Elvis.

I lördags (vill skriva igår, för det känns som söndag) firade vi Mommis födelsedag i Sara och Bennys nya hus i Härad. Det var väldigt soft. Både kalajset och huset! Mommi var glad över sin nya dator. Ska bli spännande att försöka lära henne mer om det.
När "de vuxna" gett sig av satte vi ordentlig fart. Spelade bl.a. Kinect som var vansinnigt roligt.
Jag, Erik och Danne avslutade med bastu och snöbad i trädgården. Tre hela omgångar. Har rispor över hela vaden. Kom i säng vid halv fem. Vaknade vid halv elva. Låg nere i källaren och svamlade lite innan vi for tillbaka till e-town där jag sov nästan konstant fram till mötet.

Easter.

Har inte varit i skolan på 1000 år känns det som. Först Halmstad, sen "praktik" och så en studiedag på det. Känns segt att komma tillbaka. Tur då att det snart är jullov. Fick hets förut när jag räknade på hur långt det sen är till nästa lov (hehe) Hade helt glömt sportlovet. Panik där för ett litet moment.

Apple.

Reningsverket här hemma på landet har fakkat ur. När man bajsar så syns det inte i toastolen. Så fint är vattnet. Mmmm, mysigt jag vet.

Vicious.

Ibland undrar jag vad det tar åt mig. Gick random in på platsbanken häromveckan. Såg en annons om att man sökte en idrottsledare för små barn. Något flög i mig och jag hetsskrev ett cv (var i skolan, skulle snart gå hem) Det stod att de skulle rekrytera inom några dagar. Men sen hörde jag inget.
Berättade för mamma om det i måndags. En kvart senare typ så ringer de och frågar om jag kan hålla ett pass i Fröslunda samma kväll. Ok?!?! Körde på det. Var cpnervös. Men det var så kult. Var alldeles upprymd efteråt. Barn är faktiskt himla goa när man tänker efter.
Blir nog inget mer denna vecka. Har massor att göra och nu är jag dessutom sjuk. Det är jättekult. Rakblad genom halsen varje gång jag sväljer och sånt. Men nästa kanske. Så kan det gå.

Uggliz.

I söndags eftermiddag for jag hemåt efter en soft dag med lite shopping (hähähä) och Espresso. (Gooodaste mackan, mozarella, tomat och svamp, M'M!) Tågresan var rätt seeg, men överlevdes. Väl framme mötte jag upp med Ullis och Anna. Gick hem till Anna och tittade HP och åt chips, soft det också.
Magnifik helg med andra ord!

Visst känns det fint.

I lördags 17.04 avgick tåget mot Lund. Det var en ganska seg resa, tog ca 1,5 h. Väl framme försökte vi orientera oss. Frågade ett par som också skulle dit, men inte än. De förklarade och sedan fann vi en strid ström att följa.
Håkan var supeeerb. Finfin spellista och allt sånt. M'm'm, bra som fäääään vare! När alla var på väg tillbaka mot centrum så stod det ett gäng killar och skrek Håkan suger kuk! Det var kul.
Somnade gött i soffan efter att ha varvat ner lite efter hemkomsten.

Vila vid denna källa.

Tänkte uppdatera lite om mitt liv i tusen inlägg på raken. Uppdatera i efterhand är sämst, jag vet. Men jag tänker ändå!!!!!
Och jag börjar ända bort i Halmstad. På fredagen gick vi ner på stan en sväng när Lisa kommit hem. Jag fann en kavaj/jacka på Myrorna. Även en finfin väst/ärmlös blus. Kult! På kvällen gick vi ner till Gustav där även Adam, Koffe och en tredje som jag inte minns namnet på (buhu) befann sig.
Glänsde lite på Guitar Hero dårå, hähä.
Klockan åtta i lördags morse vaknade jag nerbäddad i Gustavs dusch. Förflyttade mig till soffan där större delen av dagen spenderades med pissa och film.

Got to.

Har asmycket att blogga om, hehehe, men orkar inte. Ska bomba er snart, hehehe.

Erase.

Idag kom första snön till Halmstad. Kult. Jag ligger i sängen och diggar Teddybears, hehe. Tänkte rota igenom Lisas kök efter lite frukost! Lady of the house herself är och redigerar film sörrni.
Igår blev det glögg, kir och massa mat och prat (häftigt rim HEHE) Fint är det!!!!!!!!!!!!!!!!

Ugglor i mossen.

Vet att ni alla blir avundsjuka nu, men fan vi ska tatuera in en uggla! Visst e ni avis nu :SsssssSSs

(vi=linn,anna,ulliz,angelica fast hon vet det inte än :SSSss)
Jag älskar s-smileys.

Jag tatuerade mig idag, det gjorde apont. Speciellt på revbenen FYFAAAAAAAAEENN D::::::::::::::: zemzt.

Alltså jag har funderat på en sak, vem fan är det som har satt upp en jävla uggla på taket mittemot. Missförstå mig inte, den e soft, men vafan?

Linn e skitcool, hon tar halsbloss när hon röker tandborste.

hejs

Lika smutsig som marken på en tågstation.

Igår kom pappa hem. Han jobbar i Norge och jag hade inte sett honom på evigheter. Jag började nästan gråta. Ja jävlar.
Idag fikade vi först hos Hasse och Kerstin. Sen gick vi hem och åt mat. Sen åkte vi till morbror Rolf och
morbrorfru Inger i Strängnäs på födelsedagsfika. Det var kult.
Har bildbombat facebook. Och nu håller jag på att beställa bilder från fuji. KULT!!!!!

River en vacker dröm.

Min mamma läser mina tankar. Igår tog mitt toapapper slut. Men då jag skulle till landet idag tyckte jag det var onödigt att spendera pengar på nytt. Jag tänkte att jag kunde ta härifrån. Så när vi var på väg hem idag sa mamma att hon varit på Granngården och handlat massor av toapapper så jag kunde ta med mig en del hem. HÄFTIGT HEHE

För övrigt är jag dödstrött. Kunde knappt sova i natt. La mig ca 23. Somnade ca 02. Sov en kass sömn
fram till 05. Somnade om. Sov en minst lika kass sömn fram till 07. 5 timmar är väl inte överdrivet lite,
men sömnkvalitén sög, och det är inte så jävla roligt att ligga och dra sig framför teven i tre timmar
när man bara vill sova. Tack.

Anyway, to långt inlägg. Baj.

Home is wherever I'm with you.

Igår kom jag hem från Finland. Det är alltid lika märkligt att vakna i Lintuluoto och somna i Västermo samma dag. Känslan på nattbåten på vägen dit uteblev den här gången då det var höstlovsonsdag och fullt med unga partykryssare. Fick en föraning om hur studentkryssningen kommer te sig. Det var fullständigt kaos på Tax free, och det var bara en bråkdel av alla som kommer vara där 21:a maj. Nåja, det var inte min poäng med detta inlägg riktigt.
Vistelsen var iallafall fantastico. Hade inte bangat att stanna långt längre. Men nu är jag alltså hemma i Svealandet och ska snart fara till staden.

Om tio dagar far jag ner till Halmstad. Det blir också mücke mücke fint!!

Prosit.

Nu får det fan vara nog! Efter lovet SKA jag ta tag i träningen igen. Har givetvis vetat att jag tappat all min otroliga kondition från förr. Men att jag var i SÅ dålig form, det trodde jag inte. Var ute och gick med mamma och hundarna igår. Hade gått en liten bit när hon kom på att hon glömt sin mobil, och eventuellt skulle hon få ett viktigt samtal. Så jag sprang hem för att hämta den.. Fy satan!! Var helt död när jag kom tillbaka, och det var inte särskilt lång bit. Och jag sprang ju inte dödssnabbt heller.
Okej, det här inlägget blev mer ointressant än jag trodde. Men så är det iallafall. Nu jävlar.

Hej.

Jag börjar finna ro med mig själv och min tillvaro. Jag känner mig mer och mer tillfreds med det jag har. Jag börjar lära mig att det bara är förödande och förvärrande att endast vara nöjd med 100 %.
Dit kommer jag, eller någon annan, aldrig att nå. Jag har förstått att jag måste nöja mig med 85 %.
Numera kan jag också göra det.
Förstå mig rätt, jag är inte konstant nöjd helt plötsligt. Absolut inte. Men att komma till den punkten
där jag faktiskt tillåter mig själv att trivas, även om allt inte är perfekt (det blir det ju aldrig) är skönt.
Sen finns det dagar då jag är nere på 40 %. Eller 1 %. Men det som inte finns, det är 100-dagar.
Och när jag accepterar det, då blir 85:orna genast mycket, mycket bättre.

RSS 2.0