Vi som krossas, krossar och går på.

Har varit på 3 h utbildning i Stadshuset, trodde först att det var 4 så det var en positiv överraskning. Dessutom var det helt ok intressant och tiden gick rätt så fort.
Det var dock sjukt jobbigt förut. Satt vid datorn och höll på med någonting, så ser jag att klockan är 16.16 och jag skulle möta Adam utanför Stadshuset 16.25, det började 16.30. Dödsstressigt. Men jag klarade det. Dock så avskyr jag att springa i det offentliga rummet (åtminstone i vanliga kläder)

Öhhhh.

Broder Erik har börjat prata otroligt fult. Han använder norska ord, men med svensk accent. Basånivet.

Vateva.

Är en real fitness lady. Idag har jag förtärt totalt åtta smörgåsar, fyra fetingbullar och en kvarts kladdkaka. Är en real fitness lady.

Peanut.

Wuäääh, äter snart ihjäl mig. Är asmätt, och sen äter jag lite till. Har käkat riktigt nydeligt (måste slänga in lite norska ju) idag. Vi har besökt Nina, Kjetil och Sol idag. Så.jävla.mysigt.huuus!!!! Där bjöds vi på tunnbrödrullar med gogo fyllning och så kladdkaka till efterrätt.
Fick se Margfolkets senaste musikvideo också, Putin, Hussein och Bush som Satans marionetter.
När vi kom hem var jag dödsmätt. Så då käkade jag lite grönsakssoppa och smörgås.

Behov.

Har ätit dödsgod middag, potatis, lättkokta morötter, palsternackpuré och en sås med champinjoner, lök och paprika. OMNOM

Behov.

Jag har en konstig vana när jag är här på Solheimvegen. Jag går i princip alltid på toaletten på ovanvåningen även om jag huvudsakligen spenderar tiden på nedervåningen. Vet inte riktigt varför, trivs bättre där antar jag (vet inte varför jag skriver så, jag vet ju att det är därför)

Snop.

Nu sitter jag i soffan på Solmheimsvegen 13.
Resan gick alldeles utmärkt. På tåget mellan Hallsberg och Oslo satt vi i samma vagn som Stefan Holm. Kooool.
Väl framme i Oslo mötte Erik upp och jag, han och mamma gick omkring där i ett par timmar. Var bland annat uppe på taket till Operan och såg upp till Holmenkollen där skid-vm drar igång idag.
Käkade falafeltallrik på Dennis grill. Asbra falafel!!!!

På kvällen åkte jag, Silje, mamma och Erik bort till Esso för att träffa pappa en snabbis när han passerade med lastbilen. Det var första gången sedan 14/11 och i samma stund han klev ur bilen började tårarna rinna. Det var fint. Smal som fan hade han blivit, karln.

Björne.

Åt awesome soppa och pannkakor hos Mommi och Vaari idag. Var mätt nästan förevigt!!!
Har även varit på möte på Abf med Moiz och Änne idag. Det gick galant och vårt projekt är numera en slantindrivande studiecirkel. Efteråt hanns en varm choklad med på Espresso där jag och Moa tittade på när Emma arbetade innan det slutligen var dags för årsmöte med Uv Eskilstuna.

Usch, känner att jag börjar falla tillbaka i gamla mönster = beskriva varje dag minut för minut

Sämst.

Fick en väldigt plötsligt och alldeles stark känsla av längtan tillbaka till natten till den 15:e juli 2009.

Javisst.

Igår var Anna här. Vi lagade bananpannkakor. Sirap och blåbärsglass som i sista stund sprang och inhandlades till det, mmmkay. Så.jävla.gott. Drack troca och lite vin till det. Sedan chips till efterrätt. Bra kväll? Mm, okeeeej.
Idag har jag varit hos mommi och vaari. Efter maten somnade jag på soffan. Vaknade av att det doftade nybakat i hela lägenheten. Då hade mommi bakat bullar.
Bra dag? Mm, okeeeej.

Var asexalterad inför nästa måndag också, för då är det nytt program på spinningen!!! Men missar ju deet på grund av utbildning, buhu. Men den som väntar på något gott...



Blueberryapricot.

Blä, luktar äckligt. Ska duscha snart.
Har varit hemma en stund nu efter helgen i Stockholm. Förståår inte varför jag alltid är opepp inför instruktörsutbildning. Det är så jävla bra!!! Är helt död i kroppen nu. Tänkte göra gröt sen och återuppstå. Japp. Tjarå.

Dårå.

Ok, var tog den här veckan vägen då? vavava? Mindar inte att tiden far fram lite nu så vi hamnar i vår och nya städer. Men såna där fina måsten såsom skolarbete hinns ju inte riktigt med.
Nåja. Imorgon bitti far jag och Anna till huvudstaden för steg två av tre i fsf-utbildningen. På onsdag blir det ny tågfärd mot annan lite mer avlägsen huvudstad, Oslo! Med mammsen! Nice!

För er andra att anteckna.

Idag har jag varit sugen på falukorv, kebabpizza och något mer jag icke minns. Sen även greenmål från Max, precis som de senaste typ 3-4 veckorna. Samt varm choklad, också rätt så vanligt förekommande.
När jag kom hem tidigare idag så satt det en nyckelknippa i en av dörrarna på plan två. Jag stod där konfunderad en stund. Sedan plingade jag på dörren och frågade om de skulle sitta där. Det skulle de förstås inte och grannen var tacksam. Nize.

Öh.

Idag såg jag vad jag tror är det fulaste klädesplagg jag någonsing skådat, en termokjol. TERMOKJOL?!

Olyckor.

Idag fick jag ett telefonsamtal från Erik med misstankar som gjorde mig illamående av obehag. Men en stund senare, via sms, dementerade han det vi, på goda grunder, trott. Det var så vansinnigt skönt!

Det här inlägget kan ju verka oerhört irrelevant. Vilket det antagligen också är. Men ja, det är en del av min dag. Och mina dagar älskar jag ju att beskriva för er. Och ni älskar att få dem beskrivna.

Win win situation. Pusspuss

Bai.

Hoho, är på bra humör. Idag har jag äntligen hunnit med att städa lägenheten, välbehövligt vill jag lova. Och dammsugaren fungerade skrattretande bra. Har tränat lite slag och sparkar med Anna i lokalen också. I helgen är det steg 2 i instruktörsutbildningen.
Jag har inte letat fler argument till historian, men det får fan gå som det går känner jag nu. Jag ska nämligen läsa Expo och sedan sova.

Serrekunda.

Idag är det ett år sedan vi lämnade Gambia. För ett år sedan satt jag på ett flygplan och var alldeles tom i hjärtat. Det är vansinnigt vad tiden rusar. Samtidigt känns som evigheter sen. Fast mest känns det nog som nyss. Och allra mest så har jag svårt att förstå att vi överhuvudtaget var där. Det är svårt att greppa.

Disco.

Sitter och lyssnar på den här? Har varit på utbildning om nya alkohol- och tobaklagen idag. Det var rätt så intressant. Sedan lunchade vi på Akropolis. Käkade pizza, kändes rätt värdelöst. Men alternativet för mig skulle vara grekisk sallad. Jag är en sådan som går långt för att slippa beställa sallad på restaurang. Det känns definitivt helt värdelöst. Pizzan var helt ok god iallafall.


Maybe.

Jag hade helt glömt bort att halva klassen skulle besöka katolska kyrkan idag under religionslektionen. Eftersom jag inte hörde till den delen så slutade jag efter historian. Då gick jag hem och rensade byrån, det var jobbigt. Har också tränat med mamma och ätit mat jag inte riktigt kan definiera. Det var liksom som soppa fast ändå inte. Egentligen spelar det inte någon roll överhuvudtaget. Gott var det.

Godmorgon.

Om man ska ha sovmorgon till 12.40 så ska man ha det på måndagar tycker jag. Det är den ultimata mastordontsovmorgondagen tycker jag! Idag ska jag dock gå till skolan till klockan elva eftersom vi ska hålla bokbord. Är inte så pepp på det. Men.

Hej.

Jomen visst var det trevligt. Jag har haft en bra helg med fina människor. Rätt så lärorikt har det varit också, i synnerhet gruppdiskussionerna som alltid är givande.
Gårdagskvällen var synnerligen intressant den med. Kul när folk fakkar ur fullständigt oväntat.
Syninge kursgård var väldigt fin och mysig, och maten var god. Men bilresan var väldigt seg.

Hejdå.

Ska alldeles strax gå iväg till lokalen för att åka till Syninge kursgård. Det är utbildning för (V) Sörmland's förtroendevalda. Har varit rätt opepp på det fram tills nu på sistone då det har känts ganska soft ändå. Nu är jag opepp igen, det var ännu värre när jag vaknade för 1½ timme sen, halvdöd. Nåväl, det blir säkert fantastiskt.
Fick mail häromdagen om att det kommer finnas möjlighet att köpa ett glas vin till ostbrickan ikväll. Jag tycker det var roligt att vi fick mail om bara det.

Ses imorgon kväll darlings!

Wasteland.

Idag var jag och Anna på Myrorna. Jag hittade mycket fint varav jag tänkt köpa två saker senare idag. På väg ut (och in tror jag kanske?) så satt det en kvinna i ett hörn. Hon såg lite "sliten" ut, men av nån anledning tänkte jag att hon bara satt där och vilade lite. Anna tänkte att hon väntade på någon. När Anna hade tatt ut pengar och vi gick tillbaka så var det skitmånga människor runtomkring henne. När vi sedan var klara och kom upp igen så var ambulansen där.
Kändes så jävla hemskt att vi bara gått förbi och kollat på henne. Är en dålig människa, oh ja.

Lame.

Åååh, jag tröttnar så fort på mig själv!!! Det sämsta är att jag antagligen skulla kunna se ut som typ Lykke Li eller Britta Persson eller Rhona Mitra eller vem fan som helst och ändå tycka att jag var ful.
Aja, vaskamangö. Sluta vara en del av samhället kanske.

Saker händer.

En sak som slog mig i förmiddags: Sist jag såg Norge (alltså benämningen på min faster, hennes man och min kusin) hade jag fortfarande lite orangea rester i håret! Jag hade redan konstaterat att det var längesen. Men att det var så längesen...
Ser sannerligen fram emot sportlovet!

Cornelis.

Jag är en slusk. Jag är ett svin. 
Jag gillar snusk, men du är fin. 
Du dricker vin för njutningens skull, 
men jag gillar vin, för då blir jag full.

Gym.

Har dödstränat idag. Det var skönt. Fast det bästa är kanske inte träningen i sig. Det bästa är kanske när män intar en position som gör att deras shorts smiter åt vid skrevet och man: OJ, du har visst en PENIS där under! Det gillar jag. Svettas extra mycket då.

Second time.

Do you think we can keep our love for ever more?
Did we let it go?
Or Is it still beautiful?
Do we care at all?

Eller.

Idag har jag tittat på Sånger från andra våningen som var fantastisk, jag älskar Roy Andersson. Och alldeles nyss såg jag I rymden finns inga känslor, den var också bra. Vill titta på Cornelis också, och På rymmen med Pippi Långstrump, men jag borde sova. Därför att imorgon bitti har vi Projekt och företagande, världens mest underbara ämne.

Skatteverk.

Har varit och tränat spinning+core boll med mammsen. Kände mig väldigt seg på cykeln men kom igång helt okej sen. På bollen briljerade jag och hade balans to kill for! Nu funderar jag på vad jag ska äta, omnom.

Gammalt.

Så jag låg och skrattade med mig själv, för mig själv, åt mig själv.

Yes.

Mina väggar är tunna som papper. Idag hörde jag en kille berätta för vad som verkade vara hans kompisar om när en tjej "drog ner hans byxor och skulle suga av honom" Fick inte med mig jättemycket mer än så. Han gjorde läten, men jag vet inte om det var hans egna eller hennes. Sedan hörde jag honom säga att han stoppade in den tre gånger.
Jag hörde nog tillräckligt.

Well.

"Det är onormalt att onormala ska bli normala"

Du vet väl att.

Idag var jag bäst på På spåret! Kunde typ allt, hähähä. Nä. Men nästan.
Nu ska jag bajsa. Sen sova.

Är så jävla lame.

Och jag fortsätter att sakna det som inte finns att sakna. Sen insåg jag att det just inte finns något.
Men det går nog snart över. Och då ska jag fortsätta att sakna.

Gods of guitar.

Har ätit gooood paj hos mormor och morfar idag: kantareller, broccolli, soltorkade tomater och ost, mmmmmm.
Är hos mammsen i Västermo nu. Hon fyller år idag. Världens bästa mammsen.

Carrot.

Idag har jag fakkat ur lite på Röda Korset igen. Och lägenheten är urfakkad. Grejen överallt, men jag trivs! Efter shoppingen åt jag och Änne på Reetro, mmmmmmm.
Nu brassar jag käk och ska försöka göra en Svenska C-uppgift. Den är inte svår alls, men det är så jobbigt att komma igång.

RSS 2.0