Som revolutionärernas blod.

Är röd. Som vanligt så fort solen kikar fram.
Har haft deiliga dagar med la familia, sol, bad och tonvis med jordgubbar. Nu vankas en helg med jobb för hela slanten och sedan bär det av till Barca! Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Ps. Ganska mycket går åt helvete för tillfället, men tack vare ovanstående så klarar jag mig ok.

Bla.

Hade en trevlig midsommar i sann traditionsanda. Snapsade med gubbarna, sjöng snuskvisor, dansade till både Barbie-girl och Små grodorna (under olika skeden av dagen/kvällen) hade världens fulaste krans, käkade potatis och gräddfil och det var så himmelskt att jag inte visste vad, lekte i "vuxenlaget" som var ett dåligt val eftersom vi fick stryk av kidsen, fick stryk när vi så kallade vuxna människor tävladesins emellan också. But I was like whatevaaaaah. Japp, en trevlig midsommar.

Fun fun fun.

Var på Statoil med Emma förut och skulle köpa en burk Cola. Då sa kassören:
- Det blir 1000 spänn
- Oj, jäklar!
- Ja du vet, nya Cola-skatten
- Aha, då ska du få det i mynt av mig
HOHOHO!
En tanke som slog mig väl hemma var att undrar om kassörer läser av kunder när de vill skoja till det. Jag menar jag hade ju kunnat reagera lite hursomhelst. Det var kanske inte något han tänkte på, alla analyserar ju inte sin omvärld till punkt och pricka som undertecknad. Men det vore intressant om han nu funderade innan och faktiskt tänkte att jag minsann såg skojfrisk ut.

Viva España.

MEN! en liten tröst är ju att vi (jag & Elin) bokade flyg till Barcelona igår!

A hard work.

Först kändes det fruktansvärt hemskt. Men sedan har jag försökt, och ganska bra lyckats, ta det med ro. Men när jag var inne på en random blogg som lagt ut bilder från Siesta! då blev jag åter ledsen i ögat att det varken kommer stå pissålöv eller emmaboda på min arm denna sommar.

Poseidon.

Götet var skönt. System var coolt, hehe. I övrigt chillade vi mest. Njöt av hotellets säng och frukost gjorde jag vill jag lova. Njöt också av Beyond reetros utbud men njöt dock mindre av min lilla plånka, ehe. Men en goding fick iallafall följa med hem. Njöt av pastan jag åt igår men njöt mindre av att jag knappt orkade äta på grund av frukosten, hähä. Ja, Göteborg var som vanligt finfint regn och moln till trots.
På hemresan hade jag ooont i halsen och var allmänt hängig. Men det gick bra ändå för jag hade sjuuukt med space för spirorna och Markus i öronen.

Peace/Peas/Piece out

Stories.

Jag hade en underbar kväll med Emma och Moa igår. Vi klarade Nybrons fria inträde med en minuts marginal och slog oss ner där en stund och konverserade. Sedan blev vi sugna på att kolla tempen på Brasserie och även där kom vi undan inträde. Istället spenderades ett rejält antal slantar på mumsiga drinkar. Dansgolvet var glest värre och upplevelsen so far lämnade en del att önska. Det strömmade till lite folk allt eftersom vi svingade loss, men till slut valde vi ändå att chansa på Nybron igen. Och trots att klockan nu för längelängesedan passerat 22 så kom vi in utan payment. Det kändes awesome (hehe) och mitt förtroende för väktarkåren kom något tillbaka efter Lokomotivetincidenten i lördags.
Där hade mycket hänt sedan sist och vi kunde äntligen släppa lös alla krafter på dansgolvet, och de fick härja fritt fram till stängning.
På promenaden hem mötte vi goa esteter och sprang sedan fram till A-huset för att röra dess väggar. Spenderade en stund med att sitta och stirra in i byggnaderna och förundras över allt.
En riktig onsdag minsann.

.

Jag vill stiga upp mitt i natten och släpa den stora, klumpiga bäddsoffan tvärs över rummet för att kunna ligga och stirra ut genom fönstret på vår älskade lilla plåtfilur som aldrig flög sin kos.
Varför kan vi inte göra det igen?

Snart finns det inga tårar kvar.

Åh vad studenten var fantastisk. Det är nästan så att jag inte vill skriva om den, känns inte rättvist att försöka återge allt i ett futtigt blogginlägg. Känslorna sprutade och det var mest glädje även om det var en hel del sorg då Kerstin och Hazel skulle kramas om. Men som sagt i övrigt så var det lycka som sprudlade. Flaket var bland det goaste jag upplevt och ja, hela dagen bjöd på massor av godbitar. Både i form av att få träffa fina familjen och av att få cashflow via stipendium, osv. Sen kom det mer sorg dagen efter men det blir nog bättre när jag träffar människor och gör saker.
Nu gav jag mig in på detta iallafall. Nåja, jag stannar här och påminner om att det fattas flera ton information om 11/6-2011 och allt som hör till.

Hjälp.

Låg och betraktade mina väggtavlor tidigare. En av dem är Joakims tolkning av mig från 2010 och handlar om bowling. Det slog mig då att onsdagsbowlingen pågick under andra året. Nu är det tre dagar kvar till studenten. Jag förstår inte inte inte.

I övrigt kan jag berätta att det just idag är en månad sedan jag köpte nya "cykelbyxor" Och nu är det dags igen. HQ jag svär.

Är det mötets mening att.

Har haft bra dagar i Sandviken. Det har gått långsamt ibland men mest fort.
1. Har druckit massor av ananansjuice
2. Har ätit 3 st Marabou 200-grammare
3. Har fått flera myggbett
4. Har sovit på en idrottssalstjockmatta
5. Har suttit väldigt mycket i en stol
6. Har gått barbent.
7. Har lyssnat på kloka kamrater
8. Har sjungit kampsånger
9. Har ritat penisar, bröst mm i Elins block.
10. Osv. (mycket lite politik i punkterna men mycket under dagarna)
Och alla diskussioner kring staten, arbete, kommunism, systerskap mm så har de bästa
ändå bedrivits mellan mig, Elin och Adam om:
- Hur man kan styra hundars toalettvanor
- Hur man gör big business av toapapper
- Hur det vore om man handlade med bajs istället för pengar

RSS 2.0