det var tyst, blåsigt, rofyllt och fint. Sedan poserade vi såklart också.
Fabian & Frej dansade
Solen kom fram mer och mer
Och så promenerade vi till vagnen och for hemåt. Jag hann med några få men värdefulla sömntimmar innan jag mötte upp med Tomme & Michelle, som festivalat i götet, för en fika innan de for tillbaka till Eskilstuna.
Väl tillbaka i Bishop tajmade jag precis Anna & company som skulle ta en promenad så jag hängde på!
Den fina helgen och det långa inlägget avslutas med söndagssnask som förtärdes i soffan innan jag snart nog däckade och laddade upp för en lång jobbvecka.

Såja.

Förra helgen hade vi finbesök här i Bishop! Inga mindre än Susanne, Ole & Stina var det som kom. De anlände på fredagskvällen och då tog vi det lugnt & införskaffade pommestallrikar på Vår Krog & Bar. Men innan dess hade vi förberett lite förstås. Nicolas hade dammsugit och jag smuttat på ett glas rött vill säga.
På lördagen sov vi ut och myste sedan med långfrukost
Ute sken solen så vi strosade ut på staden, kikade i fina butiker och åt lunch på den vegetariska restaurangen Solrosen - GOTT!
Senare mot kvällningen brassade vi göttigt käk och snicksnackade & vinade/shottade i köket
 
 
 

Beautiful lemon.

Läste just min kärestas blogg - HON HAR FÅTT JOBB PÅ UR!!! Blir så jäkla glad för hennes skull och väldigt väldigt stolt! För övrigt saknar jag henne alldeles förträffligt mycket. Okej, ett konstigt uttryck med tanke på att förträffligt har en positiv klang medan saknad inte sällan är rätt kasst. Nåväl, nåväl. Så är det med den saken.
MASSA KÄRLEK  FRÅN BÄSTKUSTEN TILL FESTKUSTEN BÄSTASTE DU!




Det är så det är när jag drömmer.

I onsdags skulle vi på P3 Live Session här på Hisingen! Vi började med ett par glas rött här hemma

Såhär fint var Radiohuset och närområdet:



Annas bild

Huvudakt var Joel Alme med band och förutom han så spelade även Magnus Ekelund, delvis i sällskap av Kristian Anttila. De båda var himla bra! Joel hade jag hört men inte så mycket, Magnus hade jag inte hört alls. Så det var schysst. Dock svårt att få bra bilder så kolla (och lyssna för den delen) här istället. 

Under i princip hela spelningen så satt Martin Elisson precis bakom oss! Efteråt försvann det gänget illa kvickt och vi förbarmade oss över att vi inte fick någon bild med honom. Så när vi är på väg till toaletterna kommer han gåendes ensam i korridoren! Vi tittade stressat, smått panikartat på varandra - vad göra? Vi måste, vi måste! DET VAR ÖDET

Både Martin & fotografen pratade under tiden och jag försökte svara utan att prata på bilden, så det blev mest bara mummel. Men vad gör det om hundra år?? VI HAR SKAKAT MARTINS VARMA HAND!! Hehehehehi.
Här finns Annas underbara inlägg om händelsen.
När vi kom hem åt vi pasta och drack lite mer vin och fantiserade länge om hur vi ska inreda vår lägenhet.

Precis så ska en lill-lördag spenderas gott folk!


Sukho Thai.

I tisdags var jag, Anna, Ida, Ida & Nicolas på thairestaurang och käkade! Jag hade råkat glömma att äta så det var alltså det första jag förtärde på hela dagen (ca 18.30). Detta bidrog förstås till att jag njöt som en jävla jävel. Men maten hade klarat sig utmärkt även utan min gränslösa hunger. SÅ JÄVLA GOTT.
Min & Annas förrätt, vårrullar med sötsur sås
Idas PRE-DINNER SNACK, friterade cashewnötter - gott!

Här är min huvudrätt, tofu (som var så sjukt god) grönsaker, jordnötter och kokosmjölkcurrysås med ris och nudlar. Beställde nudlar för en tjuga extra men fick in ris också vilket var något nytt. Som ni förstår blev jag mätt tillslut efter att ha förtärt vad som kan vara den godaste thaimat jag ätit.
Kvällens outfitta ;P




Nyår 2010.

Före tolv:

Efter tolv:

Angelica 20 år.

I måndags kväll när jag kommit hem hade Anna satt igång med födelsedagskortet till Ange. Hon fyllde nämligen år igår och vi planerade att skicka henne en liten hälsning. Såhär fint blev det:




Och såhär fint var kuvertet vi postade kortet + lite andra godbitar i:
PUSS

Icke tradigt.

I måndags ringde pappa och berättade att han fått en ny tur till Göteborg! Den här gången plockade han upp mig och så fick jag följa med till hamnen och hämta containern. Och det var bra mycket roligare än det kanske låter! Det tyckte iallafall jag. Speciellt att åka tradare, ehehe.



I Göteborgs Hamn finns ett ställe som heter "Bananterminalen". Det tyckte jag var fantastiskt.



Så så blev visst min måndag, bara sådär. Vad jag pysslade med efter hemkomst får ni se snart!

32.

Strax före lunchen i fredags ringde pappa och sa att han fått en körtur till Göteborg! Så jag fick spontanbesök över helgen. Att möta upp honom tog hela kvällen på grund av en löjligt lång rad missöden och jag var sjukt irriterad på allt och alla. Men det gick över! Då så kvarstår det problem att båda mina cykeldäck blivit förstöra av någon...
Koola killen
På lördagen var det Andra långdagen! Vi var där en stund och det var soft med massor av folk som var ute på gatorna och hade det göttigt. Men vi blev inte kvar så länge utan spanade istället in den überfina lilla butiken Butik Kubik och min nya skola innan vi åkte hem och lagade dödsgod middag.

Särjär.

Sommaren 2011 hade jag en massa tid över som på sätt och vis inte kunde spenderas i det offentliga. Låter väl rätt dramatiskt men är inte så farligt, så ni kan vara lugna mina små ludenben. ANYWAYS! Då skulle jag ta hem någon serie att fördriva tid med, det blev DESPERATE HOUSEWIVES?? Kändes som ett så jävla konstigt och random val. MEN jag har tyckt om den!!! Sent igår kväll skulle jag åter välja en serie att börja titta på. Det blev SEX AND THE CITY?? Fattar inte, av alla serier som finns så väljer jag en massa sådant? MEN den har sina goda sidor och även om den också har fuckade sidor så tycker jag om den också!!! Låg för övrigt och kollade till 04.20 så har sett säsong 1 nu, hähä. Jobbigt är att jag får sjuka sexcravings av serien, NO ONE TO FUCK *gråter*

LOLZ.

Läser gamla inlägg för att se vad som skett sedan studenten för ett år sedan, hähä. Upptäckte en sak som jag tyckte var otroligt rolig i detta inlägg, nämligen att jag skrivit att jag är öppen igen istället för uppe. Det skrattade jag jättemycket åt, HAHAHAHAHAHA.

Tja.


Fantastiskt.

Igår kollade jag lite gamla inlägg i idiut-blöggen och fann då hur man gör vackra gifar med sin cam.
Detta är alltså premiär-gifen:
Strax efter publiceringen på gifyo fick jag denna kommentar:
Och du gör min dag Kaysee!

Gamla Papperspåse.

Ett urval bilder från Annas blogg genom åren. Riktigt tjusigt om jag får säga det själv!

Vardagslyx.

Idag var Sonny (Annas pappa) & Åsa i gebege så vi blev minsann bjudna på lunch i Majorna! Det blev inget mindre än vegetarisk buffé på Kafé Hängmattan. Smarrigt & fräscht till bra pris i mysig miljö = fem av fem toasters
Detta är min första tallrik som består av de kalla delarna. Därefter förtärde jag deras falafel tillsammans med en klick potatismos och någon varm röra jag inte riktigt vet vad den bestod av men som var himmelsk.
När de andra styrt hjulen åter upp mot Strängnäs satt Anna & jag kvar en stund och käkade kakor och läste kurslitteratur respektive musiktidningar som fanns att låna.
SCHYSST

#Vegan.

Igår gjorde jag & Anna turkiska linstoppar efter Firats recept! Vi har gått och fantiserat om dem sedan Vänsterpartiets julbord förra året och nu tog vi oss äntligen i kragen. Det tog väldigt lång tid men det berodde antagligen till stor del på att vi var ovana. Och det fick det vara värt för de blev så lyckade så!
Här ligger den färdiga smeten på kylning för att kunna formas
Såhär!
Till åt vi ugnsrostad potatis med timjan, vitlökssmör och brunsås. DET VAR HIMMELSKT
Vi åt middag 23.30 efter en hel dag av enbart Kärleksmums, hehe. Det fina med det var att när jag sedan la mig befann jag mig fortfarande i matkoma (efter 1½ timme!) så det var riktigt gött att sova. Då såg det förresten ut såhär utanför mitt fönster:
OCH SÅ VAR DET MED DET

Picknickfestivalen.

Varje år sedan en tid tillbaka arrangeras den antirasistiska Picknickfestivalen på Apslätten på andra sidan stan. Men i år var det Biskopsgårdens tur att också infinna sig på ortslistan! Jag tycker det är roligt när folk från hela Göteborg tar sig ut hit för jag tycker det är så himla fint här.
Jag hängde med
Ida
Annelie
Nicolas
Mackan (som fyndat bästa stolen för en tjuga på Emmaus!) med flera
Så himla fint!

I just wanna celebrate.

Tisdag denna vecka var en av de mest genomgående fantastiska dagarna någonsin!
Till att börja med signerade jag & Anna ett förstahandskontrakt på en fyra!!! VI FLYTTAR TILL EN EGEN LÄGENHET OM MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER!!!
Och strax efter att det var klart så fick jag detta mejl, JAG KOM IN PÅ UTBILDNINGEN JAG SÖKT!!!
Och som om inte det var nog, på kvällen bjöd Magnus på gomiddag och vi råkade stanna till tre på natten och fakka ur av glädje.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, älskar matbilder... speciellt mina...
Spikmatta minsann! Underbart skönt minsann


Hemfärd.

Mamma skjutsade ner mig till Göteborg i en liten skåpbil. Det innebar att jag kunde få med massa grejer. Bland annat dammsugaren som jag längtat efter länge men också min cykel (!), bra att ha-saker till lägenheten, ett fint hörnskåp som tillhört min farmor & farfar och så vidare. Riktigt gött!
Det var skönt med en längre biltur genom ett soligt Sverige. Nästan alltid uppskattat av mig men extra mycket nu då det var längesedan sist.
Vi stannade på en rastplats där de spelade disco på toaletten!
Fikapaus
Och så var jag tillbaka hos tjusiga kombon min igen!

Inga-Maj & Killa-Maj.

ESC-aftonen till ära samlades ett gäng godingar hemma hos Alexander för att grilla gogrejer osv
Charmiga
Här är de!
Och så Moa som visst inte kom med på någon bild den här gången.
Vi försatte oss i brutal matkoma men orkade ändå med att kommentera oavbrutet under sändningen och kom fram till att vi skulle bli bra mycket bättre kommentatorer än Edward & Gina.

Fantastic friday.

En sommardag i Stadsparken till ära av Vanessas stundande 20-årsdag.
Alla var fina men Joakim var finast.
Moa & Emma hade bakat en smarrig tårta
"Haha, du skymmer ju kameran"
Det var bättre
På kvällen var det utomhusbio på Fristadstorget! De visade Priscilla - öknens drottning som var bra
På Bishop
Så himla gött att kunna cykla "hem" genom Eskilstunanatten sen
Barbent dessutom!

Körv.

De första dagarna i Eskilstuna när det fortfarande var galen sommarhetta passade vi på att grilla nere vid kanalen! Såhär såg det ut:
Jag är lika fascinerad varje gång vi kommer till den tiden på året då shorts och t-shirt känns som alldeles för mycket kläder när klockan hunnit passera 20-strecket!
Fina mammsen
Som har en liten orange pinne i huvudet

UPPSATSEN ÄR KLAR


Hontar.

Åter ett gäng bilder på Rocky & Goliat, men kan inte låta bli när de är så go'a! ;P
Och så en på Izzy och Melvin också som båda gäspade precis vid slutarögonblicket

Att kunna få lite själslig ro ibland.


Springpride + Hbtq-festivalen

Bilder från peppiga Springpride i Eskilstuna förra helgen och Hbtq-festivalen i Göteborg denna helg!
Eskilstuna
Jag kände mig supernöjd som blev med (V)-flagga och fick känna mig lite delaktig igen.
Flaket!
Rosa-svarta blocket
Fin flagga på balkongen
Maria & Joel!
Göteborg

Orkestern

Flaket, ännu inte så välfyllt
Men sen så!
Kamrat Anna
Västra Hisingen! Vad annars?
"Marching for those who can't", bla. med anledning av S:t Petersburgs vidriga lagstiftning
Dans i Stora Teaterns fönster
Stora flaggan anländer till Liseberg
Spexiga brudar
Regnbågs-kaniner dansar till Can you feel it!

Svetten täcker sängen, allt jag vill är att vakna med dig tätt intill. Men sömnen, satans sömnen var är den? Istället ligger man på rygg och ältar minnen. Klär mig och går ut och går, det dåliga samvetet hänger på.


Blö.

Sitter och förbarmar mig över min dåliga disciplin och oförmåga att sätta igång med saker i tid. Vår sista uppgift i Humanekologin är att skriva en essä. Vi har haft på oss sedan ca 15/5 och den ska lämnas in imorgon kväll (man kan lämna senare har det visat sig nu men då kommer resultatet först i augusti). Jag började igår...
Vet inte varför jag ens skriver detta istället för att bara köra på? Men har ingen som helst inspiration för tillfället (som om den kommer infinna sig). Allt annat än min essä känns viktigare/mer intressant just nu. Till exempel Försäkringskassans hemsida. Är för övrigt kluven och berg och dal-banig angående kommande månader. Väldigt väldigt vääldigt pepp på Färnebo som haft förmöte och antagningsintervjuer under helgen, besked nästa vecka! Även otroligt pepp på 1/8, något som ni får veta mer om senare! Men tiden fram till dess känns osäker. Jag vet inte alls hur mycket pengar och tid jag kommer ha. Har alltså ett jobb men det om något är berg och dal-bana. I ena stunden är jag pepp och känner att det kommer gå sjukt bra. I nästa får jag massa ångest.
Det är långt mer än tio bloggrader som far omkring i mitt huvud just nu, men det får räcka för urhaspling för den här gången.
För övrigt väntar åter en inläggsbomb då jag hängt i Södermanland den senaste 1½ veckan!

RSS 2.0