Stories.

Jag hade en underbar kväll med Emma och Moa igår. Vi klarade Nybrons fria inträde med en minuts marginal och slog oss ner där en stund och konverserade. Sedan blev vi sugna på att kolla tempen på Brasserie och även där kom vi undan inträde. Istället spenderades ett rejält antal slantar på mumsiga drinkar. Dansgolvet var glest värre och upplevelsen so far lämnade en del att önska. Det strömmade till lite folk allt eftersom vi svingade loss, men till slut valde vi ändå att chansa på Nybron igen. Och trots att klockan nu för längelängesedan passerat 22 så kom vi in utan payment. Det kändes awesome (hehe) och mitt förtroende för väktarkåren kom något tillbaka efter Lokomotivetincidenten i lördags.
Där hade mycket hänt sedan sist och vi kunde äntligen släppa lös alla krafter på dansgolvet, och de fick härja fritt fram till stängning.
På promenaden hem mötte vi goa esteter och sprang sedan fram till A-huset för att röra dess väggar. Spenderade en stund med att sitta och stirra in i byggnaderna och förundras över allt.
En riktig onsdag minsann.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0