Bloggen är off @ the moment.

Insåg härom dagen att jag behandlar mina skämt som gummisnoddar. Jag drar ut dem alldeles för långt så att de till slut går av. Och är de dessutom torra blir processen ännu kortare. (Ibland är jag ju skrämmande filosofisk)

Idag var jag av okänd anledning på ganska dåligt humör. Åtminstone på förmiddagen. Men texten gick prima, jag snackade med Tomme i solen i väntan på söliga mammoro och vi listade ut vad de tecknade gubbarna hade för yrken. Emma kom släpandes med min väska, ojsan hehe.
Träningen var den roligaste på mycket länge! Var inte alltför seriösa alla stunder om jag säger så... :)
Snackade Göteborg också så träningen blev bara en timme.

Blev ingen tidig binge idag heller, ack ack. Men flyttar över till en extern hårddisk som Erik gav mig (yyy)
Tar ett tag, typ 75984893835937278483958309 bilder så att, men sen så! ZzZZzZzZZzzzzzzzZZzZzzz

Hungrig, Nudlar.

Har varit dåligt med blogglust på sistonde. Lite att berätta om också så...
Igår hade vi nationella, skriftligt i engelska. Då skulle vi skriva om internet, skrev bl.a. att jag skriver blogg.
Började fundera på varför. Har absolut ingen bra anledning, men det får vara. Har haft muntligt också, gick väl okej men tiden var för knapp. Att resumera veckan finns det ingen mening i, så det undslipper ni, lyckostar!
Det märks att sommaren är nära nu.

Walking on a dream.

Herregud vad jag är omogen egentligen. Hade tänkt sluta med det men så läste jag en kommentar, så atte det kanske blir lite till. Hatar mig själv ibland, ehehhe. Chill dag idag, lediga imorgon=studiedag+två lektioner bortsnackade.
Fkn skönt asså! Har haft en jävligt skön dag hemma också, bastat och massa sån smörja, nize. Men det var svinkallt att duscha, hemskt var det. Vi eldar nämligen med ved (INTRESSKLUBBEN ANTECKNAR) och det har inte varit någon hemma idag så det fanns inget varmvatten, men det upptäckte jag lite sent så atte...

Nu ska jag äta mango och naturgodis, samt dricka varm choklad och lättdryck framför teven (yyy)

Juste, basketlaget var med i tidningen, ser ut som en förvrängd pedofil (yyy)

Vill också va med.

Har ju då inte bloggat på ett tag så atte. Har inte känts särskilt värt. Egentligen är det så jäkla ointressant att skriva och läsa om vad jag gör på dagarna osv. Ska sluta med det nu. Undantag om något speciellt spännande händer förstås, men det är väl en lågoddsare i dagsläget.

En jävligt ful grej är när människor umgås med andra och ba wohooo nice alltså pretty close asså. Sen ba neee ni e för ocoola för mig för jag e så ball så herrråååå. Sen ba tar ett par bira och blir packade på det, då ba wohhhoooo I Love you guys. Jävligt ful grej asså, men mer synd om dem än om oss så atte,hahahahahahahahhahahahahahahahahha.

Röda.

Tisdagen var väldigt ovärd, blev ungefär ingenting gjort trots åtaliga timmar i staden. Hann åtminstone med en lugg.
Igår onsdag fyllde Anzie Panzie hela 17 år! Det firades givetvis, helt traditionsenligt med lunch @ Bamboo city. Hann med några muffins och kakor som Ankan bringat också. Träning i Årby på kvällen efter tre timmars väntande på stan. Har varit mycket dötid på stan de senaste dagarna. Orkar inte tänka mer vad som hänt, orkar inte blogga, orkar inte.

Idag var det antivåldsdag, inte så kul som jag väntat mig. Fick köa med 1000 andra efterblivna idioter som fixade så att vi som stått nästan längst fram från början inte fick se filmen. Blev lite mera väntande. Men hade sällskap av bl.a. Lisa fisa, vi for efter en stund till c där Kerstin a.k.a. Kärran var på prathumör.

Träningen var rolig eftersom alla var smarta,
Och Nu: SOVA!

Mangomongo.

Usch för att det är skola imorgon. Men livet är fint ändå. Idag har jag ungefär ätit grillad korv med bröd,tvättat bil tillsammans med mina fina bröder,somnat i gräset och tränat lite basket. Nu ska jag äta en blandning av papaya,ananas och mango, m'm'm Sova tidigt, som sagt, imorgon=back to basics

Emorumpa.

God kväll eller kanske god natt, snart i alla fall.
Tänkte bara berätta att gårdagen, eller rättare sagt förrgårdagen var bäst! På dan var Erik och jag hemma, tog det lugnt i solen, gick långpromenad med hundarna osv. Vid halv fem ungefär åkte vi och plockade upp Emma, sen åkte vi till stan. Sa hej en snabbis till Mommi och Vaari, sen gick vi till tåget. Kvällen hos Anna var härlig härlig! vi sjöng sing star, satt i badkaret, åt kebab, sjöng på balkongen och andra fina grejer. Jag, Carro och Anna somnade runt fyra, vaknade tre timmar senare och var pigg... mmm men somnade i alla fall om. Käkade frukost på balkongen i solskenet. FINT!

Kom till stan vid halv två igår, var hemma hos Mommi och Vaari vid två. Käkade mat tillsammans med Leila,Kjell och Erik förstås. Efter fikat for vi hem till Västermo igen=promenad och sen bara chill.

Vet nu varför jag bloggar, men det får inte ni veta.

Rock 'n' roll e min ursäkt ikväll.

Vet aldrig hur jag ska inleda mina inlägg, tja,hej och sånt låter så fult, men vill inte gå för rakt på sak heller
HJÄLP MIG MED DETTA ENORMA PROBLEM!
Idag tog jag det lugnt på förmiddagen. Åkte 12-bussen till stan i solskenet. Slog en hög strikear nere i bowlinghallen och spöade Emzing. Sen vandrade vi omkring, hann med att införskaffa två tischor @ h&m herr (älskar h&m herr) i alla fall.
Sen for vi till Ica och även Hemköp för att införskaffa diverse ätbara ting. Strömsholmens gräsmatta fick agera
matbord och det bästa var kanske de färska jordgubbarna. De var visserligen spanska, och det är ju precis i början av säsongen, så de var inte världsbäst, men ack vilken känsla! Irrade runt lite till, stötte på Ankan och Eric några gånger också, stämmer bra det. Tog fembussen hem, käkade god mat, gick promenad, chillade ozv.

Envisa gamla gubbar.

Idag är det fredag, men fredag har bara varat i ca 4 minuter (lite till när jag är klar) så det finns inte så mycket spännande att berätta än... Men igår var det torsdag och steg jag minsann upp halv sju, huga! anledningen till det var att 09.30 började träningen i Bollhuset=åka med 08.12-bussen. I alla fall, med på bussen var även Nathalie, så vi gjorde sällskap för hon skulle också till bh. Sköt lite tillsammans innan våran träning började också. Har saknat dig<3
På träningen var vi bara 4 stycken, så vi tränade skott hela tiden. Efteråt hämtade mamma mig, och så for vi hem, gick en liten promenix, fikade med Kerstin, gjorde oss i ordning, käkade mat och åkte tillbaka till stan.
Vi anslöt oss till gruppen som sett Män som hatar kvinnor, och vi kan även ansluta oss till den kanske något mindre, men fortfarande stora gruppen som tycker filmen är bra. Efter det åkte vi till Mommi och Vaari, käkade megagod kolapaj, babblade på och fick lite påskpengar, satt inte fel :)<3 Har gått en promenad på kvällen också, och sett en film, men jag somnade fanimej i slutet! Nåja, dags att sova snart tror jag. Lika bra det.

Känns som det var nåt jag hade att säga, men jag kan icke minnas.

Easy drink.

Glömde en annan grej också (viktigt viktigt att berätta ju...) åkte ju som sagt moppe till bussen, och givetvis också hem därifrån. Men några timmar senare och med regn uppepå det så var det liite kallare, och mina händer var liite rödare när jag kom hem. Hade fan ingen känsel=inga vantar dårå. Synd om mig (aha, en anledning till chokladbollarna) meneh i alla fall, på vägen hem då så mötte jag tre bilar samtidigt (faktiskt very big deal på våran väg) och den första var en polisbil, mitt ute i skogen liksom? ingen aning var den hade varit någonstans, men värsta dramatiska dagen ju,hehehe.
Min blogg idag är ju värsta spännande. Just det, det är den ju varje dag, Aaaaaiiiiighhhtt??

Päron.

Juste, glömde ju min bekännelse. Råkade göra lite chokladbollar förut. Skulle göra en kladdkaka tänkte jag, men mjölet var slut (?!?!?!??!?!?!?) fast de blev konstiga, typ för mycket havregryn eller nåt. De gick typ inte att rulla, så de fick ligga i formar, och så åt jag direkt ur bunken. Jo för atte Emma och jag bestämde att påsklovet är undantag så vi får äta massa skräp. Ganska sämst är vi, men det är ändå ganska bäst för skräp är så jävla gott.
Kommer väga typ 600 kg när jag är 40, men den dagen den sorgen så att säga. Var bara tvungen att baka. Ville tröstäta och ömka mig själv för att mitt liv är så miserabelt och hemskt.
Haha skojade bara, jag var sötsugen. OK?

The thrill of it.

Mmm. Nu äre onsdag igen. På dagen tog jag det chill, fixade allt som alltid måste fixas osv. Nytt vårtecken idag=åka moppe. Kan också vara ett tecken på att jag inte hade någon skjuts till bussen, men att moppen faktiskt var ett alternativ är ju ett bra vårtecken, aight! Hade träning i Årby dårå. Träffade Rakis på bussen också, long time ago. Saknar den lilla skiten ju. Imorgon blir det upp tidigt, sista träningen för veckan. Men det är skönt att ha kvällen ledig så, blir bio med mammsen dåva. Helgen blir niice också så atte.

På vägen hem (Lotta hämtade, och vi åkte E20/56:an) körde vi förbi en bil vars hela motorhuv stod i våldsam brand. Vi höll ordentligt avstånd osv... det var skitläskigt! fick värsta kalla kårarna och sånt ni vet. Gick inte att se in i bilen men jag tror (HOPPAS) inte att det var nån där. Stod en annan bil och ett par människor en bit bort. Det var i alla fall väldigt obehagligt. Mötte Västermobrandkåren när vi kom dit. Ska checka typ ekurren eller nåt nu och se om de skrivit nånting.

Och så förlorade ju HV=Guld till Färjestad :/ fuck it! meneh på nåt sätt kändes det ändå rättvist, 4-1 i matcher osv. Men surt är det. Förra matchen var ju värst, när Hv ledde men så slutade det med FBK-seger i sudden. Nåja, bara att komma igen nästa år.

Dermot.

Ibland skrattar jag åt mig själv, för att jag är cepe. Har suttit framför teven och trånat efter de snygga männen i två dagar nu. En bonus är att båda varit typ i 40-årsåldern? menmen, män <3 haha (jätteroli ordvits) sån är de.
Älskar mig själv ändå, villkorslöst, alla dagar, 24/7.. hmm..

Jag tycker om storartade händelser, men jag tycker även om enkel lycka. Småsaker och sådär ni vet.
Som att se tussilago och blåsippa blomma, som att äta nudlar och rån och dricka hallonpersikalättdryck ensam i solen, som att läsa gamla KP's på ett par stolsdynor i gräset, som att somna på samma dynor.

Träningen idag gick fint, men vi var bara fem stycken.
Kollat lite film och så dårå, nu på kvällen så atte.

Alltså, jag tycker sällan att jag e riktigt snygg. Men ibland sker det faktiskt. Just fkn nu till exempel. Om jag vrider på huvudet ser jag mig själv i spegeln, visserligen är det dåligt ljus, men vad gör det om 100 år. Jag gillar vad jag ser minsann. Men det blir aldrig bra på bild eller nåt, så ni stackare får inte ta del av det. Kan beskriva med ord istället om ni vill? haha skojade bara. Hoppas ingen trodde mig. Förlåt för att jag skrämde er i så fall. Nåja, just
nu hjälper det inte ett skit. För atte, ja. Jag har lyckats igen.



Jeffrey.

Min blogg börjar bli en varannandagare ju, får försöka ändra på det tycker jag. Igår fick datan tokspel och hängde sig som aldrig förr. Får väl bli dagens ursäkt. I alla fall, gårdagsförmiddagen spenderades hemma i lugnt tempo. Vädret var det ju inga fel på. Skulle tränat på kvällen men den blev flyttad tills idag så jag åkte hem till Emma istället. Vi roade oss med gamla filmer (som vi själva gjort alltså) finns i sjön, promenad, popcorn, påskmust, poker, Sverigespelet och Hänga gubbe. Jajamänsan, prima lir det där.

Som sagt, träning idag istället. Fram tills dess ska jag försöka göra lite nytta, så får vi se vad framtiden
har att bjuda på.

Mnåh, slicka röv jävla smörja.

Alltså nu ere såhär va, att idag är det söndag. Söndag den 5/4 innebär vakna med ett lotionmunstycke typ 5 mm från ögat, käka frukost ozv, chilla lite. Åka till Coop Forum med bror och mor, åka till Volvos parkering och övningsköra, äta gooood paj hos grannarna, plåga sina skuldror med idiotiska regler ute i solnedgången, lyssna på musik och tänka på nåt man ändå inte fick trots allt.

Igår vare ju lördag dåva. På morgonen lirade vi sista seriematchen för säsongen i Bollhuste dåva. Vann över Katrineholm med 67-48, riktigt bra gick det. Åkte därefter hem till Mommi och Vaari. Njöt av solen på balkongen tillsammans med Vaari, käkade pommes och påskskinka, köpte blommor och choklad och for vidare till Strängnäs. Var där vid fyra. Kollade gamla filmer från Finland, roli roli roli, och åt hemmagjord pizza i specialugn, godi godi godi.
Ca 6 timmar och 43 minuter senare for vi via Eskilstuna ut till Västermo och somnade sött i våra sängar.

Alltså en grej jag stör mig på va. Stör mig på onödiga grejer, hela tiden alltså. Det är egentligen ett jävla slöseri med energi och tid va. Ni ba: eeh jaha? men ojdå vilken jobbi grej. Men de är ju dee. När folk skriver engelska I (jag alltså) med litet i! Typ i love you, eller whatever. Skitirriterande tycker jag... tragiskt nog, men så är det. I alla fall, det stavas faktiskt med stort I, oavsett plats i mening. Skriv upp det så atte.

PÅSKLOV.

Tjosanhejsan 8) haha. Jävligt chiiill dag! underbart väder var en viktig och underbar faktor. Tog 08.47-bussen med Emma, Ellen och Annelie. Dessutom skulle Hg's skitungar till konstmuséet=Cissi och Rickard med. Så vi satt och snackade, bl.a. om vad Rickards barn ska heta. Trevlans ozv. Emma mådde dock inge bra så hon åkte hem direkt sen... Matteprovet gick galant skulle jag tippa. Samhället flöt på, hade muntliga diskussioner, alltid nice.
Sen åt vi glass=m'm'm. Och på svenskan hade vi inget att göra så då låg vi i solen, drack fanta och skrattade åt vårt underbara liv <3 Ingen lärare på idrotten=leka liten stund med klassen bara. Körde nån cepelek: Samuraj? men de va roli.
Hemma har jag bara chillat, typ lite hemmaspashit=fotscrub, ansiktsmask ozv.

Imorgon är det sista hemmamatchen för säsongen! (nånsin?) mot Katrineholm, 10.30
På kvällen blir det kusselusse @ stränkan, we like.

Hallå igen igen.

Oooh vad jag är trött nu. Var otroligt trött innan träningen också, men kom igång sen. Efter träningen såg jag ett sms från mamma, det stod att hon var tvungen att jobba nästan hela helgen. Blev lite galen. Men 45 minuter senare messade hon april april. Ack ack ack vad jag är dum! men det var ju bra ändå. Vi har lurat Anna också. Att Kerstin blivit hämtad av ambulans. Hemskt egentligen, men det var roligt för Anna gick på det ganska jättemycket, hehehe.
Och Emma och jag fortsätter glatt vårat syndande, dagens var pizza på Hurtig's. Jodå.

Och alla vill ju ha en bit av kakan, d.v.s. stjärnglansen och all uppmärksamhet det innebär att få ett eget blogginlägg
på www.linnrosenborg.blogg.se Dagens lyckliga är punkrockaren Ragmond.

Ragmond föddes runt 2003 i Finland. Han var en väldigt plastig typ, men söt och god inuti. Idag är han fortfarande plastig utanpå, men all ensamhet under höstarna har gjort honom alldeles tom där inne. Ragmond har den mycket ovanliga (as a matter of fact, han är den enda som har den) sjukdomen Röröanyröborödy. Det innebär att hans talan måste föras genom människor. Forskning visar att Lisa Tammi är den som är bäst lämpad för att förmedla Ragmonds känslor.
Ragmond är grön, han har gula stora öron, lite halvgalna ögon och en röd tuppkam i gummi. Väldigt stilig! Det tycker även Ramona, men hon har ett hjärta av trä, så förhållande är lite knackigt. Jag ser fram emot sommaren och återseendet med kära Ragmond!

RSS 2.0