En gaffel kort.

Hallå! Idag 30/6-2009 införskaffade sig mina föräldrar sina första tatueringar. Och då ska tilläggas att min far var sjöman i flera år i sina unga dagar, det ni. Har även hunnit äta en massa skräpmat, har blivit offantligt mycket av den varan på senaste tiden, uschamej. Bilder dyker upp när allt har läkt. Blir snyggast så. Ciao!

Https.

I natt sov jag i källaren för att det var så jävla varmt här uppe. Vaknade vid halv sju och frös som fan. Sprang upp och la mig i pappas säng och lyckades sova till halv ett. På eftermiddagen var vi vid Hjälmarsund, bajs vad skönt det var!

Crocodile Dundee.

Som sagt Borlänge var fint. Hörde massa bra musik,dansade,skrattade,åt bara skräp,svettades,fick rysningar (Laakso-Worst Case Scenario var... my god) firade och allt sånt där ni vet.
Min födelsedag inleddes med Thåström och allt var frid och fröjd och mer där till. Sen rycker Anna tag i mig och visar ett sms från Carro: Michael Jackson är död! En liten chock mitt i jublet. Sen såg jag Mando natten efter och det var bäst.
Avslutade gjorde Håkan och det var fint som tusan. Finns mycket att berätta men för nya traditioners skull låter jag bli kära läsare. Var goda pusta ut.

Instant repeater.

Nu är vi hemma från Borlänge. Har varit baest! Tell u more later.

IDAG FYLLER BÄSTASTE RUMPA 17 ÅR, O'BOY DET SKA VI FIRA! LOVE YOU HONEY<3

De é sommar.

Jappjapp, snart så far vi mot Borlänge, sweeeeeeeeeeet. Ses söndag.

Jag behöver mycket mera.

Javisst ja, glömde ju berätta om det skandalösa som inträffade innan jag gick till donken för att införskaffa en jordgubbsshake. Visserligen får jag skylla mig själv lite, var ganska dum, men ändå. Jag var väldigt kissnödig, och insåg att det skulle inte funka om jag inte fick släppa krafterna lösa. Som tur var hade jag ett överflöd av mynt. Jag gick till 21:an först för att se om någon dörr var öppen som de brukar kunna vara. Japp, stämde bra. Men den gick inte att låsa. Trots det (ack ack ack) testade jag en annan som var låst, jag la i en femma och gick inte. Men icke! samma fel, eller är det jag som inte kan? tror mer på ett fel på dörrjäveln faktiskt. Då gick jag till donken och kissade, gick utmärkt.

Wallenberg, eller kanske Wallenbergare.

Idag på förmiddagen hände det inte så väldans mycket, packade upp och började lägga i ordning lite sånt som ska med till Borlänge. Sen messade Kawa att mötet var flyttat till torsdag, men då är ju jag i Dalarna såatte. Istället, efter att ha slängt i mig lite jordgubbar med vaniljkesella (hett tips) åkte jag in med fyrabussen och chillade i Rothoffsparken med Kawa, Elias m.fl. m.fl. varmt som satan i solen, men det var nice.
Innan jag jag gick bussen införskaffade jag mig ett par engångskameror på allas vårt Clas Ohlson.
Imorgon bär det av!


Sens-dubbelmoral vill ingen ha.

Heej bloggen! I morse kom jag hem från Finland. Känns som en evighet sen, men har hunnit med några saker sen dess så... Först hämtade mamma mig och Erik vid Tomme. Sen körde vi hem Erik till Västerås. Därefter åkte vi hem i några timmar, fixade lite. Sen in till stan, var på station och fick p&l-biljetten av Ankan. Sen gick vi och framkallade bilder, käkade glass medan vi väntade. Till sist var vi på Nasty Art och kollade läget lite. Om åtta dagar ska mina päron tatueras! hohoho.

De allt för få dagarna i Finland har varit underbara. Har hunnit med en del ändå känns det som. Midsommaraftonen var regnig, men härlig ändå. Gick att vara ute, körde femkamp och eldade så det var inte förrän man kände på sig själv som det mäktes hur dyngsur man var, i alla fall, jag vann femkampen! hehehe. De sista dagarna var det soligt, och igår lyckades både jag,Sara,Lisa,Tomas och Erik att bränna oss, REJÄLT; snyggt! det fina är att det är så jämt också.
Årets album är ju tveklöst Grotescos Tingeling <3 Bilder coming up, Ciao!

23.40-10.50.

Heej bloggen! Idag vid 16-tiden far vi mot Strängnäs och sedan vidare mot Stockholm och FINDOLAND!
Fyfan vad härligt. Denna gången blir det ju förstås ingen dator, skööööönt ;D så vi ses på måndag.

Rolling the Stones.

Heej bloggen! Det bidde sömn mellan 14-19/20 någon gång. Nu är jag ganska pigg. Men kommer säkert sova gott i natt ändå. Nu ska jag äta varma mackor, e aaaaashungrig. Ciao!

We are.

Heej bloggen! Nu är jag hemma igen, skönt ändå! trots sköna dagar. Borta bra men hemma bäst stämmer ju bra. Har varit vaken sedan 11 igår (yy) men nu är jag nyduschad, så jag känner mig riktigt pigg. Men antagligen somnar jag omedelBUMS när jag lägger mig ner. Särskilt med tanke på att jag ska äta smaskig Tortellini innan.
Tänkte skriva hur mitt "schema" sett ut under Dreamhack, eftersom jag vet att ni inte bryr er ett dyft om det : D

Lördag; steg upp 4.20
Söndag; lade mig 4.30
Steg upp 10.30
Måndag; lade mig runt 4.00
Steg upp 11.00
lade mig inte
Kommer update sen på hur sovschemat sett ut, kan också bli (o)intressant om vi kikar på förra året:
12.30-19.00, 21.00-23.00 och 00.10-09.00

Aah, min blogg är härligt ospännande.

Jolt.

En sak till bara, två personer är inloggade på msn. Jajamänsan!

Lykke.

Heej bloggen! Nu börjar effekterna av de senaste dagarnas livsstil framträda. Min mage är i uppror och ögonlocken faller snart ner. Men nu är det bara lite mer än en timme kvar tills nätverket stängs ner, därefter ytterligare en timme tills strömmen stängs av och sen ytterligare en timme tills alla ska vara ute. Ska bli väldigt skönt att komma hem och sova, men roligt har det varit. Nästa gång ni hör av mig är jag i Malmberga, until then; ciiiiaaao.

Tetris.

Heej bloggen! Nu är det redan sista natten, det har gått riktigt fort faktiskt. Sitter och kollar Family Guy och dricker jolt, en del koffein lär behövas. Men nu är det mindre än sex timmar kvar tills nätverket stängs ner. Ska gå på toaletten nu, Ciao!

My my, hey hey.

Heej bloggen! Nu sitter jag mest och segar och väntar på nån grej som ska ske på scenen snart. Idag har vi sett Kind Of Nasty, Sonic Syndicate och ett band vars namn jag tyvärr inte fått med mig, men de körde spelmusik. Förvånade över hur bra spelmusik kan vara faktiskt. Så det har varit nice. Har sett Union Square också, men det var väl igår? ;P
Nu har jag en biljett med camping till Peace & Love också, skööönt!

Epatraktor.

God morgoon bloggen. Har precis kommit tillrätta vid datorn igen. Gick och la mig vid halv fem i morse, så det bidde ett dygn. Steg upp sen igen vid halv elva ungefär. Vid två ska vi till hotellet, då blire duschen! sen blir det sova i hotellsäng i natt, nice. Nu äre frukostdags, knäckemacka med mjukost, Ciao!

Miyato.

Nu är klockan halv tre. Det händer inte så mycket på bloggar, msn, bilddagböcker och andra nördiga platser vid den tiden om man säger så... Har varit vaken i sisådär 22 timmar nu. Ska vänta till tre och kolla på något som händer på scenen då. Sen blir det nog sova i några timmar. Är illamående och hungrig på samma gång, grrrrreat.

Kexchoklad.

Jag har ASont i Röven=asset. Då skulle man kunna säga att jag har assont. Smart e jag.

Snurra min jord.

Heej bloggen! Nu är jag ASmätt. Har varit och käkat hamburgertallrik, satt fint. En fördel att inte bara käka socker. Steg upp vid tjugo över fyra i morse. Körde från kyrkan till Katrineholm! Gick helt okej, värsta grejen. Körde ASsnabbt ;)
Har fixat snask, frukost, luftpump och lite sånt. Hade väl satt upp datan vid tolvtiden. Nu äre chilla som gäller.

Winter Rose.

Heej bloggen! Idag gick jag upp tidigt, för mammsen och jag skulle fara till stan. Först åkte vi och lämnade bilen på en däckverkstad typ, sen gick vi därifrån till Tuna Park, tog ca 45 minuter så vi fick en skaplig promenad i gamla bekanta områden :) var först på Stadium, hittade två bikinis. Sen gick vi runt och handlade lite mer, sen kom de från verkstaden och hämtade oss för de skulle köpa käk. Sen åkte vi tillbaka dit, sen ner till stan. Fyfan vad det regnade! </3
Hittade lite annat också. Väl hemma käkade vi Tacos, sen somnade jag på soffan (<3)

Nu håller jag på att packa, åker ju till Jönköping imorgon. Men, kommer ju ändå ha tillgång till datorn om man säger så ;)
Måste förbereda packning för Finland också, hinner ju knappt vara hemma emellan! Me like

Mozik.

Ah, det är ju rentav löjligt att man kan bli så glad av en pryl. Men gott folk, har man levt tillräckligt länge med en tioårig dator, då är en ny dator ren lycka. Nu har den alltså anlänt, lycklig var ordet.

Blue lining, white trench coat.

"Vi väckte vår mor, hon väckte i sin tur inte bara resten av huset utan troligen även resten av kvarteret med sitt vilda skrikande. Mamma grät, mormor grät och morfar sade att han var hungrig. "Men kära du", stönade mormor, "hembiträdet är ju dött!" "Ja, men henne kan vi inte äta", sa morfar och ringde ambulansen."

" 'Då jag nyss vandrade genom palatsets trädgård', sade slaven. 'mötte jag sorgen! Hon sträckte sin knotiga hand mot mig, och jag vände mig om och sprang. Oh sultan, låt mig nu genast lämna Bagdad och fly till Damaskus för att undkomma Sorgen.' Sultanen gav sitt tillstånd och sade: 'Om du tar min vita häst så är du i Damaskus redan ikväll!'
Pojken red iväg, och sultanen gick, mycket förgrymmad, ner i trädgården, och där stod alltjämt den krumma Sorgen kvar. Och sultanen frågar: 'Hur vågar du hota min favoritslav?' 'Jag försäkrar ers höghet', svarar Sorgen häpen, 'jag hotade honom inte. Jag lyfte endast upp min hand i förvåning. Jag hade inte väntat träffa honom i Bagdad, då jag stämt möte med honom ikväll i Damaskus.' "


Sucka Mitt Hjärta men brist dock ej - Mark Levengood

Rättning.

Med idag menar jag 10/6, insåg inte att klockan passerat tolv.

Perishers.

Idag är det exakt ett år sedan jag slutade nian. Den dagen grät jag oerhört mycket, jag grät på kvällen, jag grät på natten, jag grät flera kvällar i rad. Jag trodde aldrig jag skulle bli glad igen, jag fick panik av att tänka på vad det innebar att lämna Hammargärdet och alla människor där. Numera kan jag skratta åt det, hur förstörd jag var, men samtidigt så var det ju inte konstigt. Det är verkligen speciellt att växa upp på Hammargärdet, atmosfären och människorna är något alldeles extra. Det är svårt att förstå för dem som inte gått där, de suckar, men de vet ju inte. Är glad att jag hamnade där, verkligen. Och så just idag, läste jag ett otroligt fint skrivet blogginlägg av Rickard (www.flodinsport.blogg.se), en av dem som betydde allra mest på Hammargärdet och som framkallade mest tårar och panik de kvällarna, och det berörde mig väldigt starkt, var oerhört nära att börja gråta - igen. Han skrev om årets nior, men känslan är ju exakt den samma, det för mig tillbaka. Dessutom betyder dem, eller åtminstone vissa av dem, också otroligt mycket.
Slutet är fruktansvärt jobbigt, men historien som fört oss dit så fantastisk. Det får vi ta med oss, in i framtiden.

Baggar.

Heej bloggen! Idag när jag tittade på Sverige-Malta (4-0) så fick Sveriges matchtröjor mig att tänka på Solero, och jag blev sugen på det (glass<3) Och så blev jag lite förvånad, för jag menar, jag har ända sedan jag först smakade den tyckt om Solero, men tröjorna har aldrig fått mig att tänka på den förut. Jag menar, de har ju alltid varit gula. Kanske var det just den nyansen, eller just det materialet, inte vet jag. Vad jag vet är att jag är sugen på gul Solero, och vi har ingen gul Solero.
That makes me sad.

Kanske det.

Heej bloggen! Har ganska precis kommit hem från Malinschen. Vaknade vid tjugo i ett idag, hmm, får nog försöka vända tillbaka dygnet idag. Hade i alla fall väldigt roligt igår! Vissa blev ju lite väl dragna, men det är deras problem.
Bästa var när alla stod och sjöng (skrek) Sommartider på dansgolvet, något av det sista som hände också :')
Jag och Malin gick hem tillsammans med Erika, då var vi jättehungriga. Och eftersom Malins bror Robin hade fyllt år så fanns det tårta!!! LYCKLIGA. Var hemma vid ett ungefär och då åt vi tårta och drack cola. Somnade vid tre.
Drömde att Rakis jobbade på köttbullsfabrik och jag var hans hjälpreda. Ingen drömmer så sjukt som jag säger Rakis.

Technologic.

Heej bloggen! Idag var jag på Hammargärdets avslutning, det var trevligt. Hann knappt prata något med någon, men nice ändå. Mycket sång i kyrkan och en korkad präst som höll tal och sånt. Men det var ju inte alls mycket tårar efteråt! besviken, haha. Nämen som sagt, liftade med Leif hem sen. Ikväll ska jag till Malin, vi ska våldgästa niornas ferre :')

Nåväl.

Usch vad löjlig jag är när jag skriver såna där "djupa" inlägg, h3h3. Men sån är de.

Sorglig symbolik.

Vi var närme än på länge, ändå kändes det som det aldrig varit så långt mellan oss. Hon sjöng för oss, förstår du?

Bubblor.

Heej bloggen! Kan börja med att berätta att smörgåstårtan och den vanliga tårtan var asgoa. Hittade en jättebra låt på spotify också, kolla bdb för youtube-länk, lyssna på låten och upptäck ironin i ordet jättebra :)
När jag träffat Lisa i Stadsparken gick vi och käkade, sen gick vi runt lite. När vi kom till Strömsholmen var det inte så mycket folk, inte vid scenen i alla fall, så vi kunde stå längst fram. Anna var bäst! ibland kände jag inte av kylan alls, ibland frös jag så jag skakade, men det var fint ändå. Åkte hem med mamma som varit i Stadshuset för att lämna valresultatet från valdistrikt 51.

Kooks.

Heej bloggen! nu är jag hos Anzing, hon flyttar in, det är trevligt tycker jag. Ska snart äta smörgåstårta snart, mumsi! Senare ikväll blir det Anna Ternheim, Lisafisa kommer nog runt nio. Niiiice :)

Ett set.

Heej bloggen! Tänkte nu bjuda er på min helg. I fredags var det som bekant skolavslutning. Jag var hemma vid tolvtiden. Då sov jag och tog det lugnt i sisådär två timmar. Sen gick jag med hundarna, käkade och lite sånt.
Åkte sexbussen in till stan, där jag träffade Ankan och Eric, så gick vi hem till Anna. Där var vi i några timmar, sen gick vi till någon "fest", men sen kom "mamma" hem så då fann vi det klokast att vandra vidare. Gick ner på stan vid elva, kollade runt lite, köpte chips på fristadstorget, frös som satan, förstod ingenting, gick hem, chillade, sov. Så det blev inte av att se så mycket, men det var stundtals väldans trevligt ändå.

På lördagsmorgonen vaknade vi av ett gäng glada studenter som började festen tidigt. Begav oss mot staden på en cykel i solskenet vid halv tio. Sen välkomnade vi i uv Kungen, det var asroligt.
Fick sedan skjuts i regnet hem till Mommi och Vaari, där även Erik var. Gjorde oss i ordning, tog en snabbis till Tuna Park och sen skjutsade Kjell mig, Leila, Mommi och Erik ner på stan. Stod i kaoset, fann till slut Lisa, kämpade oss ut genom kaoset, hamnade mellan en barnvagn och en tre meter bred tant, osv. Gick till en rondell och kollade lastbilarna. Sen vid fem-halv sex hämtade vi upp Lisa och åkte till Stränkan. Där blev det god mat, trevligt sällskap, musik och oändligt med paket.
Hade tänkt se Tiger Lou på kvällen, men jag orkade bara inte, var oändligt trött.

Idag har jag varit så otroooligt slö, tog på mig kläder för typ tio minuter sedan. Men det har varit skönt ändå. Ska strax bege mig ut i det faktiskt skapliga vädret med byrackorna. Ikväll blir det nog stan hoppas jag. Ciao!

I am the walrus.

Heej bloggen! Har varit vaken i ungefär en timme... sömn har helt klart varit en bristvara under de senaste dagarna så det var nice att sova ut. Nu är jag hungrig som en varg, men snart kommer mami und papi med kycklingkebab, mumma! De är valfunktionärer hela dagen, h3h3 roli för dem. Men nu har de rast. Så då vet ni det också.

Skriver om helgen senare, vet ju att ni hemskt gärna vill veta, det är så spännande!!!!!

Nu ska Linn & Anna sova.

God natt!

Tofsvipans läte är inte att ta miste på.

Idag var jag ute och vandrade i vinden. Då luktade det ungefär som havet, en oerhört äckligt, men samtidigt så underbar doft. Idag fick vi äntligen vår frihet, nu är vi alldeles alldeles jättefria fram till tjugonde augusti. Dit är det härligt långt.

Feckin' classic.

Jo för att så här var det nämligen, jag stod i duschen idag. Och vid ett tillfälle slickade jag mig om läpparna (det låter ju otroligt dumt, men ni vet, som man gör ibland liksom, helt natural) då smakade det så konstigt, liksom sött på något vis. Och när jag drog med tummen så bidde den alldeles röd. Jag öppnade kabinen och såg en haka, mun och näsa täckta med blod. Värsta b-skräckisen var det, och jag hade huvudrollen.

Jag berättar vad som helst.

Epistaxis är den medicinska benämningen för näsblod eller näsblödning. Kan gå obemärkt förbi, men oftast rinner det blod ut genom näsborrarna, och då märks det ju. Det finns två sorter, den främre som är den vanligare och den bakre som är betydligt mer sällsynt men även mycket mer allvarlig.
Det finns många orsaker till att man blöder näsblod, t.ex. frakturer, trauman (som uppstår vid slag mot näsan) tryckförändringar, mediciner med anti-koagulerande effekt, allergier, för mycket petande, torr luft och högt blodtryck (främst hos äldre) Morbus Osler är en ovanlig sjukdom som gör att man blöder mycket näsblod.
För att stoppa näsblodet gäller det att få blodet att levra sig snabbare. Och meningarna går isär huruvida det är bäst att trycka på näsbryggan eller den mjukare delen vid nästippen. Det finns heller inget säkert svar på om det är bäst att böja sig bakåt för att förhindra att blodet rinner ut, eller böja sig framåt för att förhindra att blodet rinner ner i magen.
Det är vanligt att använda vaselin för att förhindra droppande, men det bör undvikas då det torkar ut slemhinnorna.
Blir en artär bakom näsan skadad kan man förlora mycket blod, och det är svårt att behandla.
Men det är ytterst ovanligt att dö av näsblod.

Elstöt.

"Jag blir väl en fjortisidol i 2-3 år, sen får jag dra mig tillbaka. Den här berömmelsen kommer ju aldrig tillbaka"
Alexander Rybak har koll på läget, skönt.

Blåsa.

Kom endast 30 minuter för sent till Per-Eric. Gjorde först en grej vad man skulle spara om man var fast i en livbåt typ. Fick höra "svaret" som några officierare från Usa:s flotta skrivit. Nr 1 var rakspegel och Nr 2 var 10 L oljebensin.
Min lista: Nr 15, rakspegel, Nr 14, 10 L oljebensin (YYYY) I alla fall, sen käkade vi hamburgare. Och inte så mycket mer efter det. Slutade vid halv ett, åkte till stan, blev upplockad av Tomme, så åkte vi+Pierre och hette han Danne? ut hit till hundarna. Nu har de farit hem och jag väntar på far som slutar om ca sex minuter.

Som en knytnäve för fan.

Gårdagen spenderades till att börja med i skolan. Hade data, sen hål då vi vandrade runt på stan, kollade när alla jb-elever gick förbi i klänningar och skjortor, kändes helskumt,haha. På bilden fick vi bara reda på betygen, sen fick vi gå. Käkade pizza i matsalen, sen vare Eskilfestivalen. Satt i aulan och kollade på när de sjöng och dansade och hade sig. Jonte and the funky flames var förstås bra, men resten va skapligt b. Sen blev det att sega runt på stan, sen träffade jag Emma som var kvar så då vart det lite roligare.
Anyway, 17.30 var det möte, men typ alla var sena så det blev vid sex nångång. Tog sjubussen hem där jag träffade Molly, och Filippa som varit i Hässlehom (Siesta) :))))

Idag väckte pappa mig klockan sex. Käkade frukost. Sen skulle jag lägga mig lite igen eftersom jag skulle med 8.12-bussen. Så jag satte klockan på ringning, 6.55. Och då vaknade jag, sen stängde jag av klockan. Tänkte att jag skulle gå upp direkt eller ställa ny tid. Sen fick jag sms från Emma där hon frågade om vi skulle åka 7.32-bussen. Så jag skrev "Är det inte tio över?" och skickade sms;et. Sen efter en stund ryckte jag till av en duns. Då hade jag tappat mobilen i golvet, så jag tänkte att jag skulle ta upp den och ställa ny tid eller något.
Nästa gång jag vaknar frågar mamma om jag ska strunta i att åka in eller åka med henne och komma lite sent? vadå, öööhhh? jo då är klockan tio över åtta, yippie ka yey, klyftig tjej. Nåja, går upp ur sängen, funderar på vart mobilen är. Just det, under sängen. Tar upp mobilen, ser ett missat från Emma (ack om ljudet varit på) och ett sms: Nä, nu tar jag tio över, gör du också det? Va? tänker jag, jag skrev ju. Går in på sms, där står det: "är det inte tio"
Jag hade somnat mitt i sms:et och inte ens hunnit skicka det innan mobilen for i golvet. Pigg brud, japp.

Usch vad långt inlägget blev. Jobbigt. (För er alltså,h3h3h3)

5404.

Nu har det hänt! Det absolut VÄRSTA som kunde ske har skett. Att höja priset på glassarna hela jävla tiden är en sak, det är inte bra, men det får gå. Men de ska fan INTE röra piggelin. 6 Kronor är ett heligt pris på den glassen. Den är räddningen ut ur alla törstiga fattiga situationer. Jag blev helt förkrossad då jag förbered med 6 kronor i handen går fram till frysen på Pressbyrån på Centralstationen i Eskilstuna, EN SJUA!!! katastrofalt.
Kostar dock fortfarande sex i kiosken i skolan, men alltså, det här är en skrämmande utveckling. Måste undersöka Ica och Hemköp imorgon! Jag fruktar det värsta...

Tribute.

Ojojoj, har fått stränga order av Lisa att framföra att det är en myt att stretching är bra för sendrag. En myt i likhet med den om att spotta sig över axeln när man ser en svart kart. Hon menar att det bara gör saken värre (stretchingen alltså). Då var det sagt. Jag kan dock berätta samma sak för er som jag gjorde för henne, myten om att A-brunnar bringar otur är helt sann! Så går någon av era vänner på en sådan, gör de en tjänst och banka dem tre gånger i ryggen.

Dagen då, tog 8.47-bussen för att ha spanska. Gick upp till stationen för att möta Anna, fick ett samtal från henne att hon var vid skolan... traskade tillbaka. Hade inte alls det någon spanska, gassade i solen med päronsoda, lät dagen rulla på i godan ro, köpte ett linne, for hem.

RSS 2.0