Nudister vs Naturister.

Igår blev allt chaos, irriterande som fan men jävligt chill, oj vad jag svär. Ja jävlar. Anyway, hade as usual sovmorgon till 10.10. Kom iväg lite sent (åkte bil) och var framme vid skolan ca 10.08. Stressade uppför trapporna, högst upp i B. Där möts vi av elever i dörröppningen som snackar med läraren. Ingen matte för våran grupp, nähä vad nice. Men fan! det innebär ju... aa precis. Vi kunde börjat 13.20 eftersom vi hade lunch efter matten och därefter samhäll. Och Kerstin var ju i Afrika.. vi blev arga, pissed som fan. Kunde chillat i soffan hela dan ju. Men men.. gick runt på stan. Sen köpte vi käk på Subway, läsk på hemköp, snodde kniv i matsalen, och åt i kafeterian. Gott som fan vare. Kexchoklad också. m-m-m
Sen loodade vi mest runt. När vi väl kom till svenskan så visade sig att Kerstin skulle komma tillbaks på fredan, inte på måndan som vi var helt säkra på. Så då fick vi en timmes frånvaro, fock asså. Så jävla lyckat. Menmen, på svenskan skrev jag färdigt barndomsminnet på typ en kvart. Sen satt jag och Ankan och lekte med bilder, eller ja hon egentligen. Jag kollade på och skrattade. Mycket. På idrotten vare förstås fys med nån jävla biff. Men vi överlevde med marginal faktiskt. Stressa som fan, springa till bussen. Åkte ca 4 minuter för sent och var då helt jävla smockad. Och vi som hade bråttom.
Och sen händer en grej som var väldigt rolig, och inte särskilt överraskande om man känner Emma Dahlberg. Vi åker vänster i en rondell, sen kommer en hållplats och efter den ska vi av. Men innan den första hållplatsen är det ett rödljus som lyser rött. Så bussen stannar där. Emma lägger fingret på plingan och jag säger: "Det är bara rödljus nu" "ja" säger hon. Ändå går hon av bussen vid hållplatsen. Jag förstår ingenting och vet inte var jag ska ta mig till. Men av nån anledning öppnas dörrarna igen och Emma kliver fnissandes på, alla kollar. Sen kommer det några kontrollanter eller nåt på bussen och den ena säger: "Vad fan håller du på med? du måste ju betala!" men de litar som tur var på Emmas förklaring. Hahahah det var kul. Basketträningen gick mycket bättre än väntat. Trodde jag skulle vara död efter en kvart typ, men icke. Kul som fan vare också :) Kycklingkebab på kvällen, god god god.
Långt inlägg fan.

"Men det stinker ju rök i hela huset! Det är inte jag, det är cigaretten"


Kommentarer
Postat av: ode

"med nån jävla biff" hahahahha bäst. du är fiiiin

2008-11-08 @ 23:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0