Mustigt.

Igår kväll var allt jättekonstigt. Stundtals riktigt trevligt, ibland mindre trevligt. Sammanfattningsvis jättekonstigt. Idag har bestått av städa, spendera typ 2½ timme i kiosken då jag bland annat hann med en efterlängtad kebabpizza som jag då och då varit så jävla sugen på i typ två veckor nu. Sen blev det duschen och tio omgångar shamponering. Imorgon blir det studera hela dagen lång och sedan drar baletten igång igen.

Bowie.

Har ätit popcorn så jag håller på att dö. Flickan som lekte med elden var bra. Reklamen var trasig, sadface. Har haft en bra dag.

E.

-Så kommer Clintan in och snackar ungerska!
-Jaa, det är ju good bye direkt.

Or alive.

Är åter hemma efter hälsolägret i Stallarholmen. Mat, godis, chips, dricka, film, sömn och framför allt Vem vet mest har förgyllt våra dagar. Ljuvligt! På bussen mellan Strängnäs och Eskilstuna var det en galen biljettkontrollant.

Annas mamma, vad kul.

Hallå i hålet. Tänkte berätta lite för er om min helg, för det vet jag att ni så väldigt gärna vill höra. I lördags kom först Erik ut. Vi gick en lerig promenad med hundarna. Sen kom även Tomme och Michelle och det bidde en massa mat osv. Jag lämnade sällskapet efter några timmar för att åka in mot staden. Spenderade kvällen med Emma, Anna och Ankan. Var ett par svängar på Kafé Lillebror, hetsdiskuterade skräckfilmer och så ringde Carl och han var i Malmköping och ingen förstod någonting. Framför allt inte vem Carl var. Somnade sedan gott i Mommis och Vaaris säng.
I morse gick vi till Coop och införskaffade frulle. 12.05-bussen var 15 minuter försenad.
I övrigt har dagen bestått av att sova och glo dumburken.

Alltså, om ni någon gång funderar över varför min blogg inte har så galet många prenumeranter;
Läs bloggen.

Weekends.

Igår fick vi ingenting särskilt gjort egentligen. Känns som att vi kunde hoppat fredagen helt, men det var ändå trevligt så. Såg färdigt filmen på svenskan, spelade Super Mario och kollade youtube på texten (skitlänge) lunchade, hade naturkunskap i ca 5 minuter innan vi övertygade Jarri om att få sluta. Vandrade en stund på stan med Ankan och Anna, sedan plockade pappa upp mig. Vi åkte till Leila och Kjell en stund och fikade/kollade underbara bilder som Leila tagit i Prag, Paris mm på 80-talet/hämtade nyckel. Sen åkte vi till Mia och pappa friserade sig och till sist åkte vi tillbaks till stan och införskaffade äntligen nya löparskor. Nu slipper jag förhoppningsvis dö varje gång jag springer. Är hungrig. Hejdå.

Bottle.

Idag blev äntligen det förbannade ekvationsprovet överstökat. Gick på ett vis ändå bättre än jag trott, men vissa saker bara försvann. Nåväl, får väl se hur det slutar. Vad som däremot garanterat gick fullkomligt åt helvete var beeptestet. Sura tjejen. Tur då att vi lirade volleyboll efteråt och att vilken sport som helst är fantastisk om du spelar med rätt människor.
Klockan tre var det dags för Anna Odell och aulan var ganska välfylld. Innan var jag lite kluven gentemot hennes verk, efteråt applåderade jag ordentligt. Käkade med Emma, Lotta och Ali och sprang sedan runt på K-rautas parkering och fotograferade. Imorgon är det återigen fredag precis som det var igår. Sedan lov som ska bli väldigt skönt och troligtvis allmänt nice.

Let's not talk about the sorrows.

Idag vann jag 27 chokladpengar genom att besvara en fråga på engelskan. Inte varje dag. Gott.
I ettan såg vi en film som heter Säg att du älskar mig, regisserad av Daniel Fridell. Jag trodde att jag aldrig skulle få se en sämre film. Men idag, gott folk, idag. Då började vi titta på Korpen flyger (org.titel: Hrafninn flýgur) från 1984 som är regisserad av
Hrafn Gunnlaugsson (för det fick han en Guldbagge 1985) Som ni kanske förstår är filmen isländsk, och det kan vara det konstigaste språk jag hört i mitt liv. Konstigt språk eller inte, filmen är fascinerande dålig. Men, dess kasshet är ändå trevlig så att säga. Säg att du älskar mig gjorde mig spritt språngande galen, Fridells beskrivningar gjorde mig bara arg. Korpen flygers fantastiska kasshet gör att jag bara skrattar. Om jag hittar en trailer eller något så dyker det upp på Calabria, givetvis.

Odd, but not extreme.

Tappade plötsligt lusten att blogga fullständigt. Är så jäkla seg och klarar knappt av att röra armarna. Dagen har i alla fall varit riktigt trevlig och bjudit på både det ena och det andra.

Faktorisering.

Ännu en ny vecka har tagit sin början, sista innan lovet, gött! Inledde med samhällskunskap där vi kollade på en dvd med Anna Odell. Men det var bara förberedelser och samtal med massa psykmottagningar, ganska segt. Ser mer fram emot torsdagen när hon kommer. På Etik- och Livsfrågorlektionen var vi i kyrkan och fick se en kort pjäs om ungdomars liv. Sen låg vi på varsin bänk och lyssnade på vilt orgelspel, väldigt avslappnande må jag säga. Avslutade dagen med att lyssna på föredrag med Kitimbwa Sabuni om svensk slavhandel på 1600-1800-talet. Intressant.
Tog sedan ett par bilder av honom till affischerna och det vi fotade till i tisdags också.
Väl hemma jagade jag solen som en galning på cykeln för att få lite schyssta bilder, gick åt helvete. Blev dimmiga grejer istället, funkar också. Dricker nu O'boy, gott. Bye.

Textil.

Gick upp tjugo i åtta idag för att åka och träna. Dumma, dumma tjej! Vi kom in väldigt tidigt, de hade inte ens hunnit öppna ju. Men det kom vi på lite sent, tur att solen sken i alla fall. Blev gruppträning idag, Cykel 55 minuter, det tog! Efter det åkte jag och pappa för att titta på lägenheten, säger bara;
Första december, kom till mama! <3
I övrigt har jag som vanligt en söndag varit väldigt trött och seg. Ska innan kvällen är slut dela ut ett fredspris till valfri person. Det får bli i sällskap av en portion mango. Hejs!

Vapnet.

Började dagen med att spendera ett par timmar på träning. Körde stenhårt och kunde knappt gå efteråt. Käkade sedan på ett absolut knökfullt McDonalds och min irritation gentemot andra människor växte... Har hunnit med att studera lite lite matte tillsammans med Emma, sedan övergick det i att mest titta på gamla videoklipp och äta äppelpaj.
Har precis sett färdigt Resident Evil 3 Extinction som var helt okej. Nu blire bingen. G'natt!

Drops.

Idag var vi på Mattias Klums föredrag på teatern. Det var riktigt bra! Fantastiska bilder, spännande historier och så vidare. Såg fram emot det innan, men det var ändå över förväntan.
Verkade som att halva min bekantskapskrets också hittat dit, nåja, riktigt så illa var det inte.
Men nästan.
När jag var på väg till bussen cyklade ett par tjejer förbi och sjöng "Era feeeeta nackar". Det lät otroligt falskt (nästan falskare än när jag sjunger) Men jag blev sugen på lite Ebba Grön. Mycket längesedan. På bussen gled det snabbt över i Nationalteatern och jag blev nostalgisk och mindes sommaren 2003 och 2008.

Kyss mig där bak sa Hanna.

Har just slängt i mig lite fil och en kitkat i väntan på kyckling på fredag, me like. Så småningom blir det Idol och annat shit @ Malins plaza. Gårdagen bestod mest av komplexa, jobbiga skoluppgifter. När jag sedan var klar och även hunnit duscha, käka och hela köret så försvann jag på soffan. Gick inte därifrån förrän vid tvåtiden då sängen blev min nya sovplats.
Nu är det visst helg igen och jag hann inte med den här gången heller.

Easy as.

Ikväll har jag gått en liten sväng med pappa och hundarna. Det blev skidjackan som åkte på, iinte okej! Kom även att tänka på min tänkta flyttföljetong. Den har varit fullständigt bortglömd, så viktig var den.
Igår såg jag en kille vid busshållsplatsen som hade luvtröja från John Bauer och ett tajt halsband med långa långa nitar. Något med den kombinationen fann jag ganska roande.
Såg även en bil med "BUH" på registreringsskylten. Blev rädd. Sen såg jag att det i själva verket var "EUH" Så då blev jag lugn igen.

Piercing och porr, typ.

Igår blev en väldigt lång dag och jag var halvdöd när jag kom hem. Sängen var av betydligt högre prioritet än cyberspace. Började i alla fall med att åka till skolan, hade fotolektion. Vi behövde sol, det fanns ingen jävla sol. Sen ringde Emma och sa att Kerstin ville att vi skulle åka till Stockholm.
Så hon och jag hoppade på tolvtåget för att åka till Afrosvenska föreningen och fotografera. Där fanns nämligen en utställning om slavhandel producerad av Sjöhistoriska museet. Eftersom den är portabel och ska komma till St Eskil behövdes material. Vi tog oss till Skanstull och fann snabbt lokalen. Väl där gick det smidigt och sedan hade vi ca 3 timmar att förfoga fritt i staden.
Då var vårat flyt slut.
Tillbaka på centralstationen, vi hade så löjligt enkelt kunnat undvika allt vi lyckades göra om vi bara stannat upp i en sekund extra, tänkt efter och läst skyltarna. Men det hade vi tydligen inte tid med. Vad vi hade tid med var att irra runt överallt utom där vi skulle vara i 1½ h (mat på donken inräknat) Var fullständigt vilse ett bra tag (Givetvis, vad kunde man annars förvänta sig)
Den lilla tiden vi fick kvar spenderades i alla fall mestadels på Beyond Retro som flyttat och växt till sig rejält. Blev en trevlig väska rikare, men ack också några hundringar fattigare.
Avslutade med att springa som idioter för att med minsta möjliga marginal hinna med tåget tillbaka.

Väl tillbaka i Eskilstuna var vi lagom möra, gick ändå en sväng till BalanZe eftersom vi hade ett par timmar att döda. Blev en lugn tur i uppförbacke och en lång välbehövlig dusch. Till sist rundade vi av med varsin Chicken wrap på donken.

Borta bra (och väldigt virrigt) men hemma bäst. Somnade väldigt väldigt sött.

Starman.

Lagom trött är jag. Blev träning idag också, dutti! förutom att springa en hel del idag också så körde vi gruppträning; Afromoves. Roli roli!
Beställde Kentbiljetter i morse, sweet! Men det blev en miss. Så nu har vi två till torsdag 25/2 och två till fredag 26/2. Så om ni har två torsdagsbiljetter och vill byta till fredag, hojta!
Har annars inget intressant att bjuda på. Blir tidig säng idag skulle jag tro. Blir oftast inte så, men jag är väldigt trött så. I alla fall, bäst jag slutar nu innan det blir alltför mycket intetsägande nonsen.
Hejdå!

Vinyl.

Så var det återigen söndag. Känns som att det är fredag och söndag ständigt. Åkte in och tränade med pappa. Sprang för glatta livet och var halvt ihjäl efteråt... hur nu det hänger ihop.
Efteråt åkte vi hem till Mommi och Vaari och käkade massor massor med mat och grejer tillsammans med Roffe, Inger och Lisa! Göttans som fan att ses igen. Lustigt det där, kändes som vi inte setts på evigheter. Men sedan var det som om vi skildes åt vid Sveaplan igår.
Var väldigt trött i bilen hem, somnade med handen på Goliats bur, när jag vaknade hade jag tre gropar i handflatan från stängerna. Nu är jag stel i benen och pepp.

Röd.

Jag och pappa åkte en sväng till hundklubben förut för att se vad mamma och Rocky hade för sig. Hann även med ett par korvar och lite choklad. I alla fall, i bilen lyssnade vi på Tracks. De avslutade med Kents nya, Töntarna. Faktiskt första gången jag hörde den. Sen efter började P3 Star och de inledde med den... Texten var bra, men nä, har väldigt svårt för låten. Tyckte inte den var alls särskilt bra. Men, eftersom det är Kent så ska jag ha lite tålamod. Det har hänt flera gånger att jag tyckt att låtar är kassa, för att efter några lyssningar ändra mig. T.ex. Markus Krunegård-Hela livet var ett disco och Röyksopp ft. Robyn-The Girl And The Robot. Nåja, vi får väl se hur det slutar.

Spader.

Just vaknat, är väldigt hungrig. Blir frulle snart då förstås. Skönt att sova ordentligt. Har inte blivit mycket sömn under veckans nätter. Men det är ju mitt eget fel. I alla fall, efter en hyfsat snabbgående dag hasade vi runt på stadens gator och torg en stund innan vi gick bort till Mia. Så nu äre klippt.
Tycker alltid att det är för kort precis i början, men det känns som att det blev bra. Inte så mycket orange kvar heller. Kvällen blev en lugn en med tv-tittande och bokläsande.
Somnade till Boston Legal </3 som dragit igång igen, me like. Vaknade vid halv ett, var nära att sätta mig här, men tänkte nä fan, så det blev bingen direkt istället. Drömde massor med drömmar. I en av dem fann jag galet många Allers-romaner och var jättelycklig. Det fina var att i drömmen tänkte jag ungefär; det här måste jag skriva om i bloggen. Då kan jag länka inlägget från förra sommaren så att de förstår hur bra Allers-romaner är! bah.

Bit.

Sitter och finslipar en kondomannons. Den är klar nu om man bortser från rubriken som är sämst. Sista uppgiften i reklamen, skönt!
Dagen har bara rullat på. Torsdagar är rätt sega, men det var nice. När jag hade käkat somnade jag som fucking vanligt på soffan. Vaknade som vanligt ett par timmar senare. Var som vanligt förvirrad. Som vanligt förbannade jag mig själv. Som vanligt fattar jag inte att jag inte lär mig. I alla fall, fattar inte var veckorna tar vägen! Går galet fort ju. Imorgon är det liksom fredag - igen! Då äre äntligen dags för klippning. Farväl hockeyfrilla!

Lemon.

En annan grej jag kom på förut när jag bastade, var att en gång för mycket längesedan. Skulle tippa en sisådär 6-7 år sedan kanske så var jag och Lisa hemma hos Mommi och Vaari. Vi lekte bibliotek i deras sovrum och hade en strykbräda som disk. Sen fick de komma in och låna böcker osv. Superkuligt! Men så kom Vaari in och skulle ha tag i Populärmusik från Vittula. Den är ju gul då och borde vara lätt att hitta. Men vi kunde inte se den någonstans.
Efter ett tag när vi lekt färdigt så skulle vi plocka undan. Då hittade vi den! Vi hade använt den som något annat och täckt över den. Av någon anledning tyckte jag den verkade spännande. Berodde gissningsvis på omslaget. Så jag lånade hem den, och läste den. Hmmh, det var inte mycket jag förstod. Men jag hävdade bestämt att jag tyckte den var bra. Minns vissa grejer ur den svagt, en del kanske bara är föreställningar. Men bastuhändelsen minns jag mycket väl, och det var därför jag kom att tänka på den. Funderade på hur det skulle sluta om jag somnade i bastun. I alla fall, när jag får tid ska jag läsa den igen. Så jag får nys om vad det verkligen rör sig om. Japp, då vet ni det också.
G'natt!

Young.

Fick lust att göra en slags "följetång" om våran flytt och allt runt omkring. Har hamnat i en riktigt nostalgigrop nu. Vissa saker kommer kanske vara spännande, andra absolut inte. Men skitsamma. Gör det ändå för min egen skull och inte eran. Det gör jag ju alltid. Det är därför ni älskar bloggen.

To be continued. Det uttrycket är ju också himla härligt.

When I see you.

En grej jag tänkte på när jag vandrade omkring och var nostalgisk, ambivalent, fundersam och allt vad jag nu var hurpass random vår flytt ändå var. Jag hade alltid sagt att jag minsann aaaaldrig skulle flytta från Aprilvägen. Mamma och pappa åkte runt ibland och kollade hus, men mest "för skojs skull" eller något. En dag åkte de iväg på en sån tur. Jag, Erik och Tomas var kvar hemma. 10, 19 och 17 år (helt gaalet att Tomme var 17) Men efter en stund ringde de av nån anledning och frågade om vi inte skulle med i alla fall. Jaja, whatever tänkte vi ungefär och hänkade tillslut på. Så for vi ut till Stora Sundby. Och jävlar i helvete vad långt det var! Grusvägen var ju oändlig. Helt sinnesjukt lång! Efter en backe hängde en vante på en reflexstolpe, då tyckte jag att vi borde vart framme för längesen. Grusvägen har knappt börjat då! I alla fall, till slut kom vi fram. Klev in i den röda villan med de vita knutarna vid världens ände. Kikade omkring.
Då hände det. Det var då vi möttes, och det var kärlek vid första ögonkastet. Det här rummet ska jag ha! Sa den envisa 10-åringen som aldrig skulle flytta från Ekeby. Dagen efter hade vi bestämt oss.
Undrar hur mitt liv skulle se ut idag om det inte vore för de lila tapeterna...

Draft: Okt. 7, 2009

Ojojoj vad jag är seeg i kroppen! Har haft en ganska nice dag. På fotolektionen ville jag ha nya bilder till uppgiften. Behövde en traktor. Hade 3 h. For ut till Tuna Park. Gick uppåt längs cykelbanan. Vandrade längs Alsätervägen, goa gamla Alsätervägen. Tog Kolstarundan, ca 8 år sen sist skulle jag tippa. Jättekonstigt var det. Men väldigt skönt. Vandrade ensam med mina tankar. Kom ut på vägen igen. Beslutade att gå till mammas jobb. Dumma, dumma tjej. Det var långt, tradig väg också. Solen gassade på hela tiden. Motvind så jag knappt kom framåt ibland. Men vadihell. Kom ju fram. Åkte efter ca en halvtimme tillbaks till skolan med mamma. Gjorde klart och slutade lite tidigare. Gunnar trodde att jag hade världens idé eftersom jag var ute i 2½ timme.

Sväva.

Igår kväll hade jag anslutning och hela köret. Men browsern tycktes vägra funka, inte nice. I alla fall. Gårdagen var väldigt skön. Hade en lektion och det var Etik- och Livsfrågor. Alltid lika spännande! Efter det åkte jag, Anna och Ankan till Röda korset och spenderade nån timme där. Solen sken, jag cyklade och sådär va. Idag har jag och pappa varit och tränat. Det där med träning och mig är en kombination som inte varit särskilt aktuell sedan i våras, och trots att vi mjukstartade så är jag skapligt mör nu. Men fyfan vad skönt det var att komma igång. Blir intressant att se om jag kommer ur sängen imorgon. Om jag inte bloggar de två närmsta dagarna så är risken stor att så icke blev fallet.

Good morning, herr Horst.

Meh, jag som hade tänkt ha bara en rubrik i detta inlägg eftersom jag egentligen inte hade något särskilt att säga. Ville bara passa på att morgonblogga lite för få gångers skull när jag har tid. Vad nu det tjänar till. Men det funkar tydligen inte?

Kortis.

Mättis tjej efter att just ha avnjutit en fruktsallad made by undertecknad. Ligger och kollar Hot Shots 2, snacka om humor som är så dålig att den blir bra! Börjar 13.30 imorgon=gött! Nu; back to dumburken.

Aqua.

Gårdagskvällen spenderades @ Malins plaza. Den hade sina roliga stunder och var helt okej. Gick en onödig promenad med Josefine där det diskuterades månar och spöken, diskuterade flatlös med ett annat gäng, åkte kundvagn mm. Sen varte lite segt ett tag, och tillslut vart det riktigt segt, då for jag hemåt och somnade ganska på stört. Men ändå en nice kväll med en del nya människor.

Idag hade vi planer om att åka in och träna. Men det får nog bli imorgon istället...

3.0.

Fick en flashback när jag stod i duschen. Skulle tippa att jag skrivit om det, troligtvis i samband med Jag berättar-inlägget om näsblod. I alla fall. Tänkte på en gång för några månader sen när jag också stod i duschen. Sen kände jag att det rann något varmt från näsan (mysigt) drog bort det med handen och upptäckte att jag blev röd. Speglade mig i duschmunstycket och upptäckte att jag smetat ut blod i hela ansiktet. Mmm, väldigt nice. Kaos i badrummet pågick under x antal minuter och det var blod överallt. Nåja, riktigt så illa var det väl inte, men nästan. Flashbacks är mysigt.

En tjyv.

Jävlar vad det började regna! Jag och pappa var ute nån timme med hundarna, skapligt blöt nu. Skulle inte alls banga en bastu, men det har jag tyvärr inte tid med. Så jag får nöja mig med en dusch. Later!

Curlstie.

Igår somnade jag efter maten. Så går det när jag är dum nog att lägga mig trots att jag vet precis hur det slutar. Vaknade x antal timmar senare, då var klockan kvart över nio. Jaha. Blev lite godis och film. Hoppade mellan Hotet inifrån och The Bourne Identity, helt okej. Efter det hamnade jag förstås här och blev sittandes ett bra tag. Var ovanligt dött dock. Men lite socialiserande blev det i alla fall. Kände ju inte direkt något behov av att sova heller. Sen ringde Lisa vid tretiden också, och det händer ju inte varje natt. Tvingade mig till sängs till slut och somnade ändå efter inte alltför lång tid. Är rätt bra på att sova. På gott och ont.

And give us our gold.

Är på jättebra humör! Har bara ett par relativt lätta saker kvar att göra nu, sen äre endast prov kvar på listan och en lite större uppgift i Samhällskunskap kvar. Var lediga från foto idag också så vi slutade 2 h tidigare. Och det göttaste av allt, vi ska börja hyra Michelles gamla lägenhet i stan när hon och Tomme flyttar ihop! Från första december är det. Så.jävla.bra. Är hungrig. Tjarå.

Alphaville.

Bra dag har det varit! Matten gick riktigt bra för typ första gången den här terminen... På Etik- och Livsfrågor satt vi bara och skrev rent intervjuerna. Mediekommunikationen såg ut att bli trist men var riktigt rolig tack vare våra fantasiska annonsidéer. Lunchen ägnades åt att göra stan med Ankan, gött att vara igång igen. Satt sedan i pluggade till regnets rytmer i sällskap av Ankan, Anna, Fanta och Kitkat, göttgöttgött! Avslutade med Samhällskunskap, genomgång och lite frågor, flöt på.
Vet inte varför jag fortsätter att sammanfatta mina dagar hela tiden, speciellt inte när de i stort sett bara innehåller skolarbete. Menmen.
Efter skolan mötte jag i alla fall upp med pappsen och vi for till Tuna Park. Min kamera hade kommit! OCH. Den var redan reparerad! OCH. Det kostade ingenting! Så.jävla.fint.

Har nu färdigställt den tredje engelskauppsatsen, om Chinese Foot Binding, schöönt. Måste bara studera lite Naturkunskap också inför morgondagens förhör innan jag får duscha och drömma sött. Har i alla fall betat av en hel del på två dagar. Det ska nog gå fint det här, he-he. Heido.

RSS 2.0