The thrill of it.

Mmm. Nu äre onsdag igen. På dagen tog jag det chill, fixade allt som alltid måste fixas osv. Nytt vårtecken idag=åka moppe. Kan också vara ett tecken på att jag inte hade någon skjuts till bussen, men att moppen faktiskt var ett alternativ är ju ett bra vårtecken, aight! Hade träning i Årby dårå. Träffade Rakis på bussen också, long time ago. Saknar den lilla skiten ju. Imorgon blir det upp tidigt, sista träningen för veckan. Men det är skönt att ha kvällen ledig så, blir bio med mammsen dåva. Helgen blir niice också så atte.

På vägen hem (Lotta hämtade, och vi åkte E20/56:an) körde vi förbi en bil vars hela motorhuv stod i våldsam brand. Vi höll ordentligt avstånd osv... det var skitläskigt! fick värsta kalla kårarna och sånt ni vet. Gick inte att se in i bilen men jag tror (HOPPAS) inte att det var nån där. Stod en annan bil och ett par människor en bit bort. Det var i alla fall väldigt obehagligt. Mötte Västermobrandkåren när vi kom dit. Ska checka typ ekurren eller nåt nu och se om de skrivit nånting.

Och så förlorade ju HV=Guld till Färjestad :/ fuck it! meneh på nåt sätt kändes det ändå rättvist, 4-1 i matcher osv. Men surt är det. Förra matchen var ju värst, när Hv ledde men så slutade det med FBK-seger i sudden. Nåja, bara att komma igen nästa år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0