Jag är en vampa.

Igår kom vi hem från älskade Götet. Så fkn underbart har det varit. Kom dit vid niotiden i fredags. Åkte direkt till Marie för att lämna grejer och fixa oss lite. Sen var vi på stan i typ 5 timmar, varav cirka två var på ett café. mysigtmysigt. Såg Kristian Anttilla spela i Nordstan också, och Anna fick ett ragg,hahah.
Var så jävla trötta sen, kämpade för att inte somna klockan fyra. Piggnade till lite på kvällen, kollade På Spåret/Let's Dance och så. Jävligt skönt att sova sen.

Gick upp vid tjugo i tio i lördags. Kom till hotellet vid tolv, chillade på rummet med hög musik, dans, godis osv.
Sen vare åter stan som gällde för lite shopping, donken osv. När vi kom tillbaka var feting pepp som gällde för kvällen. Dansade runt, duttade lite smink, dansade mer, sjöng, åt, skrattade, peppade peppade. Stressade som fan för att väl framme vi ett upplyst Scandinavium inse att vi tolkat biljetten fel, en timme tidiga dårå. Men de öppnade lite tidigare än det var sagt så. Hängde av oss kläderna, och kollade runt lite. Stod och spanade kändisar, och blev själva "inspanade" som vackra popare, innan det var dags att gå in.

GALAN VAR SÅ JÄVLA BÄÄÄST! ÄLSKAR MARKUS (vi skrek en del när han vann) ÄLSKAR ANNA (hennes framträdande var så jävla bra) ÄLSKAR MINA MEDMÄNNISKOR!! ÄLSKAR ÄLSKAR. Avslutade med tre Maskinenlåtar, stod upp och dansade, liite party! lycka asså
sen drog vi tillbaka till hotellet, chillade en stund. Sen ut i Göteborgsnatten, slutade på donken med paj, milkshake och en del skratt. Lycklig kväll jag säger då det.

Sov ca 4 timmar den natten, på tåget försvann väskorna för två stackare:
Resan gick långsamt men det var chill.

BÄSTA HELGEN <3<3

Kommentarer
Postat av: angelica

FETT BÄST!!!!!!!!!!!!!<3

2009-01-19 @ 21:02:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0