Gräs.

Mina händer vibrerar fortfarande. Håller på att klippa gräset, ensam hemma, snäll är jag! För det mesta tycker jag om våran hyfsat stora tomt väldigt mycket. Inte nu, gott folk. Inte nu. Mina foppatofflor (skäms lite för att äga ett par, ja) är gröna. Men nu är de utbytta mot skyddsskor. Vill inte riskera att få ett stort bandage runt foten så här fyra dagar innan egen brygga och bastu varje kväll.

Förresten, är det NÅGON som gillar bromsbett? Alltså ni kan få mina, heelt gratis. Det är lungt, promise!

Nämen hörrni, back to work. A man's gotta do, what a man's gotta do.

Fullt ös,medvetslös.

Igår kom jag hem från grannlandet, där var det prima skinka. Nu är jag hemma tisdag,onsdag och torsdag. Sen på fredag kväll bär det av mot Strängnäs och på lördag morgon vidare mot grannland två, Finland. Kommer hem därifrån 6/8 på kvällen (onsdag) och på fredag (8/8) morgon åker jag,mamma och Erik ner till Sölvesborg i x antal dagar.
Kommer fara på dagstur ner till Skåne, och eventuellt blixtvisit till Öland på väg hem. Sen är det hemma några dagar och därefter är lovet vips slut och gymnasiet börjar! Fullt ös,medvetslös var det. Ciao!

Kort varsel.

Har vart en del prat huruvida jag skulle göra en traditionsenlig norgeresa eller inte. Jag är en rudis. Så pratade vi om att  jag & pappa skulle åka bara över helgen, för annars skulle det bli stressigt för mig. Men jag kunde inte riktigt bestämma mig.. men anyway. I morse sa jag till mamma att jag ville åka. Så pratade hon med pappa, och sen kom hon på att Erik säkert också ville åka, han var på väg hit. När han kommer berättar hon, och han föreslår att vi åker på en gång, ja inte på momangen men ungefär. Så vi far iväg mot grannlandet alldeles snart! och det blev bestämt i förmiddags :) kommer hem måndag.

Mysa.

Igår träffade jag Lisa, vi hade supermysig picknick på strömsholmen med muffins, naturgodis & färskpressad juice. Tog även mycket fina bilder, bl.a. med mammas gamla analoga systemkamera :) Sedan gick vi hem till Mommi & Vaari (mormor & morfar) och sov över där tills idag.

I förrgår kväll/natt såg jag en underbart vacker film, Sling Blade var namnet, se den!

Kändisar.

Hujedanmej, visst kan kändisvärlden vara spännande ibland. Men ibland går det lite för långt enligt mig, och blir rentav löjligt. Satt och kollade på E! i morse. Då skulle de visa en hög bilder på olika kändisar, när de inte hade någon make-up! Minsta prick eller ärr skulle zoomas in och pratas om... Ja, jag säger då det. När programmet började var jag varken kvar på E! eller vid teven.

Jaha ja.

Då har jag skaffat blogg, igen. Tror det är tredje försöktet att komma igång med denna 'trend',som verkar lite skojig trots allt. Får väl ser hur det går den här gången, första steget blir att komma ihåg bloggens namn och lösenord, bara en sån sak!

Lisa Alexandra Tammi, tack för att du finns.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0