Wasted.

Let's not talk about the sorrows... är hos Anna och lyssnar på Marit, äter chips och dricker öl. Ljuvt är det. Puss på er alla mina små älsklingar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Come on Eileen.

Kollade lite på tradera (hittade så stört fin klocka, måste nog kanske ha!!!!) meneh så kollade jag lite allt möjligt random, bland annat musik och kategori Indie. Så kom Magnus Carlsson upp? va?

Rocket scientist.

Nämeeeen kan det verkligen vara så att jag somnade till Boston Legal igen?!!!! meneeh håller iallafall på att ladda ner fem säsonger, häh. Fast det tar 100000 år.
Idag ska jag kavla upp ärmarna och använda mina muckler, här ska flyttas. Ciao.

See you later.

Blir sur på dem som sjunger egna låtar i Så ska det låta, blir även sur på mig själv för att jag bryr mig och lite för att jag gillar Så ska det låta.
Idag invaderades Eskil av småkidz när jag var på väg hem. Basketkidzen som ska spela cup i helgen. Flashbackade lite till min egen fina karriär. Insåg häromdagen att det snart är ett år sen den tog slut. Galet, jarrå.

Hollow.

Har foto i ca tio minuter till. Ingen lärare har tid med oss vilket betyder att spottan och facebook är mer intressant än att arbeta. De på andra sidan rummet lyssnar på asdålig musik. Fast nu äre en bra låt. Iallafall, poden e döööö. Jag mä. Herrå.

Nom.

Är jättejättehungrig faktiskt. Dör nog nästan lite. See you in heaven. Nä visst ja. Gör vi junte.

I övrigt.

Igår fick jag och Emma möjlighet att via Mats se Guif-Sävehof for free i Sporthallen. Typ första handbollsmatchen jag såg någonsin. Knökat med rödklädda människor. Ganska mycket bättre tryck än när vi brukade titta på EB's matcher.
Matchen började lite halvknackigt, mest hawaiispel, gästerna drog ifrån, Guif gick ikapp, gästerna drog ifrån, Guif gick ikapp, det var spännande, Guif klantade sig och förlorade med två bollar.
KukN.

Vi är idioter.

Amehn grattis, bra jobbat, sisådär 10 år senare fattar jag varför den där gympaövningen ni vet, kallas för Hiters Hund. Känner mig stolt. Och stark.

Lycka.

"Tycker du att det är kul att shoppa? Det gör vi också, men vi känner ändå att det viktiga i livet inte går att köpa för pengar. Det kan handla om att ha någon att prata med när man känner sig ensam eller att någon hämtar upp en när man missat sista bussen hem. Allt i samhället handlar inte bara om pengar"
/KDU, Kristdemokratiska Ungdomsförbundet
(På hemsidan står det också "Vi skäms inte för att vara borgerliga)

Det blev orange, hehehe.

ÄR SÅ JÄVLA HUNGRIG JUST NUUU!!!! (är alltid det, hehehe) Det senaste jag åt var microvärmd paj och glass+sorbet med Linette och Ida (och kanske nån mer?) i Annas kök i natt. Vill ha PAJ NU!!!!

Orange hår, hoppas, hehehehe.

Idag hade jag asbråttom till matten föratteh det var prov. Ramlade två gånger i hårda trappan, öm i knät, stackars mig :(( meneh idag ska gamla Anna firas och det är ju helt okeej eeehhhh.

Kärlek.

Idag läste jag på en tv-skärm på Coop forum att en genomsnittlig människa äter ca 50 ton mat under en livstid. Misstänker att min siffra ligger runt 150. Hähä. MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!

En doft, en suck, ett skratt.

Idag har jag och mor min varit på Working Class Heroes. Det var ett samtal mellan Åsa Linderborg och Jerry Williams, lett av Stig Hansén. Och det var så bra! Riktigt jävla härligt samtal. Efteråt passade jag på att få några kråkor i mina böcker och posera lite med Åsa. Awesome.

Grilloumi.

Ställdes igår alltså inför det svåra valet, diskussionscirkel med kamrater eller grilla med vänner. Kunde ju bara inte bortprioritera MAT!!! Nämen det var soft. Jävligt synd att jag missade kärnkraften bara. I alla fall. Vi tajmade vädret helt kasst, men hade det asbra ändå. Turistbyråns veranda fick bli vår hemvist. När jag och Emma skulle till bussen blev det väldigt bråttom eftersom min klocka alltid är så jävla retarded. Sprang. Var mätt. Ville spy. Ville ge upp. Men klarade det!
Ibland saknar jag baskettiderna. Just nu främst eftersom jag var så stört vältränad då.
Äh, fuck it. Tjarå.

Cocooos.

Sitter i ett av mina favoritkök, Anna Odes. Synd då att jag snart inte kan sitta här längre när de tar sit pick och pack och flyttar på sig. Tur då att vi kommer få lära känna ett badkar istället!
I alla fall, egentligen är det ju lite tjatigt det här med vårtecken. Meneh de är ju förbannat trevliga ändå tycker jag minsann. Även om jag föredrar andra än dem som har med massa blommor och grejer att göra:
1. Tvättade Tommes bil igår!
2. Hade ytterdörren öppen i flera, flera timmar
3. Gick ute i T-shirt
4. Cyklat idag!
5. Ska grilla idag!!!!
PÖZZ PÅ VÅREN. TJARÅ.

Sverige.

Tänkte bara berätta att jag lever, om någon undrar. Har dessutom lov och det finner jag mycket trevligt. Var ett tag sen vi hördes så en del har väl hunnit hända. För att nämna något, Camillas 50-årsfest i lördags. Det var väldigt roligt. Hahaha. Iallafall, våren närmar sig med stormsteg och jag har hunnit glassa runt utan jacka och med solisarna på. Har åkt pakethållare också. Helfint anser jag. Sen är ju april cepemånad när det gäller väder och idag snöade det. Men vafan, i veckan blire Rotan. Då äre fan vår. Fuck you.

RSS 2.0