Vinprovning, del 6: Surprise.

Under bilturerna mellan de sista gårdarna fick vi fylla i ett quiz. Det var Team Elephant, Team Salty Crax (baserat på vilka hostel vi bodde på) och Team the rest ungefär (dvs. Lisa & Anna). Frågorna var blandade, somliga handlade om sådant vi lärt oss under dagen och somliga om Sydafrika generellt.
Jag & Kim kunde inte allt men chansade lite och försökte vara fyndiga, skriva bra vincitat (I've just rescued som wine, it was trapped in the bottle!) och rita fina små djur. När vi kom fram till Annandale lämnades lapparna in och efter besöket berättade Rian att han hade "a surprise" i bilen. Vi var mycket spända och GUESS WHAT! Trots två uteblivna svar var det Team Green Elephant som tog hem segern (med god marginal dessutom)!!! Priset var *trumvirvel* en flaska Annandale-vin med namnet "Sir Price" 
Vi fick ta de första klunkarna och bjöd därefter dem andra. Men efter en runda var de visst nöjda så då hade vi allt för oss själva, vilket inte var oss emot. Det kändes så jävla bra, både jag & Kim är sjuka vinnarskallar så det var ett mycket bra sätt att avsluta på. Älskar även det faktum att vi avslutade en seriös vinprovning med att sitta i en minibuss och halsa ur en flaska! 
Rätt så nöjda tjejer
Det var inte fullt så galet som det ser ut, men nog var det festligt alltid!
Så blev vi avsläppta inne i Stellenbosch, fick kindpussar av Rian och "råkade" få med oss hattarna, opz. Därefter promenerade vi till huvudgatan, slog oss ner på en trappa och drack upp, njöt av kvällssolen och pratade livet. En helt fantastisk avslutning på en helt fantastisk dag! Tack Wine Flies och tack Bobby Kosmos!

Kommentarer
Postat av: änne

mmmmmmmmm livets dryck

2013-11-19 @ 20:45:08
Postat av: änne

mmmmm livets dryck

2013-11-19 @ 20:46:03
Postat av: ANNA

MMMMMMMMMM LIVETS DRYCK

2013-11-19 @ 20:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0