Beautiful day.

Håller på att packa för fullt nu. Fyfan, tror aldrig jag haft med mig så mycket i förhållande till hur länge jag ska vara borta! Har alltid med mig mycket, som de som rest med mig mycket väl vet... Men jag tror att det här tar priset. Nåväl, nog om det! Är otroligt hungrig nu för jag har inte ätit på hela dan. Så det börjar väl bli dags för det. Det sista packar jag ner imorgon.
Kommer säkerligen blogga under veckan, lägger nog inte ut så mycket bilder kanske, men skriva ska jag göra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

saknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardigsaknardig

2009-07-26 @ 13:25:47
URL: http://huckelberry.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

Tänkte bara påminna er om att jag har lagt upp en ny dansvideo (c-walk). Kommentera gärna, jag vill ha just din åsikt! :)

2009-08-01 @ 01:01:22
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0