100.

Historien om tre unga mænniskor, en kille och två tjejer som sitter på en uteplats och inte har någonting att gøra då de inte kan finna varken crocket- eller kubbspelet slutar med att alla tre sitter och gør pruttljud med hjælp av sina læppar och armveck/underarmar samt skrattar halvt ihæl sig.

South.

Fyfaen, fick utslag nu igen. Men Bente och jag kom fram till att det nog beror på værmen. Att jag blir øverhettad på kvællen helt enkelt och får værmeutslag. Kanske. Det ni, så het ær jag!

Brian.

Inatt sov jag ca 11 timmar. Nær jag somnade trodde jag att jag skulle dø næstan før jag kunde knappt andas normalt och hade konstiga utslag och blemmor øverallt :S men i morse var det som bortblåst. Har dock några redigt goa myggbett sen gårdagen, men det ær en enkel femma i jæmførelse.

Idag har vi varit och badat. Dock inomhus eftersom vædret ær så kasst. Men det var roli.
Nu ære filmdags. Heidoooo.

Svein.

Japp det bidde en blåbærstur før mig, Bente och Silje. Fanns hur mycket som helst! Men vi plockade tills vi fyllt en hink ungefær, sen kænde vi oss nøjda. Vi var dock inte ensamma i skogen. Dær var æven Norska livræddningshundsællskapet eller något sånt, som trænade sina hundar. Så vi fick "hjælpa till" genom att våra føremålen som skulle letas upp så att sæga. De gjorde inget særskilt, flængde bara førbi oss då och då. Och jag blev absolut inte biten. Dæremot blev jag vældigt kladdig av alla mosade blåbær. Ahahahaha, det finns bara en som førstår det roliga i detta, och det ær en mycket lurad man.

Eftersom jag inte hade några långsiktiga tankar så ålade jag glatt runt i det fuktiga riset och blev vældigt bløt både om ben och rumpa. Kænde mig skitsexig nær vi lunsade in på mataffæren efteråt. Nåja, vad fan gør det om 100 år. Faktum ær att det inte gjorde nåt 10 minuter senare heller, eller øver huvud taget før den delen. Ikvæll blir det paj!

Momentz.

I morse var det bara Dag och jag uppe. Vi låg i varsin soffa och glodde på att motorcykelbyggarprogram. Vi sa inte mycket, men det var himla hærligt ændå. Dag ær verkligen en av dem mænniskor jag kan sitta helt tyst med utan att det blir spænt och pinsamt.

Nu ligger jag och Bente i varsin soffa, det ær bara vi hemma før tillfællet. Det ær också himla fint. Senare ska vi ut och plocka blåbær, eller bara ta en promenad. Det får vi se.

Color.

Det bidde inget badande igår, det drøjde inte længe førræn molnen tittade fram och allt var som vanligt igen. Kom æven en hel del regn under dagen. Så istællet før att hænga på stranden blev det en traditionsenlig shoppingrunda i Jessheims køpcenter som blivit ca 16574839 gånger større sen vi var dær sist (jag och Erik alltså) Satt inte fel det heller.
På kvællen kom ytterligare ett bevis på att frukt och mat ær en bra kombination i och med curry- och mangosåsen vi hade på korven. Låter fantastiskt æckligt, men ær himla gott! Kan dock æven erkænna att jag åt torkad papaya på kvællen, och det var också gott... men det var i små små bitar tillsammans med ca fem gånger mer nøtter!
Kollade på film med Bente, Dag och Erik på kvællen. "Død Snø"  som ær en norsk skræckfilmsparodi med "Nazi-zombies" som mørdare. Den var rolig, det var liksom inte Scary Movie-stilen, utan mer likt en "riktig" skræckis æven om det var tydligt att det var en parodi. Jodå, som sagt. Hann med lite annat också innan det var dags att sæga natta.

Idag tittade vi på "Fifth Gear" (ett teveprogram alltså) och då skulle de køra race med trehjuliga bilar. Det var roli roli roli. Vet inte varfør jag berættar det hær før er, før særskilt intressant ær det ju inte, aiiiiight?
Javisst ja, så ær det ju alltid i den hær bloggen. Heidoooo.

Who.

Idag skiner solen minsann! Ligger før tillfællet rakt på mig dær jag sitter i soffan. Blir før jævla varmt kan jag lova! men inget klagande før tusan, har længtat efter detta længe nu kænns det som. Vet inte om det blir något badande idag, hoppas det i alla fall! anyway, vet inte var jag vill komma riktigt. Tænkte nog mest bara meddela att solen skiner!

Haem.

Nu sitter vi i sofforna och har det allmænt bra. Tidigare, efter maten for vi ivæg till katthotellet dær Putelipuu aka. Pus, skulle spenderat veckan medan Bente, Dag och Silje semestrade i Bergen. Nu var det ju dock så att tissetattaren førsvann i tisdags och har varit borta sedan dess. Men idag hade de hittat henne och nær Bente fick telefonsamtalet blev det snabba puckar. Jag fick æran att bæra tonfiskburken vi tagit med och vinflaskan som var en del av førlåtgåvan de fick av ægarna. Det kændes himlans høgtidligt.

Jag behøver en dusch, heidoooo.


Startin' Something.

Sitter nu i Siljes sæng, kom hit vid fyratiden. Inte till sængen, hær har jag bara suttit en liten stund,men till Norge alltså. 
Igår åkte jag tåget från Arboga, satt bredvid en medelålders indier/engelsman som luktade skøljmedel och curry. Hela kittet ni vet, beiga prasselbyxor, ljusgul kortærmad skjorta och joggingskor från Reebok.
Strax innan vi var framme i Herrljunga meddelades det att vi var 10 minuter førsenade, men att tåget mot Uddevalla væntade. Detta ledde till att vi rusade som en flock jagade antilooper genom gångarna på stationen. Gissa om det var skønt att sætta sig på det andra tåget sen! Åt choklad och læste Kalle Anka. Var framme vid halv tre och blev upphæmtad av Mia och Erik, samt Robert och Elin som åkte en annan bil. På kvællen satt jag, Erik, Janne och Robert och kollade film. Superhero Movie, Min brors flickvæn och Die Hard 2. Sen såg vi nåt skræckprogram också. Kul att træffa alla! Har inte sett Marketta, Janne, Robert och Mia sen 2001. Paulie och Ricky var skøna typer också! 

Anyway, begav oss av vid tolvtiden idag. Var raka spåret med undantag før ett stopp vid Svinesund, d.v.s. precis innan grænsen. Dær fanns det møøøøøe godiiiis. Handlade lite innan vi for vidare. Var framme strax innan fyra. Dag och Erik ær ivæg och handlar mat nu, ær så jææææævla hungrig!!!

Beautiful day.

Håller på att packa för fullt nu. Fyfan, tror aldrig jag haft med mig så mycket i förhållande till hur länge jag ska vara borta! Har alltid med mig mycket, som de som rest med mig mycket väl vet... Men jag tror att det här tar priset. Nåväl, nog om det! Är otroligt hungrig nu för jag har inte ätit på hela dan. Så det börjar väl bli dags för det. Det sista packar jag ner imorgon.
Kommer säkerligen blogga under veckan, lägger nog inte ut så mycket bilder kanske, men skriva ska jag göra!

Masp.

Holy macaroni vad seg jag är. Låg och druntade i sängen i ett par timmar efter maten, men känner mig fortfarande trött. Ska gå ut en sväng snart, hoppas det får mig att piggna till!

Zpenande.

Igår kväll träffades vi ett gäng från klassen + Adam och Eric på Strömsholmen för att picknicka. I motsats till vad morgonen tytt på så var vädret riktigt trevligt, om man bortser från vinden. Dessutom bjöd Ung Eskilstuna oss på gratis korv, och vi tackade givetvis inte nej! Därefter vandrade vi vidare till Rotan där det satt ett gäng till. Åt ännu mer och hade det fint. Vid tjugo i tio fick jag och Moa bege oss mot bussen. När jag kom hem kollade jag på tv en stund med mammsen och sen lade jag mig, någorluuunda tidigt åtminstone.

Glöd.

Igår när jag och mamma var i stan så skulle vi handla lite på Coop. Gick runt själv ett litet tag för mamma var tvungen att fixa ny scanner då den vi fått såklart inte funkade. Fyfan, säger jag bara! Förstår inte hur folk klarar av att gå runt och handla själva. Kundvagnar, barnvagnar, kärringar, snorungar, överallt! Håll på att bli galen. Skulle lämna "företräde" till en tant, men då snodde hon vågen jag var på väg till istället. Tur att mammsen var snabb.
Sen fanns det möjlighet att provsmaka Pringles också. Givetvis kunde jag inte motstå den chansen, så jag tog en av varje (dill & grill, hon som stod där tycktes finna det rimmet väldigt underhållande) Och jösses vad märkligt det kändes att stå där och trycka chips medan hon tittade på, haha. Fick beslutsångest om jag skulle ta en liten tugga eller stoppa in hela på en gång, det blev det sistnämnda, vilket ledde till att jag troligen såg väldigt tjock ut. Sen när jag pratade med henne var visst chipset inte riktigt nere än och det i kombination med min sexiga heshet gjorde min röst fullkomligt bedårande. Hon vände sig snabbt till nästa kund.

Jag köpte ett rör.

Nygårda.

Kawa berättade att om man äter ost innan man somnar så drömmer man konstigt. Jag brukar ju drömma helt fuckade drömmar även utan mejeriprodukternas hjälp, men då detta inte inträffat på några nätter så beslutade jag mig för att testa. Eftersom när jag la mig vid halv tre-tiden, inte ätit något sen fyratiden så blev det en jävla massa ost kan jag lova. Hade två knasiga drömmar, den ena har jag nu lyckats glömma, men den andra minns jag väl även om ni bara får en kortkort sammanfattning. Jag drömde att jag sprang ett 9-milslopp. Och jag kom trea! jag sprang på 3 timmar och 31 minuter, jag sprang jättejättejättefort de sista metrarna. Och alla var jätteimponerade av mig. Det som gör den här drömmen konstig är inte att det som sker är något helt urflippat, för så är det ju inte. Men grejen är att jag har inte motionerat och sånt på hela jävla sommaren. Idag ska jag äta ännu mer ost.

Mina polare.

Idag har jag beställt tågbiljett. 10.41 på söndag åker jag till Herrljunga för att därifrån fara vidare till Uddevalla. Kommer vara framme 14.29 enligt tabellen. Jag ska alltså åka tåg i ca 4 h, ensam. Vad roligt det ska bli! Nej men med en iPod och lite tidningar samt något härligt onyttigt att tugga på ska jag väl klara mig. Kommer sova över en natt i Lilla Edet, ska bli roligt att få träffa dem igen (mina bröders faster och hennes familj) Sen på måndag åker jag och Erik vidare till Norge.
Snart kommer Leila och Kjell hit för att fika. Är typ efterskottsfirande av min födelsedag, men givetvis vanligt mysigt umgås också, mehehehehe. Har bakat rabarberpaj också, verkar smarrig. Degen var i alla fall! pics coming ypp.

Jonny och Pontiiii.

Igår/i natt var niice. Kom till Malin 18.31, en minut senare än vi hade sagt ;( Sen lite senare kom Niclas, Jesper och Johan A och därefter Matte och Elin. Vi gick till Erika vid ingen aning-tiden. Där vare inte så väldans mycket folk, men de som var där var nice såatte :) När göteborgarna kom blev alla galna och de kände sig nog mer än välkomna, även om de säkert snabbt konstaterade att vi är äkta bönder. Hann även med att äta brända popcorn och vaniljkex, sjunga (skrika) tills vi inte hade någon röst kvar, presentera mig som Steffe, osvosvosv. Avslutade med Surfin' Bird, BAEST!! Kom hem vid halv fyra, då var det sköönt att sussa.
Vaknade i morse av Roberts telefon -_- men sen somnade vi en om en stund. Vid tvåtiden fick vi vår omtalade och efterlängtade KEBABPIZZA! va dock lite ovärt att köpa varsin eftersom båda åt typ en halv .__. menmen, sen spelade vi kubb och segade lite. Vid fyra sen skulle Robert och Maria köpa kioskmat, så då blev det kyckling i färskt bröd också x) hah, fy satan vad cepemätt jag var sen! men bajs vad gott det är! När pappa hämtat mig skulle han också ha pizza, såaetteh... Var svintrött förut, är lite piggare, men blir nog tidig säng ändå idag. Kanske...

STEFFE????!!!! Näeee, det var inte Steffe... <3

Solstingeling.

Nu sitter jag hos Mallan, hon klär på sig trasiga byxor. Men de gillar vi :') vet inte när de andra kommer, men sen blire vidare till Selander.
Steffe!

Me neither.

Har precis tagit en lååång dusch, och smörjt in mig med all möjlig sörja osvosv. Så nu känner jag mig überren och luktar gott osvosv. Råkade dock cutta mig i knävecket </3 alltid är det nåt. Sen blir det mango till Beck och därefter sista avsnittet av Harpers Island. Bara så att ni vet liksom. Heidoooo.

Voice.

Igår på dagen gjorde jag inte särskilt mycket, inte som jag kan komma ihåg i alla fall. Senare på eftermiddagen kom Erik hem från Hultsfred. Vi fixade så att vi kunde lägga in filmerna från Finland på datan, gaanska roliga grejer. Sen testade jag att köra hans bil också, niice. Anyway, blev film- och tevetittande på kvällen. Först såg vi In Bruges med bl.a. Colin Farell och Brendan Gleeson. Den var väldigt väldigt bra! Sen kollade jag på finlandsfilmen, sen såg vi De kallar oss artister med Howlin Pelle från The Hives. Och till sist You Kill Me med bl.a. Ben Kingsley och Téa Leoni, den var också bra! Avslutade kvällen framför datan och somnade sedan gott till ljudet av regn mot fönsterrutan.

Mätt.

Nu har jag skaffat en till blogg, eller rättare sagt en "underblogg" till den här. Den ska jag ha för att ladda upp bilder på. Adressen är: www.linnrosenborg.blogg.se/calabria

Konraster.

Funtar på att fixa en till blogg, en som jag lägger ut bilder på. Men what to call it, what to call it?

Malinschen.

nu äre ju såhäärrrååå att limpiz ville att jag skulle skriva i hennes blogg för jag är så HIMLA BAEST! :]
nej men hon orka inte helt enkelt, så nu får jag sätta mig här och skriva ner orden åt henne istället, schysst va?
jaja anyway, just nu sitter vi själv hemma hos mig , följde med mina föräldrar till stallet förut ( ja vi är bönder h3h3)
och tog massa schyssta kort med våra snajsiga systemkameeeeeror, men limpiz är ju så knasig och inte lägger ut bilden på bloggen så dem lär ni ju aldrig få se ( och det är synd kan jag lova) sen gick vi HELA vägen därifrån ( typ 3 km, duttiga är viiii) för mina föräldrar va så sega och vi inte orka vänta, när vi kom fram hem till mig var vi så varma så vi kasta oss i poolen ( bara 21 grader varmt, blev liiite kyligt) och nu sitter vi i mitt rum och äter ostbågar och dricker ica-cola ,ifall ni ville veta ;) haha var ju ett väldigt intressant inlägg, men bättre det än inget alls, riiight?

och limpiz är en väldigt snygg brud, om jag får säga de själv ♥

baj baj orangutang // mkarlstrom.blogg.se

Tunga.

Men blogg har fuckat ur fullständigt. Av alla inlägg skulle just det där hamna överst också. Mmmm. Dessutom är min mobil fullkomligt stendööd. Allt flyter.

Jävla fritt fall.

Nu är vi hemma igen. Gick först bort till Kloster för att hämta cykeln, stekande hett i solen kan jag lova! sen åkte vi bort till Vilsta för att svalka oss i Sveriges fräschaste (ehhhh) å. Tog ett snabbdopp bara för det var svinkallt! Sen låg vi och kollade på en bunt ungar som sprang runt och cepade sig. Var värsta dramat, och vi var mitt i smeten! men det var väldigt underhållande må jag säga. Ska fixa mat snart, och så småningom blir det coop för att införskaffa chokladpudding och kanske något mer. Det får tiden utvisa.

Gbg regn.

Okej, det här är jävligt läskigt och framför allt väldigt äcklig. Jag har en liten klump innanför huden på mitt högra ben! och det värsta är att den går att flytta runt inom ett visst område! bluääää :(((((

Igår kväll stack Lisa och jag ut med cykeln. Satt först en liten stund på Strömsholmen, sen gick vi till Stadsparken där Kawa mötte upp. Efter ett tag blev vi sugna på pommes så då for vi till donken på Västerleden och segade där. Var hemma igen vid halv tre, och i säng ett par timmar senare.

Idag ska vi ner på stan och hämta cykeln, sen blir det eventuellt bad. Deilig vaer! Men vi får se vart vinden för oss.

Spotlight.

En sak jag har svårt att förstå mig på är den eviga hetsjakten på läsare till sin blogg. Det kommer alltid upp små "annonser" på bloglovin, typ: "Kolla in min blogg, och lägga gärna till den. Så lägger jag till din" eller "Ska vi lägga till varann på bloglovin" och liknande. Och nu har det ju till och med kommit någon slags tjänst där man samlar poäng och på så vis automatiskt får läsare till bloggen, eller rättare sagt besökare, om dem är läsare vet man ju inte. Det här tycker jag är ganska konstigt. Givetvis är det roligt med många läsare, jag skulle inte banga ett hundratal prenumeranter eller nånting sånt. Men vadå, i så fall vill jag ju att folk ska gå in på min blogg och tänka; Wow, vilken bra blogg. Den måste jag följa! typ. Jag vill inte att folk ska lägga till bara för att, bara för att själva bli tillagda osv. Då tappar ju bloggen fullständigt sin mening enligt mig.
Nu håller säkert väldigt många inte med mig (den meningen låter konstig, visst?) men det är bara positivt, om man kan säga så. Hur skulle världen se ut om alla höll med mig om allt? ack ack ack... Men så är det i alla fall.

00001997.

Idag har jag återigen varit duktig och städat. Så nu är allt superrent, det värsta med att städa är ju att efteråt vill man knappt vara i rummet eftersom det då blir "smutsigt" igen. På eftermiddagen kom Erik ut med sin nya bil. Den var väldigt nice! Han, jag och pappa åkte till Willys för att köpa snus, och det tog inte så lång tid om jag säger så ;) Sen käka' vi mat osv osv. Han åkte hem igen för en liten stund sen. Ska kolla om det är nån bra film, annars blire långdusch och hänga här I guess ^^ Heidooooo.

Hot mac.

Närru, inte blev det nån tidigt säng på mig inte. Men den här gången lyckades jag i alla fall somna snabbt. Fast först var jag bara tvungen att äta någonting för jag var så ofantligt hungrig att det enda jag låg och tänkte på var mat. Men som sagt, när jag väl släckte lampan vid kvart i fyra ungefär så somnade jag snabbt.
Sen drömde jag att jag och pappa ringde Fousi halv sju på morgonen och tvingade honom att öpnna kiosken för att jag skulle kunna köpa en kebabpizza.
Vaknade ändå vid tio, men var skaapligt seg. Velade länge om jag skulle stanna uppe (jag gick upp för att släppa ut hundarna en sväng) eller sova lite till. Jag valde förstås det sistnämnda, men nu är jag uppe och har faktiskt varit det en stund ;) och solen skiner ju till och med!

Paradise City.

Pelikanfallet var bra som väntat. Men sen på natten kunde jag absolut inte sova, låg och vred mig länge länge och huvudet kryllade av tankar, mer än vanligt. Vet inte alls vad klockan var när jag till slut klev in i drömmarnas land, men detta ledde till att jag sov länge idag - igen. Får göra ett nytt försök idag då. Blir film igen också, den här gången The Conract som börjar klockan 21 på fyran. Heidoooo.



Rosenborg och Rosenberg.

Sitter nu och tittar på Pelikanfallet på trean. Har hört att det ska vara en jäkligt bra film. Filmens längd i samarbete med TV3's alla reklampauser resulterar i att den tar slut vid 23.45. Det innebär att jag troligtvis kommer att lägga mig nästan direkt när den är slut eftersom jag försöker dra ner på mina oändligt många sena nätter. Därför hörs vi imorgon.
Tingeling tjingeling!

Ett snett n faktiskt.

Hejsna! I vanlig ordning öser regnet ner över Malmberga och det ska eventuellt firas med lite städning. Får se vad humöret har att bjuda på. I övrigt bjuder dagen/kvällen på hemmamys med farsgubben samt ett gäng onyttigheter.
Kan även passa på att lyfta fram bloggen lite extra idag då den faktiskt fyller ett helt år! Ojojoj, det ni. Har hunnit med 308 inlägg med det här tror jag, vilket ju är mindre än ett om dagen i snitt. Det är ju lite halvdåligt, menmen. Ni som läser kan ju kommentera mitt första inlägg för att gratta bloggen, eller så skiter ni i det. Det får vi se.

Morbror Rolf fyller faktiskt också år idag, så grattis till honom med förstås!

Bird is the word.

Tjoze! Hade en niice kväll med Malin, och även Viktor. Träffade Anna, Fiia och Martin en stund vid kiosken också :) Fiia och Martin hade bytt byxor, väldigt fint må jag säga. När jag kom hem kollade jag på filmen "Sjön" med Regina Lund, den var väl okej. Tog slut för en liten stund sen. Nu är jag himla trött och därför ska jag sova, ciaaaao!

Kk.

Toodles! Sitter nu hos Malinschen, hon själv äter tacos med sin familj. Men eftersom jag åt kyckling och sånt innan jag kom så spenderar jag tiden med att skriva blogg och sånt. Köpte en påse godis på Ica, fyfan vad gott asså! Känns som jag inte ätit godis på evigheter även om jag äter saker hela tiden. Sen skulle vi kanske till Fiia också :)
Heidooooo.

Stor sockel.

Okej, nu kommer jag låta som ungefär alla andra "amatörbloggare". Åh herregud vad löjligt det där lät, vilket dåligt ord, vem som helst har väl rätt att kalla sig professionell bloggare, vem definierar egentligen det ordet. Vet inte ens om det "finns" Nåja, vad jag ville komma till är att jag har absolut NOLL inspiration till skrivande. Japp, det var det, hejdå.

Förresten, ni kan ju läsa det här istället:
http://www.expressen.se/kultur/1.1623868/varfor-vi-alskar-att-hata-jackson
Gardell e bra, för jävla bra.

Eple.

Har suttit och wikipediasurfat lite, har dock inte hittat något lämpligt Jag berättar vad som helst-ämne, så det får vänta. Jag utgick från ordet Bajs och har därifrån vandrat via bl.a Pervo-kris, Bildundervisning och Temperatur. Under resans gång stötte jag även på en man som kallades Lord Kelvin och var en brittisk fysiker. Han, gott folk, råkade vara född på samma datum som undertecknad, fast 168 år tidigare. I och med det, fick jag lära mig kanske det viktigaste av allt, nämligen att 26 juni 2006 öppnades en ny motorväg på E4:an förbi Markaryd, det ni!!

Sex on fire.

Hej. Idag har jag plockat undan lite på mitt bord. Då hittade jag bl.a:
- 1 Limegrön diskborste
- 2 instruktionsblad från Ikea
- 5 KP-posters
- 7 målningar, gissningsvis från 90-talets mitt
- 8967 kvadratcentimeter informationsblad


What's the clock.

Goddag kära läsare. Enligt mig är det nu mitt på dagen. Detta leder ofta till missförstånd eftersom de flesta tycks anse att mitt på dagen är klockan 12. Ja, om man ser till hur dygnet är uppbyggt med antal timmar osv, så är det väl kanske så. Men jag ser till min egen dygnsrytm, och då är klockan 12 definitivt inte mitt på dagen. Eventuellt är det det, rent tekniskt sätt, när jag går i skolan. Men nä, that doesn't work for me. Alltså, god mitt på dagen, kära läsare.

Förresten, det förra inlägget var mitt 300:de, tjosan tjohej.

Kärlek är för dom.

Jag vet inte riktigt hur jag mår just nu. Det går lite upp och ner. Det enda som hjälper är faktiskt att prata med dig, om knasiga grejer. Det är fint. Är ju ändå jävligt glad för det vi har, men blir även påmind om det jag inte kan få. Läste ett fint blogginlägg, började gråta. Lyssnade på en fin, lämplig sång. Och det fick mig att tänka på andra saker också, den gamla tiden, glansdagarna. Då var allt enkelt, i alla fall för mig. Men sen tänker jag på hur du kände då, när allt var samma fast precis tvärtom. Kände du såhär? I så fall, förlåt.
Förlåt som fan.



Jag hjärta Carlström.

Du e så jävla bra Rumpa! fattaru deee? LET'S DANSA MACARENA RUNT JULGRANEN! <3
Love you bitch.

Jag hjärta Griffins.

Brian: I tell you, there's something magical about Brown.
Chris: Brown is the color of poo, hahahahahaha
Brian: ...Yes, yes it is....

Det finns fan ingen bättre tv-serie!

Union.

Japp igår var det alltså partey @ malins plaza. Det var grrrreeat! baest vare verkligen.
Idag var vi och pantade, av det vi testade var 26 grejer ogiltiga av totalt 53, haha fail på det. Fick i alla fall ihop 23,50 som vi köpte glass för. Träffade Rakis och Robin vid kiosken också, de såg måttligt pigga ut, hahaha...

Eftersom Tomme och Michelle skulle ut till oss så åkte jag med dem. Sen käkade vi, spelade kubb osv osv.

Bajs Bajs.

Oskyldigt blå.

Jag står här på muggen, och fixar till luggen.
Spegeln e vår enda vän.
Ikväll ska vi fira, ut o trixa och lira. Ikväll ere kväll nr. 1.
Hoppar i bilen, o petar om milen. Ikväll så har vi pök i blick.
Framme vid parken står pöken på marken, och väntar på varsitt stick.
Tack vare vår stil får vi brudar på fall, att man ska vara så tuff och ball.

Ååhååhåå de e sommar
ååhåå och folk i parken
ååhååhåå de e sommar
ååhåå vi lättar från marken

Festen ska vara natten lång, det blir ett jäla hålligång!

Magiska under.

I natt härjade den värsta åskan på länge fram över Södermanland. Jag var i vanlig ordning vaken sent och upplevde dramat på nära håll. Den första blixten slog ut strömmen på vissa ställen. Sen följde allt fler, tätt, tätt inpå varandra. Stora blixtar som lyste upp åkrarna och bländade mig. Åskan rörde sig med stor fart, i ena stunden var den 1 minut iväg, i nästa dånade det nästan i samma ögonblick som blixten blinkade till. Jag stod vid köksfönstret och såg förstummat på.
Samma natt (eller nåväl, tidigt på morgonen, men ändå) kom även ett nytt liv till världen (eller nåväl, det kom säkert flera, men ett som jag vet om) Klockan 12.15 fick jag sms:et om att Corinne hade fötts, och jag skrek rakt ut, ärligt talat. Endast två dagar innan hade jag träffat mor och far och tänkt att de skulle få en dotter. Är väldigt glad för dem, och nästan lika löjligt glad över att ha fått det där statistikspäckade sms:et.

Natten till den fjärde juli 2009 var med andra ord en väldigt vacker natt.

E18.

Howdy. Kom hem från Malin för en liten stund sedan, åkte dit på kvällen och var med henne, Ellen och Dennis. Det var nice! skitlängesen jag vad med Ellen. På dan var jag och Malin som sagt i stan. Kirrade present till henne och lite fräscha paltor att dölja kroppen med. Blir nog kanske att sova snart, ser inte ut att hända så mycket här. G'natt!

Fkuabc.

Hejhopp! Idag hade vi pratat om att åka till Hjälmarsund, men nä, då kommer regnhelvetet förstås. Kan ju eventuellt bli finare senare, men vaihell liksom. Blir nog inget med den saken i alla fall. Åker till stan istället ;DD bajbaj bitches.

Genesis.

Jag undrar hur fet jag kommer vara vid 40 års ålder. Visserligen har jag inte ätit skräpmat idag, men jag kom på mig själv med att alltid tänka på mat eller något att äta så fort jag har tråkigt. Ujujujujuj.

Långa farbrorn.

Hajhaj/fiskfisk! Idag vid tolvtiden åkte jag till Malin. Lite senare åkte hon, jag, robert och maria till en strand i Nyköping och hängde där i ett par timmar. Var galet varmt i vattne! skönt som fan. Åt på donken i Katrineholm på vägen hem. Är uppe i en vecka med nästan enbart skräpmat nu. Känns ju otroligt bra. Nu är jag trött. Ciao!

Jag berättar litegrann.

Sitter och Wikipediasurfar, det är väldigt spännande! Så inom kort kommer nog ett nytt Jag berättar vad som helst-inlägg. Men här kommer en kort liten grej bara som jag lärt mig (och det är kanske tur) VD står på svenska för verkställande direktör, men på engelska heter det Chief executive officer och förkortas CEO, en term som även blir vanligare i det svenska språket. Men däremot är det viktigt att inte använda VD på engelska, om man syftar på Verkställande direktör, det står nämligen för Veneral disease (Venerisk sjukdom) d.v.s en sjukdom som överförs via sexuellt umgänge. Japp, jag surfar vidare mot Klamydiaträsket.

RSS 2.0