Piercing och porr, typ.

Igår blev en väldigt lång dag och jag var halvdöd när jag kom hem. Sängen var av betydligt högre prioritet än cyberspace. Började i alla fall med att åka till skolan, hade fotolektion. Vi behövde sol, det fanns ingen jävla sol. Sen ringde Emma och sa att Kerstin ville att vi skulle åka till Stockholm.
Så hon och jag hoppade på tolvtåget för att åka till Afrosvenska föreningen och fotografera. Där fanns nämligen en utställning om slavhandel producerad av Sjöhistoriska museet. Eftersom den är portabel och ska komma till St Eskil behövdes material. Vi tog oss till Skanstull och fann snabbt lokalen. Väl där gick det smidigt och sedan hade vi ca 3 timmar att förfoga fritt i staden.
Då var vårat flyt slut.
Tillbaka på centralstationen, vi hade så löjligt enkelt kunnat undvika allt vi lyckades göra om vi bara stannat upp i en sekund extra, tänkt efter och läst skyltarna. Men det hade vi tydligen inte tid med. Vad vi hade tid med var att irra runt överallt utom där vi skulle vara i 1½ h (mat på donken inräknat) Var fullständigt vilse ett bra tag (Givetvis, vad kunde man annars förvänta sig)
Den lilla tiden vi fick kvar spenderades i alla fall mestadels på Beyond Retro som flyttat och växt till sig rejält. Blev en trevlig väska rikare, men ack också några hundringar fattigare.
Avslutade med att springa som idioter för att med minsta möjliga marginal hinna med tåget tillbaka.

Väl tillbaka i Eskilstuna var vi lagom möra, gick ändå en sväng till BalanZe eftersom vi hade ett par timmar att döda. Blev en lugn tur i uppförbacke och en lång välbehövlig dusch. Till sist rundade vi av med varsin Chicken wrap på donken.

Borta bra (och väldigt virrigt) men hemma bäst. Somnade väldigt väldigt sött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0