Panorama.

Och jag är bra på karaoke.

Organisation.

Hann ju för övrigt fylla aderton under våra dagar i Finland. Blev skjuten i skottkärra fram och kastad i havet med pyamasen på. Gratulerar.

Zenzez.

Den märkligaste stämningen jag upplever upplever jag på finlandsfärjorna. När jag reser på natten. I baren känns det alltid väldigt konstigt. Man måste nog uppleva det själv för att riktigt förstå. Det är liksom partaj och dans på golvet till orkestern. Men samtidigt är det så otroligt vemodigt och tungt. Som om varenda människa därinne sitter och längtar tillbaks till gamla tider och försöker dränka dåliga och bra minnen med drinkar och finska coverband. Märkligt.

More, more, more.

Om ganska så exakt 12 timmar åker Erik från Västerås, sen kommer han hit, sen åker vi till Eskilstuna-Strängnäs = Sara & Benny också-Stockholm-Åbo-Lintuluoto. Det tycker jag är awesome.

Yeah.

Idag lyssnade jag på en cd i bilen, Idrott 29/1-2008 hette den. Asbra musik vare! typ Fall Out Boy, Sum 41 och Bob Sinclar. Hehe.

Sockerdricka.

Idag eller det kanske var igår förresten så kom jag att tänka på när mamma och jag skulle åka iväg från tuna park eller coop eller nåt. Det gick ganska dåligt för oss, vi lyckades på något sätt bli jävligt lost. "Men hur kan det stå utfart, och så är det en pil inåt?!??!" Det slutade med att vi stod utanför coops varumottagning. Det var kul.

Sometimes.

Sådär ja, nu är tåg till och från emmabodiz kirrat. Så nu återstår inga bokningar och grejer, allt hittepå är bara att genomföras. Shit vad konstigt jag skriver, förstår knappt själv. Men ja, har iallafall bokat tåg idag alltså. Puss.

Ingenting behöver vara svårt.

Japp i lördags som sagt så firades moi här på vedbacken. När mommis bil anlände så vare Sara som körde och Benny satt bredvid. Jag stod bara och stirrade bakom honom för jag var helt säker på att jag såg Lisas ansikte, men jag vågade inte riktigt tro det. Och mycket riktigt, när bilden svängde upp på gården så var där tomt. Nähä... tänkte jag mycket besviken och förvånad över att jag sett så grovt i syne. Så jag kramade de andra och välkomnade osv. Så plötsligt står hon där!! Hon gjorde bara en lätt böja sig ner-manöver och jag var vilsnare än mors lilla olle. Blev så jävla glad iallafall. (alla visste utom jag) sen kalajsade vi för fulla muggar hela gänget.

Nu lyssnar jag på Lykke Li och dricker hallonsoda.

Woody.

Nämen ojsan, idag har visst min mor och far varit förlovade i 20 år. Så kan det gå.

Men vad pratade han om då?

"Nej, det var ingen som förstod vad han sa"
Min mor om mötet med Yassir Arafat på PLO i Libanon 1979.

Wiehe.

Det där att va' nyliberal, att ha girighet som ideal. Att ta kål på varann, för att förtjäna en slant.
Blir det inte ensamt ibland?

Refräng.

Idag stod Goliat och åt jord ur en stor kruka i vardagsrummet. Det var kul. Han hade "mat" i halva ansiktet. Sen släppte jag ut honom och då började han käka gräs. Det brukar han göra när han mår lite illa och sådär va. Så jorden hade säkert också med det att göra. Men det var kul ändå.

Skövde.

Igår fikade vi hos Hasse och Kerstin med de nya grannarna. Ska nog bra det här ändå. Tycker lite synd om de som måste lära sig vedbackens alla egenheter. Hasse frågade Kaj som han heter om han ville ha aquavit i kaffet (grädde alltså) han förstod inte.
Och med tanke på vad de har framför sig med huset så känns våran villa som den lyxigaste av lyxkåkar!

Polizei.

igår åkte jag på en väg. har åkt där många gånger, men alldeles för få. vill åka där oftare. nä, håll käften. orkar inte med dig. lägg av nu. det räcker. okej då. skiter i det nu. mhm. bra. fint!

Meet the fockers.

Jaha, på lördag ska Vickan och Vesslan gifta sig. Guess what? dissar bröllopet helt och jävla hållet. På lördag ska fan jag firas och ingen annan, jag står i centrum. Comprendo? (vet inte om det stavas så?)
mööms.

Rebel yell.

blogginläggbajsar lite nu. Shit vad det snurrar i skallen at the moment. Kommer nog svimma, eller nä, det är nog bara som det känns. Men om jag reste mig jävligt snabbt, typ som blixtgordon, då skulle jag nog falla. Meneh jag struntar i det, för att svimma är jävligt osoft. Eller tjae, att vakna efter är väl det osofta.

Walk this way.

ahmen okej, lite update då. Dagarna i Sölvesborg var regniga som fan. Aerosmith och Idol var bäst. Steven och Billy är så jävla snygga, mhm. Ralle och Maja är också fina, berättade att när de gick på gymnasiet (för ca 40 år sedan) så lockade muf medlemmar med fest, kul.
På vägen hem åt jag svindyr, svingod lunch på Öland. Och svindyr, svingod glass i Söderköping.

Igår var jag på möte på Torshälla stads förvaltning, har världens softaste sommarjobb.

Ossi.

Lisa hade gjort ett vackert inlägg.
Fjärde bilden liksom, mongofrisyr någon? puss

A post up high.

Sådär ja gott folk, ska alldeles strax fara söderut. Men vi ses ju på måndag hörreni!

Ett skepp kommer lastat.

Idag var en soft dag. Fsf:en blev tråkeliastråkigt nog framflyttade. Fick bli kubb och mike och sånt istället. Seneh så kollade vi pfm på ezkilzfeztivalen. Seneh så hälsade jag och emma på hammargärdet och rickard. Det var också väldigt gött.
Kvällen har ägnats åt packande och sånt, fast har typ allt kvar att göra ändå. Emma var här ockzå. Vi gjorde fina kollage *schh hemliz* Seneh så beställde jag piljätter till pissålöv och emmabodiz. wiiie!

Usb.

Igår var det ett år sedan jag var på min första demonstration. Knugen och Silvia var på besök och Varsla Kungen var vår paroll. Sedan dess har mycket hänt och många kickar till har jag fått.
Ett år hade också gått sedan Lisa och co a la 1990 tog studenten.
Time flies kamrater, time flies.

Give me some hope, for one more day.

Är okreativ och inte särskilt nytänkande alls, men still, ska duscha naken nu.

Det blir bra.

Vad bra att jag inte tog med kameran till Västermo eftersom jag tog massa fina bilder igår.
(äter asgod macka)

Hade tråkigt förut.
Bestämde mig för att läsa gamla inlägg i Annas blogg. Det var kul.Det skulle vara lätt.

För en liten stund sen tog jag fram en tomat ur kylen. Var på askasst humör och inte alls glad i hågen. Så vände jag mig om och Goliat kom intrippandes i köket och kollade vad jag hade för mig. Gjorde allt lite bättre faktiskt. Känner mig aslame, men aa. Det kan inte hjälpas. Så go är han, gollebollen.
Ni fattar inte.

Don't you.

Idag lånade jag 20 st böcker på skolbiblioteket. Bibliotekarien frågade om jag önskade sol eller regn i sommar. Jag svarade en salig blandning kanske. Sen insåg jag (bra jobbat linn) att det faktiskt går att läsa i solen också. Detta liv.

Monkey.

Igår kom den. Så jävla äntligen. Att vara bäst när det gäller, det är nog min grej. Sista bowlingen innan sommaren. Då slår hon till. Segerns sötma smakar så bra så bra så bra. Dundrade in tre strikes i fem sista omgångarna. Aaaah. Njöt av de beundrande och avundsjuka blickarna.
Närå. Men det var gött som fan.
Killen i kassan undrade om vi ville starta ett korpenlag.

Kdbj.

Hur kan det plötsligt vara juni när det nyss var februari? Vad hände?
Vad hände? frågade en man mig igår. Han sa också att jag var fin. Han var ca 50 år och jättefull.

Rakhyvel.

jag ÄLSKAR Röda Korsets second hand-butik på Västeråsvägen så jävla mycket! Paradiset på jorden för alla oss sorgliga materialister med liten plånbok. Far dit för fan era äckel! puss

RSS 2.0